Sport

Lista de antrenori a lui Adrian Mititelu la FCU Craiova. Cine sunt favoriții și ce se întâmplă cu Marius Croitoru. Exclusiv

FCU Craiova s-a despărțit la finalul sezonului de italianul Nicolo Napoli, iar primul antrenor cu care oltenii au negociat a fost Marius Croitoru, plecat de la FC Botoșani.
19.06.2022 | 13:10
Lista de antrenori a lui Adrian Mititelu la FCU Craiova Cine sunt favoritii si ce se intampla cu Marius Croitoru Exclusiv
FCU Craiova s-a despărțit la finalul sezonului de italianul Nicolo Napoli, iar primul antrenor cu care oltenii au negociat a fost Marius Croitoru, plecat de la FC Botoșani. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Adrian Mititelu l-a contactat pe Croitoru pentru a prelua formația care a încheiat pe locul 4 în play-out-ul din Casa Pariurilor Liga 1.

FCU Craiova 1948 și Marius Croitoru nu s-au înțeles la bani

Cele două părți au negociat o venire a lui Marius Croitoru la FCU Craiova 1948 și totul părea că se îndreaptă spre o numire a antrenorului la formația din Bănie, așa cum anunța pentru FANATIK chiar tehnicianul, dar totul s-a împotmolit când s-a ajuns la bani.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, tehnicianul în vârstă de 41 de ani a cerut un salariu de 10.000 de euro pe lună, sumă considerată exagerată de conducătorii olteni. Discuțiile dintre cele două părți nu sunt închise definitiv, dar sunt șanse mici să se mai ajungă la o înțelegere.

În aceste condiții, Adrian Mititelu s-a reorientat pe piață și a trecut doi tehnicieni pe listă. FANATIK a aflat că favorit să preia FCU Craiova 1948 este Emil Săndoi, care s-a despărțit în această vară de Chindia Târgoviște, pe care a salvat-o de la retrogradare după un baraj cu Concordia Chiajna.

ADVERTISEMENT

Antrenorul de 57 de ani, născut în Craiova, ar putea rămâne astfel în Casa Pariurilor Liga 1 dacă va accepta oferta celor de la FCU. Săndoi a fost în cărți să o preia și pe Poli Iași, însă conducătorii clubului din Liga 2 l-au ales în cele din urmă pe Claudiu Niculescu.

Dică și Badea, rezervele lui Săndoi

În cazul în care nu se vor concretiza negocierile cu Emil Săndoi, FANATIK a aflat că a doua opțiune pentru oficialii de la FCU Craiova 1948 o reprezintă Nicolae Dică, fost antrenor la FCSB și secund al lui Mirel Rădoi la naționala României.

ADVERTISEMENT

În acest moment, fostul mijlocaș este liber de contract. Oltenii mai au și o a treia variantă de rezervă, în persoana lui Ionuț Badea, care a fost demis de la UTA Arad la finalul sezonului, deși fusese numit la 31 ianuarie.

La un moment dat s-a vorbit și despre o posibilă venire a lui Eugen Neagoe la FCU Craiova, însă această variantă a fost respinsă din start de Adrian Mititelu. Din informațiile FANATIK, patronul oltenilor nu a fost de acord cu numirea lui ”Geană” pentru că este considerat omul lui Victor Pițurcă, unul dintre marii dușmani ai familiei Mititelu.

ADVERTISEMENT

O altă variantă apărută a fost cea a lui Laurențiu Reghecampf, recent demis de la rivala Universitatea Craiova, însă tehnicianul a fost ferm și a declarat că nu există niciun fel de negocieri cu FCU Craiova 1948.

ADVERTISEMENT