News

Lista județelor în care se aplică restricțiile orare pentru terase, cluburi și săli de jocuri de noroc. Este inclusă și Capitala

18.08.2020 | 10:03
Lista judetelor in care se aplica restrictiile orare pentru terase cluburi si sali de jocuri de noroc Este inclusa si Capitala
ADVERTISEMENT

A fost extinsă lista județelor unde se aplică restricții orare de funcționare pentru terase, cluburi sau baruri în aer liber și săli de jocuri. Activitatea nu va putea începe mai devreme de ora 6:00.

Potrivit Comitetului Național pentru Situații de Urgență, care a adoptat noile modificări în ședința din 17 august, activitatea se va închide la ora 24:00, ceea ce înseamnă că ultima comandă se va lua cel târziu la ora 23:00.

ADVERTISEMENT

Noile măsuri sunt valabile până la sfârșitul lunii august, iar pe listă este inclus și Bucureștiul.

În aceste județe se aplică restricțiile orare pentru terase și baruri

„Programul de lucru […] de la nivelul județelor Argeș, Brașov, Brăila, Bihor, Buzău, Constanța, Dâmbovița, Ilfov, Prahova, Galați, Gorj, Ilfov, Prahova, Galați, Vaslui, Vrancea și Municipiul București nu poate începe înainte de orele 06.00 și nu poate depăși orele 24.00.

ADVERTISEMENT

În acest caz, ultima comandă va putea fi preluată cel târziu la orele 23.00”, se arată conform CNSU.

În cazul sălilor cu jocuri de noroc, pe lângă București, mai sunt 13 județe unde programul de lucru va fi impus.

ADVERTISEMENT

„Programul de lucru cu publicul al operatorilor economici care desfășoară activități de jocuri de noroc, de la nivelul județelor Argeș, Brașov, Brăila, Bihor, Buzău, Constanța, Dâmbovița, Gorj, Ilfov, Prahova, Galați, Vaslui, Vrancea și municipiul București nu poate începe înainte de orele 06.00 și nu se poate prelungi după orele 24.00”, se mai arată în comunicatul CNSU.

A fost actualizată și lista țărilor unde riscul epidemiologic este ridicat. În cazul celor care sosesc din România pe teritoriul acestor state, se aplică direct măsura carantinei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pentru cetățenii care vin în România din șase regiuni ale Regatului Spaniei, fără a fi suspendate zborurile spre și dinspre România, a fost instituită măsura carantinei.

ADVERTISEMENT