Fotbal intern

Lituania – România 1-2. Victorie MAXIMĂ în Vilnius! “Tricolorii” se luptă cu Serbia pentru locul 1

11.10.2018 | 20:00
Lituania  Romania 12 Victorie MAXIMA in Vilnius Tricolorii se lupta cu Serbia pentru locul 1

Lituania – România s-a terminat cu victoria “tricolorilor”, scor 1-2, în Grupa 4, Seria C, din Liga Naţiunilor. Alex Chipciu şi Alex Maxim au înscris pentru naţionala României, iar singurul gol al lituanienilor a fost marcat de Zulpa. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


Min. 90+5. Final!

Min. 90+4. GOL ROMÂNIA! Keşeru îi pasează perfect lui Maxim, iar mijlocaşul pune la pământ doi adversari şi înscrie un gol superb. VIDEO

Min. 90. GOL LITUANIA! Zulpa reuşeşte egalarea!

Min. 78. A doua schimbae făcută de România. Iese Alex Mitriţă, intră Maxim.

Min. 77. Claudiu Keşeru greşeşte o pasă la mijlocul terenului, dar lituanienii trimit puternic de la 20 de metri şi balonul trece pe lângă poarta lui Tătăruşanu.

Min. 74. Nicolae Stanciu şutează de la distanţă, dar Setkus a apărat fără probleme.

Min. 71. Schimbare făcută de România! Claudiu Keşeru intră în locul lui Ţucudean.

* Alex Chipciu şi Paun Anton vor lipsi în meciul pe care naţionala României îl va disputa cu Serbia.

Min. 64. A doua schimbare făcută de Lituania! Sernas este înlocuit cu Valskis.

Min. 63. Schimbare făcută de Lituania! A ieşit Vorobjovas şi a intrat Kuklys.

Min. 51. Alex Mitriţă reuşeşte o execuţie spectaculoasă. Mijlocaşul ofensiv a încercat o foarfecă în centrul careului, dar balonul a fost trimis pe direcţia portarului. Căpitanul Craiovei s-a accidentat la genunchi în această fază! VIDEO

Min. 46. A început repriza a doua!

Min. 45. PAUZĂ!

Min. 32. Chipciu îi trimite bine lui Stanciu, iar acesta deviază spre Mitriţă. Căpitanul Craiovei trimite de la colţul careului de 16 metri, dar balonul a trecut peste poartă.

Min. 26. Jucătorii echipei naţionale a României domină mijlocul terenului şi controlează partida de la Vilnius.

*Serbia a deschis scorul în Muntenegru, prin Mitrovic, din penalty! La acest scor, sârbii sunt pe primul loc în Grupa 4 din Seria C. VEZI AICI MECIUL!

Min. 13. GOL ROMÂNIA! Alex Chipciu deschide scorul cu un şut trimis de la 6 metri, din alunecare. Setkus nu a avut nicio şansă. Toată faza golului a promit de la George Ţucudean. Atacantul lui CFR Cluj a trimis de pe partea stângă la Mitriţă, iar căpitanul Craiovei i-a pasat în centrul careului lui Chipciu.

Min. 9. Alex Chipciu a scăpat spre poarta lui Setkus, dar goalkeeperul a reuşit să respingă şutul trimis de internaţionalul român de la marginea careului de 16 metri.

Min. 7. Tricolorii domină mijlocul terenului.

UPDATE, ora 21.45. A început partida


UPDATE, ora 20.45. Iată echipele de start pentru Lituania – România:

LITUANIA: 16. Šetkus – 23. Baravykas, 5. Jankauskas, 2. Klimavičius, 4. Slavickas – 7. Žulpa, 18. Vorobjovas, 14. Slivka – 11. Novikovas, 22. Černych, 10. Šernas.

Selecționer: Edgaras Jankauskas

Rezerve: 1. Zubas, 12. Bartkus – 3. Januševskis, 6. Leimonas, 9. Kazlauskas, 13. Šimkus, 15. Petravičius, 17. Kuklys, 19. Valskis, 20. Borovskij, 21. Šilėnas

ROMÂNIA: 12. Tătărușanu – 6. Manea, 4. Tamaș, 22. Săpunaru-cpt., 11. Bancu – 15. Anton, 18. Marin – 7. Chipciu, 23. Stanciu, 20. Mitriță – 19. Țucudean.

Selecționer: Cosmin Contra

Rezerve: 1. Pantilimon, 16. Niță – 2. Benzar, 3. Toșca, 5. Băluță, 8. Stoian, 9. Rotariu, 10. Maxim, 13. Keșeru, 17. Tănase, 21. Drăguș


UPDATE ora 20.00 / Selecționerul Cosmin Contra a anunțat primul 11 pentru partida cu Lituania. Tamaș joacă în locul lui Chiricheș, în timp ce Țucudean îi ia locul lui Keșeru.

Echipa de start: Tătărușanu – Manea, Săpunaru, Tamaș, Bancu – Anton, R. Marin – Chipciu, Stanciu, Mitriță – Țucudean


Lituania - România, ora 21.45, Live Video în Liga Națiunilor! Clasament
Clasamentul grupei IV, liga C, în Liga Națiunilor

Lituania – România LIVE STREAM, în grupa IV din Liga Natiunilor 2018

România a început parcursul în grupa a IV-a a Ligii Națiunilor pe propriul teren. Tricolorii au jucat la Ploiești, fără spectatori, într-o partidă în care n-au reuşit să marcheze. 0-0 a arătat tabela de marcaj la finalul celor 90 de minute. Mai mult de atât, nici jocul elevilor lui Cosmin Contra nu a fost unul prea strălucit. Tricolorii n-au ieșit din șahul etern al Muntenegrului.

A urmat o deplasare dificilă, la Belgrad. Serbia a atacat încă din startul partidei și a condus de două ori, dar tricolorii au reușit să revină de fiecare dată. A fost un 2-2 care a dat speranțe României, în special datorită jocului prestat. Elevii lui Contra au avut momente bune în care au pus presiune pe adversar și au construit cu dezinvoltură. Cu două puncte obținute după primele două jocuri, România se află momentan pe locul 3 în grupă.

Adversarul din această seară, Lituania, este pe ultima poziție în grupă. A pierdut ambele partide disputate până acum și pare de departe outsider într-o luptă mult prea mare. De altfel, încă de la început, lituanienii au spus că nu emit pretenții să câștige grupa, dar vor lupta pentru fiecare punct în parte

Lituania – România LIVE VIDEO pe PRO TV si FANATIK.RO

Meciul dintre Lituania și România este transmis de PRO TV, în această seară, de la ora 21.45. Fanii pot să vadă duelul şi online, pe FANATIK.RO. Aşadar, tot ce trebuie să faci pentru a vedea cele mai tari faze din partida tricolorilor în Liga Națiunilor este să te relaxezi și să te conectezi pe site-ul nostru. Nici măcar nu este nevoie să te afli în fața unui televizor. FANATIK.RO îți oferă posibilitatea să vezi online toate fazele importante, dar și video cu golurile care se vor marca atât pe telefonul mobil, cât și pe laptop.

Lituania – România LIVE în Nations League, cote la pariuri

Casele de pariuri au oferit cote destul de frumoase pentru partida dintre Lituania și România. Astfel, o victorie a tricolorilor este cotată la 1.60, în timp ce un eventual succes al gazdelor ți-ar aduce de peste opt ori banii înapoi, la o cotă de 8.65. Și dacă alegi varianta remizei ai putea da lovitura, rezultatul de egalitate fiind cotat la 4.00

Total goluri Peste/Sub
Peste 2.5  – 2.30
Sub 2.5   – 1.50
Dă gol/ Nu dă gol
Înscrie Lituania – 2.15
Înscrie România – 1.20
Nu înscrie Lituania – 1.60
Nu înscrie România – 4.60