Sport

Fanatik a intrat în posesia listei oficiale cu jucătorii propuși să rezilieze cu Dinamo. Foto exclusiv

Mircea Rednic a vrut să facă revoluție la Dinamo în această iarnă, însă a fost dat afară după ultimul meci al anului. Fanatik vă prezintă lista neagră a jucătorilor propuși să rezilieze.
29.12.2021 | 11:07
Fanatik a intrat in posesia listei oficiale cu jucatorii propusi sa rezilieze cu Dinamo Foto exclusiv
Lista jucători reziliere Dinamo. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a fost dat afară pe data de 21 decembrie de la Dinamo după ultimul meci al anului, pierdut cu 0-2 în fața celor de la Farul Constanța. “Puriul” era sigur că va continua pe banca tehnică şi a alcătuit o “listă neagră” a jucătorilor care vor pleca.

Fanatik a intrat în posesia listei oficiale cu jucătorii propuși să rezilieze cu Dinamo

FANATIK a aflat lista tuturor jucătorilor propuşi să rezilieze contractul cu Dinamo de Mircea Rednic. Sunt în total 15, iar pe această listă sunt şi jucătorii cu care antrenorul a intrat în conflict.

ADVERTISEMENT
Lista jucătorilor pe care Mircea Rednic voia să îi dea afară de la Dinamo
Lista jucătorilor pe care Mircea Rednic voia să îi dea afară de la Dinamo

Iuliu Mureşan a declarat că rezilierile ar fi însemnat “desfiinţarea” clubului: “Cu cine mai rămânem?”

Iuliu Mureşan a dezvăluit că unul dintre motivele pentru care “Puriul” a fost dat afară a fost şi faptul că antrenorul voia să dea afară 15-20 de jucători, ceea ce ar fi însemnat “desfiinţarea” lui Dinamo:

“Dacă facem 15-20 de rezilieri trebuie să plec eu. Dacă se întâmplă asta, plec. Nu pot să fac așa ceva. Nu vreau să desființez Dinamo fizic. Dau drumul la 15-20 de jucători și cu cine rămânem? Abandonăm tot dacă facem chestia asta”, a spus Mureşan pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Jucătorii intraţi în conflict cu Rednic erau pe lista “neagră”

“Puriul” considera că nu se mai putea baza pe aceşti jucători, care nu făceau altceva decât să încarce bugetul salarial al clubului. În locul lor, Mircea Rednic avea deja pregătite variante de înlocuire.

Trei dintre aceşti jucători au intrat în conflict deschis cu Mircea Rednic, pe vremea în care era antrenor la Dinamo. Steliano Filip şi Cosmin Matei au fost trimişi la echipa a doua după meciul pierdut cu Academica Clinceni, scor 0-1.

ADVERTISEMENT

Plamen Iliev, exclus din lot înainte de ultima etapă! Rechemat la echipă după plecarea lui Rednic

După înfrângerea cu CS Mioveni, care a venit după două goluri încasate în prelungiri, Mircea Rednic l-a luat în colimator pe Plamen Iliev, pe care l-a şi exclus din lot înainte de ultimul meci al anului, cu Farul Constanţa.

FANATIK a anunţat că pe lista neagră a lui Rednic a intrat şi unul dintre cei mai experimentaţi jucători de la Dinamo. Andre Pinto, fostul căpitan al celor de la Braga, câştigă 7000 de euro lunar plus bonusuri la Dinamo, însă evoluţiile sale nu au fost la un nivel aşteptat.

ADVERTISEMENT

Din lista de 15, un jucător şi-a reziliat contractul!

Din lista de 15 jucători propusă de Mircea Rednic, Dinamo a reziliat doar contractul lui Tomas Vestenicky. Atacantul slovac şi-a încheiat amiabil conturile cu clubul, solicitând doar banii la zi, din informaţiile noastre.

Mircea Rednic a vrut să disponibilizeze mai mulţi jucători care au fost consideraţi speranţe la echipă: Alin Dudea, Andreas Mihaiu, Geani Creţu, Mihai Neicuţescu sau Robert Moldoveanu. Ei nu au confirmat, deşi au crescut la Dinamo şi la un moment dat erau mari speranţe.

De pe lista lui Rednic vor mai pleca jucători, chiar dacă “Puriul” nu va mai continua pe banca tehnică a alb-roşiilor. Flavius Stoican va face şi el o evaluare şi după consultările pe care le va avea cu cei din conducere, va renunţa la anumiţi jucători.

“Sunt obligat să schimb și voi schimba, eu sunt răspunzător 100% de acum. E o echipă pe care nu am format-o eu, n-am pregătit-o eu. Nu uitați că au fost trei meciuri pierdute în prelungiri. Nu se poate să am fundaș de 8.000 de euro pe lună. La 8.000 de euro pe lună trebuie să fii fundaș de fundaș. Popa, că dau și nume. Păi ai 5.000 pe lună, tu n-ai jucat la Iași, vii la Dinamo și Ganea te ridiculizează. Sunt multe probleme. Patru atacanți, câte goluri au? Niciun gol!”, Mircea Rednic după meciul cu Farul 

  • 15 jucători au fost pe lista “neagră” a lui Rednic la Dinamo
  • 1 jucător şi-a reziliat contractul cu “câinii”: Tomas Vestenicky
ADVERTISEMENT