Lista lui Christoph Daum pentru naţională: “Conţine 53 de jucători!”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
19/07/2016, 22:50
Lista lui Christoph Daum pentru naţională: “Conţine 53 de jucători!”

Ionuţ Badea, secundul noului selecţioner al României, a vorbit despre planurile lui Daum în vederea primul meci din preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Confrom lui Badea, neamţul are o listă de 53 de jucători.

”Ca parte de început, sînt 53 de jucători pe o listă pe care, în momentul de faţă, îi urmărim foarte atent şi încercăm să îi încadrăm în anumite tipare de măsurare.

Este un interes pentru orice jucător străin care poate fi naturalizat şi care poate să aducă un plus de valoare echipei naţionale a României. Dar deciziile în sensul ăsta nu se vor lua acum, imediat, ci în cîteva săptămîni, după ce domnul Daum va avea o privire clară a tot ceea ce se întîmplă în România ca echipă naţională.

Legat de acţiuni concrete, de analize, este un bagaj foarte mare de informaţii pe care, la momentul de faţă, ei le acumulează. Pune foarte mare accent pe partea de scouting live, adică de a fi prezent la meciurile jucătorilor pe care îi avem în vedere şi pentru el este foarte important să aibă concluzii reale asupra a ceea ce se întîmplă cu fiecare jucător”, a spus Badea.

Ştirea MOMENTULUI

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei: “Dai totul şi ei te înjură”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×