Life

Litoralul pentru toți 2023 începe luni, 22 mai. Ce prețuri au hotelurile din Mamaia, Venus sau Saturn

Programul Litoralul pentru toți 2023 începe luni, 22 mai. Prețuri accesibile la hotelurile din Mamaia, Venus sau Saturn.
21.05.2023 | 16:12
Litoralul pentru toti 2023 incepe luni 22 mai Ce preturi au hotelurile din Mamaia Venus sau Saturn
Litoralul pentru toți 2023 începe luni, 22 mai. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Luni, 22 mai, începe programul “Litoralul pentru toți 2023”, cu prețuri accesibile la cazările din stațiunile de la malul mării. Programul a ajuns la ediția cu numărul 42 și zeci de unități de cazare s-au înscris.

Luni, 22 mai, începe programul Litoralul pentru toți 2023. Prețuri accesibile în stațiunile de la malul mării

În cadrul acestui program, turiștii pot beneficia de cazări care pot fi și cu 70% mai mici decât cele din vârful sezonului estival. Programul “Litoralul pentru toți” se desfășoară în perioada 22 mai – 18 iunie 2023.

ADVERTISEMENT

Până vineri, 25 de unități de cazare din toate stațiunile de pe litoralul românesc s-au înscris în program, după cum transmite un comunicat al Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), citat de Agerpres.

Unitățile înscrise pun la dispoziția turiștilor, cumulat, un număr de aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte. Până la începerea programului, așteaptă să se înscrie aproximativ 50 de hoteluri. Acestea vor pune aproximativ 8.000 de locuri de cazare pe noapte pentru turiști.

ADVERTISEMENT

“Continuăm acest program de succes, pe care românii îl aşteaptă în fiecare an. Este perioada în care preţurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon, iar pentru mulţi turişti reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanţă la mare câteva zile.

Cele mai multe hoteluri vor fi deschise începând cu sfârşitul lunii mai, dar turiştii pot face deja rezervări de sejururi pentru acest program”, a transmis preşedintele FPTR., Dragoș Răducan.

ADVERTISEMENT

Până pe 18 iunie, românii pot să-și petreacă concediul la mare la prețuri accesibile. Tarifele pornesc de la 52 de lei pe noapte pentru o singură persoană. Acesta este prețul fără mic dejun, ci doar pentru cazare, la un hotel de trei stele din Venus.

În Mamaia, prețurile sunt ceva mai mari decât în alte stațiuni. Acestea pornesc de la 101 lei pe noapte de persoană în cameră dublă. O astfel de ofertă este valabilă tot la un hotel de trei stele.

ADVERTISEMENT

Cât costă cazarea în sudul litoralului

În sudul litoralului, prețurile sunt mult mai mici decât cele din Mamaia. Tarifele pornesc de la 57 de lei pe noapte de persoană, într-o cameră dublă de la un hotel de trei stele.

Cei care își doresc pachete all inclusive trebuie să știe că acestea se pot achiziționa la prețuri care pornesc de la 200 de lei pe noapte de persoană în cameră dublă, la o unitate de trei stele din Jupiter.

Turiștii care vor să meargă pe litoral și să beneficieze de aceste prețuri ar trebui să-și rezerve cât mai curând sejurul, deoarece locurile sunt limitate. Rezervările pot fi făcute atât la hotel, direct, cât și prin intermediul agențiilor de turism.

ADVERTISEMENT