Fotbal international

Lista neagră a lui Lionel Messi! Patru jucători sunt în pericol să plece de la Barcelona

Autori: Ionut Neamţu, Razvan Nicolae | 06.10.2018 | 10:51
Lista neagră a lui Lionel Messi

Lionel Messi este liderul Barcelonei, iar din acest sezon este şi căpitanul echipei. Argentinianul are o listă neagră după primele meciuri ale stagiunii, în care defensiva a scârţâit serios. Catalanii vor să câştige Liga Campionilor, iar atacantul de 31 de ani îşi doreşte ca patru jucători să plece de la echipă, chiar din această iarnă.

Nelson Semedo este primul fotbalist care se află pe lista neagră a lui Lionel Messi. Conform Don Balon, fundaşul dreapta a intrat în dizgraţia căpitanului Barcelonei, motivul fiind greşelile dese pe care le face în apărare. Tot din defensivă vine şi al doilea fotbalist care se află pe lista neagră a argentinianului. Chiar dacă este un exemplu din punct de vedere al muncii depuse la antrenamente, Thomas Vermaelen a comis multe greşeli în ultimele meciuri, cel mai bun exemplu fiind partida pierdută de Barcelona în faţa lui Leganes, scor 1-2.

Arturo Vidal a intrat pe lista neagră a lui Lionel Messi

Arturo Vidal s-a transferat în această vară la Barcelona, dar a intrat rapid pe lista neagră a lui Lionel Messi. Mijlocaşul de 31 de ani este nemulţumit de rolul său la echipă, iar după meciul cu Tottenham, din Liga Campionilor, a avut o reacţie nervoasă pe Instagram după ce a jucat doar trei minute. “Messi consideră că dacă nu-şi va schimba comportamentul, Vidal trebuie vândut cât mai repede”, au scris jurnaliştii de la Don Balon.

Ultimul de pe lista lui Lionel Messi este Ousmane Dembele. Atacantul francez nu îşi doreşte să fie rezervă, iar conducătorii Barcelonei încearcă să-l vândă. În plus, Malcom, transferat în această vară, pare mai dispus să accepte rolul de rezervă, iar în aceste condiţii pare că a câştigat bătălia cu Ousmane Dembele. “Lionel Messi a dat sentinţa şi Barcelona va trebui să ia câteva decizii. Patru jucători sunt pe lista neagră, astfel că în luna ianuarie vor apărea câteva mutări”, au mai notat cei de la Don Balon.

Patru jucători ai Barcelonei se află pe lista neagră a lui Lionel Messi
Patru jucători ai Barcelonei se află pe lista neagră a lui Lionel Messi
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!