Fotbal international

Lista impresionantă de transferuri a Barcelonei! Neymar, ținta principală

16.03.2020 | 17:58
Lista impresionanta de transferuri a Barcelonei Neymar tinta principala
ADVERTISEMENT

Barcelona are pregătită lista de transferuri pentru vara lui 2020, în ciuda epidemiei de coronavirus care a lovit sportul mondial. Neymar, starul lui PSG, este principala țintă a catalanilor care vor să-l transfere și pe Lautaro Martinez.

Lista de transferuri a Barcelonei

Barcelona și-a făcut planurile pentru perioada de transferuri din vară, iar principala țintă a catalanilor rămâne brazilianul Neymar, starul lui PSG.

ADVERTISEMENT

Pe lista campioanei Spaniei se mai regăsesc și fotbaliști precum Lautaro Martinez, atacantul lui Inter Milano sau Timo Werner, golgeterul lui RB Leipzig.

Lista de transferuri a Barcelonei:

  • Neymar (PSG)
  • Timo Werner (RB Leipzig)
  • Lautaro Martinez (Inter Milano)
  • Luiz Felipe (Lazio)

„Neymar e o prioritate pentru noi”

Eric Abidal a vorbit despre situația de la FC Barcelona și a lămurit mai multe aspecte: Un jucător de nivelul lui Neymar rămâne o opțiune pentru noi. El știe filozofia Barcelonei și va fi mereu o opțiune pentru noi.

ADVERTISEMENT

Problema este la nivel financiar și nu pot să spun dacă va fi opțiunea numărul 1 pentru noi la vară, dar cu siguranță va fi o opțiune pentru noi”.

Eric Abidal a declarat că  Luis Suarez știa de un an faptul că Barcelona îi caută un înlocuitor, iar o țintă clară a catalanilor este Lautaro Martinez, atacantul lui Inter:

ADVERTISEMENT

Sunt transparent când vorbesc cu jucătorii, iar Luis Suarez poate confirma acest lucru. De anul trecut i-am spus că vom căuta un înlocuitor pentru el și a fost de aceeași părere pentru că vrea ca Barcelona să fie la cel mai înalt nivel mereu”.

„Lautaro Martinez este un jucător complet și poate fi o opțiune bună pentru atacul nostru. Mi se pare că ar putea face cu brio la Barcelona, dar trebuie să-l mai studiem puțin”, a mai spus Abidal.

ADVERTISEMENT
  • 1 este locul pe care Barcelona îl ocupă în La Liga
Tags: