Life

Ce vedete vor participa la Survivor 2022. Cătălin Zmărăndescu și alte nume mari din showbiz, la Pro TV

Pro TV va difuza în 2022 emisiunea-concurs Survivor România. Pe lista vedetelor care au semnat cu postul din Pache, pe lângă Cătălin Zmărăndescu, se află și alte nume mari din showbiz-ul românesc.
07.12.2021 | 17:53
Lista vedetelor care vor participa la ”Survivor România 2022”. Sursă foto: Instagram. Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce Survivor România a atins audiențe record la Kanal D, acum, pentru că Pro TV l-a cumpărat pentru difuzarea sezonului din 2022, cu tot cu prezentator, se duc negocieri dure cu multe nume celebre din showbiz.

Pentru a forma două echipe care să țină publicul telespectator cu sufletul la gură în fața micilor ecrane, stația din Pache Protopopescu a contactat multe vedete, oferind sume colosale pentru aparițiile în concursul ce se filmează în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Lista vedetelor de la Survivor România 2022

Astfel că, după ce FANATIK a aflat, în exclusivitate, că de la Antena 1 va merge la Survivor România Cătălin Bordea, renunțând la postul de la ”Xtra Night Show”, emisie din care face parte încă din 2012, acum s-a făcut publică o întreagă listă a vedetelor care se vor alătura aventurii de la Pro TV.

Conform prosport.ro, Survivor România 2022 îi va aduce pe micul ecran și pe Marian Drăgulescu, olimpicul țării la gimnastică, artista Otilia Bilionera, sora lui Culiță Sterp, Geta Sterp, Cătălin Zmărăndescu, fostul bodyguard al lui Gigi Becali și Roxana Ciuhulescu.

ADVERTISEMENT

După ce a dezvăluit că din echipa ”Faimoșilor” ar urma să facă parte și tatăl său, Cătălin Zmărăndescu, Mihai a cerut public ca și el să fie chemat în emisiune pentru a se putea duela cu părintele său sau pentru avea ocazia să lupte cot la cot cu cel care i-a apărat spatele latifundiarului din Pipera.

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu cere să fie și el concurent

„Cei de la Survivor, dacă sunteţi băieţi deştepţi şi vreţi să vă bubuie rating-ul, să vă sară în aer, chemaţi-mă pe mine acolo. Ar trebui să mă duc la ‘Războinici’, doar ca să-l iau pe tatăl meu pe traseu.

ADVERTISEMENT

Sau puteţi să mă bagaţi în echipă cu el, nu ar fi nicio problemă. Oricum sunt mai cunoscut decât jumătate din ce aduceţi voi acolo. Deci, încă o dată, dacă vreţi rating, ascultaţi-mă, că ştiu ce zic”, a dspus Mihai, fiul lui Cătălin Zmărăndescu, informează sursă mai sus menționată.

De asemenea, despre concursul prezentat de Daniel Pavel a vorbit și Roxana Ciuhulescu. Fosta prezentatoare TV s-a arătat încântată de propunerea venită din partea postului Pro TV.

ADVERTISEMENT

”De curând, am primit o propunere destul de tentantă pentru un show-concurs, un proiect foarte mare, despre care însă nu pot da mai multe amănunte”, a spus Roxana Ciuhulescu.

Anunțul făcut de Pro TV

După ce emisiunea Survivor România, difuzată până anul acesta de postul turcesc Kanal D, a ajuns în custodia celor de la Pro TV, produsă în continuare de aceași companie din Turcia, reprezentanții trustului și-au anunțat public bucuria de a fi gazdele unuia dintre cele mai urmărite show-uri de sport.

”Ne bucurăm să anunţăm că în 2022 vom adăuga acest format incredibil în portofoliul nostru de programe. Survivor este deja un show de scucces în România, dar vom adăuga la semnătura puţin din ceea ce înseamnă PRO TV, ceea ce reprezintă garanţia divertismentului de cea mai înaltă clasă”, a declarat Antonii Mangov, director de Programe Pro TV, conform paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT