Sport

Buhăescu, Fara și Dudea s-au despărțit oficial de Dinamo! FANATIK a anunțat în exclusivitate rezilierea contractelor celor trei fotbaliști. Update exclusiv

Ovidiu Burcă taie în carne vie la Dinamo, iar clubul va rezilia contractele mai multor jucători. FANATIK a aflat primele 5 nume de pe listă.
20.01.2023 | 18:14
Buhaescu Fara si Dudea sau despartit oficial de Dinamo FANATIK a anuntat in exclusivitate rezilierea contractelor celor trei fotbalisti Update exclusiv
Buhăescu, Fara și Dudea și-au reziliat contractele cu Dinamo. Sursă foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT
20-01-2023
16:22

Vasile Buhăescu, Ștefan Fara și Alin Dudea și-au reziliat oficial contractul cu Dinamo. FANATIK a anunțat în exclusivitate plecările celor trei fotbaliști

Vasile Buhăescu, Ștefan Fara și Alin Dudea, trei dintre fotbaliștii de la Dinamo care nu au rezistat tensiunilor de la club cauzate de restanțele salariale, și-au reziliat oficial contractul cu echipa din Ștefan cel Mare.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate plecările celor trei fotbaliști din lotul lui Ovidiu Burcă. Mai mult decât atât, Alin Dudea, ultimul fotbalist care a încetat contractul cu Dinamo după greva de la începutul săptămânii a semnat rezilierea după ce a încasat cele două salarii restante de care FANATIK a scris în exclusivitate.

„Dinamo 1948 București anunță încheierea raporturilor contractuale, pe cale amiabilă, cu jucătorii Vasile Buhăescu, Ștefan Fara și Alin Dudea, a declarat administratorul special Vlad Iacob pentru paginile oficiale de Facebook și Instagram ale clubului”, a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a clubului.

 

20-01-2023
10:39

Alin Dudea, al treilea jucător care reziliază cu Dinamo, după Fara și Buhăescu

Încă un jucător și-a reziliat contractul cu Dinamo după greva de la începutul săptămânii. Este al treilea care pleacă, după Fara și Buhăescu.

Din informațiile FANATIK, Alin Dudea a semnat rezilierea după ce a primit cele două salarii restante. Dudea refuzase să plece fără să-și ia banii, motiv pentru care s-a antrenat zilele trecute singur, pe întuneric, la Săftica.

Contactat de FANATIK, Alin Dudea a dat o scurtă declarație: „Mi-am reziliat contractul mai devreme. Am primit două salarii, dar sunt foarte dezamăgit că s-a ajuns în situația asta și mai ales de unii oameni. Acum mă duc la Săftica să îmi strâng lucrurile.” 

Din lista neagră a antrenorului Ovidiu Burcă mai sunt două nume care-și negociază rezilierea. Este vorba despre Tomozei și de Gavrilă.

20-01-2023
10:31
18-01-2023
19:14

Conducerea lui Dinamo confirmă informațiile exclusive FANATIK

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a confirmat dezvăluirile exclusive făcute de FANATIK în legătură cu jucătorii care și-au reziliat contractele cu echipa, aceștia fiind Ștefan Fara și Vasile Buhăescu.

„Pot să spun că jucătorii care și-au reziliat contractele pe cale amiabilă astăzi sunt Ștefan Fara și Vasile Buhăescu!”, a declarat Vlad Iacob, la TV OrangeSport.

18-01-2023
12:55

Buhăescu și Fara au reziliat cu Dinamo!

Ceea ce FANATIK a anunțat din cursul după-amiezii de marți se pune deja în practică la Dinamo.

Din informațiile noastre, atacantul Vasile Buhăescu și portarul Ștefan Fara și-au reziliat contractele cu Dinamo.

Ar urma în zilele următoare, conform listei negre a antrenorului Ovidiu Burcă, încă 3 jucători: Tomozei, Gavrilă și Alin Dudea.

18-01-2023
12:51

Marius Tomozei e primul jucător care pleacă de la Dinamo în această iarnă, însă în Ștefan cel Mare urmează un val masiv de rezilieri.

Încă patru jucători pleacă de la Dinamo! Cine se află pe lista lui Ovidiu Burcă

Nou cutremur în Ștefan cel Mare! Nu mai puțin de cinci jucători vor părăsi echipa în următoarele zile, după ce Ovidiu Burcă a anunțat că nu se va mai baza pe ei.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, este vorba despre Alin Dudea, unul dintre căpitanii lui Dinamo, portarul Ștefan Fara, Vasile Buhăescu, atacantul venit de la CSA Steaua și Bogdan Gavrilă, căzut în dizgrație de luni bune.

Toți cei patru, alături de Marius Tomozei, își vor negocia plecarea de la Dinamo în zilele următoare și nu mai există nicio cale de întoarcere.

ADVERTISEMENT

Dinamo încearcă să reducă bugetul de salarii

Decizia îi aparține în primul rând lui Ovidiu Burcă, nemulțumit de gestul jucătorilor care au refuzat să se prezinte la antrenament deoarece nu și-au mai primit salariile de două luni.

Astfel, plecarea celor cinci va mai lua un pic din presiunea financiară și va ușura bugetul lunar de salarii.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă ar putea pleca și el de la Dinamo

Ovidiu Burcă e extrem de nemulțumit de situația de la Dinamo și a refuzat de asemenea să se prezinte la antrenamente, iar FANATIK a aflat că antrenorul ar putea chiar să își dea demisia dacă situația la echipă nu se va îmbunătăți.

Dinamo are nevoie de victorii pe linie în ultimele trei meciuri din sezonul regulat dacă vrea să se califice în play-off și să spere la promovare.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Ovidiu Burcă nu poate primi niciun fel de întăriri din cauza interdicției la transferuri, în urma memoriilor depuse a nu mai puțin de cinci foști jucători ai „câinilor”.

  • 5 jucători își vor rezilia contractul cu Dinamo în zilele următoare
ADVERTISEMENT