Fotbal intern

Lista neagră a lui Gigi Becali. Care sunt jucătorii de care vrea să scape în iarnă

10.09.2018 | 09:54
Lista neagra a lui Gigi Becali Care sunt jucatorii de care vrea sa scape in iarna

FCSB nu a reușit calificarea în grupele ponturi Europa League, iar acest lucru a dat peste cap calculele echipei lui Gigi Becali, cel care făcuse o formație care să se bată pe mai multe fronturi. Astfel, roș-albaștrii au acum un lot mult mai numeros, motiv pentru care patronul FCSB a făcut deja o listă cu fotbaliștii de care vrea să scape în această iarnă.

Primul dintre ei este Antonio Jakolis. FANATIK.RO a aflat că mijlocașul de bandă croat a fost aproape de plecare chiar înainte de termenul limită pentru transferuri din 3 septembrie. Gigi Becali ar fi cerut doar 150.000 de euro pentru fotbalistul care în sezonul precedent a fost om de bază la Apollon Limassol, acolo unde a bifat 43 de meciuri, a dat 5 goluri şi a oferit 15 pase decisive. De altfel, oficialii echipei din Cipru s-au arătat interesaţi de posibilitatea ca mijlocaşul croat să revină la echipă pentru a ajuta în Grupa H a Europa League, acolo unde ciprioţii se vor duela cu Lazio, Marseille şi Eintracht. Totodată, și Marius Șumudică s-a arătat interesat de fotbalistul care a trecut și pe la CFR Cluj. Cotat de site-urile de specialitate la 1.000.000 de euro, Antonio Jakolis a ajuns la FCSB în august 2016, iar contractul său cu gruparea “roş-albastră” este valabil până în vara anului 2020.

Hristo Zlatinski, pe lista neagră a lui Gigi Becali după numai 45 de minute jucate la FCSB

Fostul căpitan al lui CS Universitatea Craiova, Hristo Zlatinski, se află și el pe lista de jucători dați ca și plecați din iarnă de la FCSB. Astfel, Becali și-a făcut o opinie despre internaționalul bulgar după numai 45 de minute jucate în meciul cu FC Botoșani. „Nu poate nimeni să ne ia campionatul. E o problemă de valoare când te egalează de la 2-0. Îmi pare rău că l-am luat pe Zlatinski. Am glumit cu Zlatinski. Nu poţi să vezi un jucător după o repriză. Am zis să fac o glumă ca să râdeţi şi voi” , a fost discursul enigmatic al lui Gigi Becali, cu privire la fostul internațional bulgar. Cu toate acestea, nu ar fi de mirare ca Becali să renunțe la fostul căpitan al Craiovei. „Nu ştiu de ce mai trebuia deranjat şi săracul Zlatinski, care îşi trăia undeva o retragere frumoasă din fotbal. Nu e un jucător care să ajungă la pretenţiile FCSB-ului, la ceea ce vor, să câştige campionatul”, a fost de părere și Cornel Dinu.

Mihai Roman ar putea fi vândut în iarnă

Adus cu surle și trâmbițe înainte de dubla cu Rapid Viena, Mihai Roman este și el pe făraș de la FCSB, în ciuda unor prestații destul de bune în dubla cu austriecii. Astfel, jucătorul pe care Gigi Becali l-a adus special ca să forțeze calificarea în grupele Europa League suferă din cauza vârstei considerate înaintate de către conducerea FCSB. La cei 33 de ani ai săi, fostul căpitan al Botoșaniului ar fi pe lista de transferuri pentru a i se garanta un loc în primul 11 lui Dennis Man, jucător pe care Gigi Becali se laudă că ar fi avut o ofertă chiar de 14 milioane de euro.