Sport

Lista cu cei trei candidați făcută de PSG pentru viitorul antrenor al clubului! Cine ar putea să-l înlocuiască pe Mauricio Pochettino

Paris Saint-Germain a alcătuit o listă cu trei potențiali antrenori pentru a-l înlocui pe Mauricio Pochettino din sezonul următor din cauza eșecului din Liga Campionilor.
02.05.2022 | 17:14
Lista cu cei trei candidati facuta de PSG pentru viitorul antrenor al clubului Cine ar putea sal inlocuiasca pe Mauricio Pochettino
Mauricio Pochettino ar putea fi înlocuit la vară de un nou antrenor. Sursa foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
ADVERTISEMENT

Paris Saint-Germain și-a îndeplinit obiectivul în Ligue 1 câștigând titlul de anul acesta, însă a dat-o din nou în bară în Liga Campionilor, piezând în fața lui Real Madrid după ce echipa franceză conducea cu 2-0 la scor general.

Care este lista făcută de PSG pentru înlocuirea lui Mauricio Pochettino

PSG a făcut o listă cu trei nume mari pentru a-l înlocui pe Mauricio Pochettino din funcția de antrenor al clubului.

ADVERTISEMENT

Viitorul actualului manager al parizienilor este incert. Chiar dacă a câștigat Ligue 1, eșecul din Liga Campionilor s-ar putea să-l coste demiterea sa în această vară.

Echipa de vedete a lui Mauricio Pochettino a ratat de asemenea Cupa Franței, fiind învinsă de Nice la loviturile de departajare.

ADVERTISEMENT

Potrivit lui Gianluca Di Marzio, PSG ia în considerare alte opțiuni pentru viitorul manager al clubului. Antonio Conte, antrenorul lui Tottenham, Joachim Low, fostul selecționer al Germaniei și Thiago Motta, antrenorul lui Spezia sunt cei trei potențiali candidați.

De asemenea, campionii Franței au fost interesați și de Erik ten Hag, antrenorul lui Ajax, dar olandezul a acceptat oferta lui Manchester United de a prelua clubul din vară.

ADVERTISEMENT

Ce șanse are fiecare candidat pentru postul de antrenor al PSG

Conform surselor, nu există „nimic avansat” în ceea ce privește interesul lui PSG pentru Antonio Conte în acest moment.

Joachim Low este în prezent agent liber după ce și-a încheiat, la EURO 2020, mandatul de 15 ani ca selecționner al Germaniei.

ADVERTISEMENT

Cât despre Thiago Motta, actualul antrenor al Speziei a jucat pentru PSG din 2012 până la retragerea sa, în 2018. Apoi a condus echipa Under-19 a parizienilor înainte de a prelua ca antreor Spezie, anul trecut.

Zvonurile spun că Antonio Conte a cerut un salariu de aproximativ 30 de milioane de euro pe an de la liderii francezi, ceea ce înseamnă că ar dubla aproape salariul său actual de 13 milioane de lire sterline de la Tottenham.

Cu toate acestea, el a descris aceste speculații ca fiind „știri false”, chiar dacă a refuzat să se angajeze la Spurs pentru încă un sezon.

Conte a reacționat față de aceste zvonuri spunând: „Evident, cred că este bine că alte cluburi îmi apreciază munca, acesta e un lucru bun, dar adevărul este că nu-mi place când oamenii încearcă să inventeze știri doar pentru a vorbi, doar pentru a crea probleme.

Acest lucru nu este corect, nu este corect pentru mine, pentru cluburile implicate și pentru jucătorii mei. De asemenea, pentru că suntem cu adevărat concentrați pe aceste cinci meciuri pentru a obține un rezultat fantastic pentru noi. Repet, acest tip de situație mă face să zâmbesc.

Dar cred că și oamenii care vor să spună ceva despre asta trebuie să arate respect pentru toți cei implicați în această situație și nu să inventeze știri false și să spună multe minciuni”.

Potrivit publicației Le Parisien, Antonio Conte se gândește deja la viața de Paris, fiind dispus să-i ia locul lui Mauricio Pochettino din sezonul următor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT