Sport

Lista neagră de la PSG. Șapte jucători sunt cu bagajele făcute. Ce star nu mai are loc de Messi și Neymar

PSG are unul dintre cele mai numeroase și valoroase loturi din lume, dar Nasser Al-Khelaifi a făcut deja lista neagră cu jucătorii care vor părăsi clubul în pauza de mercato din iarnă.
10.12.2021 | 12:35
Lista neagra de la PSG Sapte jucatori sunt cu bagajele facute Ce star nu mai are loc de Messi si Neymar
PSG are unul dintre cele mai numeroase și valoroase loturi din lume, dar Nasser Al-Khelaifi a făcut deja lista neagră cu jucătorii care vor părăsi clubul în pauza de mercato din iarnă. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Mauricio Pochettino are la dispoziție nu mai puțin de 33 de fotbaliști, dar le-a transmis conducătorilor că nu are nevoie de un lot așa stufos pentru că sunt prea mulți jucători nemulțumiți.

Deși tehnicianul argentinian pare să aibă zilele numărate, mai ales că neînțelegerile compatriotul său Leo Messi sunt evidente, șefii grupării pariziene par să fie de acord cu ultima sa hotărâre.

ADVERTISEMENT

Ce jucători a pus PSG pe lista neagră

În aceste condiții, Mauricio Pochettino, Nasser Al-Khelaifi și Leonardo au întocmit lista neagră a jucătorilor care vor pleca de la PSG în această iarnă, vizați fiind nu mai puțin de șapte fotbaliști care au prins foarte puține minute în acest sezon.

Conform Daily Mail, care citează cotidianul francez L’Equipe, pe lângă restrângerea lotului, parizienii se gândesc și la o scădere importantă a masei salariale, iar în capul listei se află argentinianul Mauro Icardi.

ADVERTISEMENT

Jucătorul de 28 de ani adus de la Inter Milano pentru 50 de milioane de euro nu a reușit să se integreze în capitala Franței și este a cincea opțiune pentru ofensiva Parisului, după Leo Messi, Neymar, Kylian Mbappe și Angel Di Maria. În aceste condiții, francezii sunt dispuși să asculte orice ofertă care se apropie de suma cu care l-au achiziționat.

Nume importante părăsesc Parisul în iarnă

Fundașul stânga Abdou Diallo se confruntă, de asemenea, cu un viitor incert la PSG, deoarece el a jucat foarte puțin după aducerea tânărului portughez Nuno Mendes, unul dintre cei mai promițători jucători.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul central Rafinha a primit și el puține șanse în acest sezon și ar putea face obiectul unui transfer în ianuarie. Layvin Kurzawa, cândva titular în banda stângă, a semnat un contract până în 2024 în timpul pandemiei, dar are șanse mici de a juca sub comanda lui Pochettino.

Fostul portar de la Fulham, Sergio Rico, fundașul dreapta Colin Dagba și tânărul mijlocaș Eric Junior Dina-Ebimbe sunt de asemenea așteptați să plece de pe Parc des Princes din cauza faptului că nu prind prima echipă.

ADVERTISEMENT

PSG trebuie să caute înlocuitor pentru Mbappe

Între timp, conducătorii lui PSG au de trecut trei teste serioase în viitorul apropiat. Primul este legat de viitorul lui Mauricio Pochettino, care pare că nu mai este dorit în capitala Franței. De altfel, s-a speculat ideea că s-au început negocieri pentru aducerea lui Zinedine Zidane.

Al doilea lucru pe care parizienii trebuie să-l rezolve este să-i redea bucuria fotbalului Leo Messi, care pare destul de abătut după plecarea de la Barcelona. Luis Suarez, cel mai bun prieten al argentinianului, a dezvăluit că fostului său coleg nu-i place nici măcar vremea din Franța.

Nu în ultimul rând, Al Khelaifi și Leonardo trebuie să țină cont de faptul că șansele ca atacantul Kylian Mbappe să-și prelungească înțelegerea scadentă în vară sunt aproape nule și vor trebui să acopere golul lăsat de cel mai bun marcator din ultimii ani.

ADVERTISEMENT