News

Litoralul românesc, zero distanțare! Plaje înțesate de turiști, reguli respectate doar pe hârtie

25.07.2020 | 16:57
Litoralul romanesc zero distantare Plaje intesate de turisti reguli respectate doar pe hartie
ADVERTISEMENT

Litoralul românesc, zero distanțare! Acesta pare a fi adevărul unui weekend extrem de aglomerat pe plaje. De altfel, în cel puțin două stațiuni, plajele sunt ocupate în totalitate.

Turiștii care au ajuns la mare n-au mai ținut cont de nicio regulă impusă de pandemie. Concret, nu există deloc distanțare socială.

ADVERTISEMENT

Oamenii stau înghesuiți și pe plajă, dar și în apa mării, acolo unde toată lumea vrea să facă baie într-un perimetru restrâns de la mal.

Fără distanțare pe litoralul românesc

Din păcate, nerespectarea regulilor aduce o nouă creștere a numărului de cazuri. În ultimele 24 de ore, România a înregistrat un nou record de situații COVID-19.

ADVERTISEMENT

Astfel, numărul total a ajuns la 43.678. Culmea, turiștii nu s-au speriat deloc și au luat cu asalt fiecare bucățică de plajă sau stațiune.

Plaja Costinesti…. 40 lei sezlongul fara umbrela. Daca vrei sa te schimbi nu exista decat un wc unde o românca cere 2 lei , chiar daca ma schimb. Si mai zic români sa mergem in românia la mare , cum ??? Nu îti ofera nimic , dar îti cer bani. Conditii ……

Posted by Iulian Roger on Saturday, July 25, 2020

La Costinești șezlongurile sunt pline și nu ai cum să treci printre oamenii care și-au pus prosoapele unii lângă alții. Aglomerație este și în apă.

ADVERTISEMENT

Situația este asemănătoare și în Eforie Nord, acolo unde cei prezenți spun că n-au loc nici să arunce un ac, dar să mai întindă un prosop mai mare.

În mod evident, terasele sunt pline de turiști, însă și aici distanțarea socială a fost ignorată. Statisticile oficiale arată că în acest weekend, numărul celor care se distrează pe litoral a ajuns la 100.000 de persoane.

ADVERTISEMENT

Deși autoritățile au dat amenzi usturătoare în ultimele zile, oamenii continuă să ignore regulile. FANATIK a scris AICI despre sârba încinsă de oameni, în Eforie Nord, chiar în fața unei terase.

 

 

ADVERTISEMENT