Fotbal intern

LIVE ARENA. Fanii unguri au făcut SHOW. Tricolorii au trecut la alergare

UPDATE 21:03 / La circa 10 minute de la finalul întîlnirii, în tribune nu mai este nici un suporter român. Cei 2.000 de fani maghiari continuă să cînte, în timp ce pe gazon rezervele...
11.10.2014 | 21:31
LIVE ARENA Fanii unguri au facut SHOW Tricolorii au trecut la alergare

UPDATE 21:03 / La circa 10 minute de la finalul întîlnirii, în tribune nu mai este nici un suporter român. Cei 2.000 de fani maghiari continuă să cînte, în timp ce pe gazon rezervele neutilizate ale României dau ture de teren, făcînd o mişcare uşoară.

UPDATE 20:54 / Final de meci. Stadionul e pe jumătate gol, mulţi români plecînd înainte de ultimul fluier al centralului. Dzsudzsak şi compania au mers la peluza propriilor fani şi a început show-ul. Autorul golului maghiar le-a dat suporterilor şi şortul, apoi el şi colegii săi s-au aşezat în cerc şi au ascultat imnul maghiar cîntat de fani.

UPDATE 20:42 / Golul egalizator al oaspeţilor a readus la viaţă amorţita galerie a ungurilor. Au aruncat spre teren şi spre fanii români cu restul de petarde, astfel că a fost nevoie de jandarmi pentru a stinge focul din zonă.

UPDATE 20:26 / Sănmărtean este aplaudat în picioare de tot stadionul la schimbare. L-a felicitat şi staff-ul, apoi a fost chemat de fani la gard pentru a bate cuba cu ei.

UPDATE 20:22 / Ultimele rezerve de petarde explodează în arenă.

UPDATE 20:16 / Piţurcă e la marginea spaţiului tehnic, se agită şi-şi dirijează jucătorii în permanenţă.

UPDATE 20:11 / Momente impresionante pe stadion. Tribunele cîntă la unison “Treceţi batalioane române Carpaţii!”

Simfonie în pauză, război după

UPDATE 20:04 / După muzica simfonică din pauză auzită la staţia arenei, suporterii au început repriza a doua cîntînd imnul.

UPDATE 19:48 / Pauză, prilej pentru comercianţi de a simţi şi ei ce înseamnă un meci cu stadionul aproape plin. Că e doar 7 lei un păhăruţ de suc…

UPDATE 19:43 / Singura peluză plină, unde se află şi galeria Stelei, cîntă imnul. Vine şi golul!!!!!!!!!!! RUSESCUUUUUUUUU!!!!!!!

FOTBAL:ROMANIA-UNGARIA,PRELIMINARIIL C.E 2016 (11.10.2014)

UPDATE 19:38 / Sănmărtean a driblat 5 adversari, dar nu a obţinut decît un corner. Tot stadionul s-a ridicat în picioare să-l aplaude pe stelist!

UPDATE 19:34Doar o peluză îi încurajează non-stop pe tricolori. Tribuna I şi a II-a se “trezesc” doar la fazele fixe.

UPDATE 19:23 / Cîţiva zeci de fani din peluza evacuată s-au întors la locurile lor, cu acceptul forţelor de ordine.

UPDATE 19:18Sînt momente în care se aud doar scandările fanilor maghiari şi fluierăturile celor români.

UPDATE 19:11 / Jandarmii au evacuat fanii români de la peluza dinspre Basarabia, care aruncau scaune şi petarde.

UPDATE 19:05 / Selecţionerul a devenit extrem de tensionat după ce Goian s-a accidentat şi a fost nevoit să-l introducă astfel pe Gardoş.

UPDATE 19:00 / A început meciul. Prima scandare a celor peste 40.000 de suporteri români din tribună a fost “Haideţi pe ei, pe mama lor!” Hai Româniaaaaaaaaa!

dasdsafasfsaf

UPDATE 18:59După intonarea imnurilor, fanii maghiari şi cei români din peluza dinspre Basarabia au început să rupă scaune şi să arunce unii în alţii, Plus schimbul de petarde, care a înroşit peluza!!!

asdasdsa

UPDATE 18:51Arena Naţională scandează “România, România!”. Asistenţa se apropie de 40.000 de spectatori.

UPDATE 18:44Echipele au terminat încălzirea şi s-au retras la vestiare.  Nu e chiar gălăgia de pe lume. Probabil, liniştea înaintea nebuniei…

UPDATE 18:4020 de minute pînă la start. Peste 30.000 de fani în tribune!

UPDATE 18:30De cîteva minute se aude în boxe controversatul imn al suporterilor, cîntat de Iris, dar refrenul care a scandalizat e acoperit de atmosfera de pe stadion. De scandări şi de petarde.

fgtytrytrytr

UPDATE 18:27 / Crainicul arenei anunţă primul “11” care TREBUIE SĂ BATĂ Ungaria în această seară.

UPDATE 18:16 / În frunte cu Raţ, pe teren şi-au făcut apariţia băieţii noştri. Tribunele au reacţionat imediat: “Româniaaa! Româniaaaa!”

UPDATE 18:14 Au ieşit pe teren şi portarii oaspeţilor. Galeriile lui Dinamo şi lui U Cluj, reunite la peluza dinspre Basarabia, scandează “Afară cu ungurii din ţară!”

UPDATE 18:10 / Tătăruşanu a ieşit la încălzire, aclamat de cei aproape 10.000 de suporteri români. Mai multe petarde au explodat în zona tampon dintre galeria maghiară şi fanii noştri.

UPDATE 17:55Cei 2.000 de fani unguri aflaţi deja în sectorul lor au început să scandeze în mai multe rînduri “ţiganii, ţiganii!!!!, apoi au trecut pe “Ria, Ria, Hungaria”. Le-au răspuns românii din tribune, tot vreo 2.000 la ora asta, cu fluierături, apoi cu “România, România!!!” Creşte tensiunea, scade timpul pînă începe meciul…

UPDATE 17:40 / Preşedintele Răzvan Burleanu s-a fotografiat cu cîţiva suporteri, unii l-au fluierat, dar Burleanu a zîmbit şi a trecut mai departe. “Îmi doresc să fie o atmosferă civilizată, să nu fie incidente şi să cîştigăm. E primul meci pe teren propriu al naţionalei de cînd sînt preşedinte şi îmi doresc foarte mult victoria. Nu cred că aceia care m-au fluierat erau fanii fostului preşedinte”, a declarat Burleanu la intrarea în arenă.

UPDATE 17:30 / Fiecare suporter român este aşteptat pe scaun de cîte un steguleţ în culorile naţionalei şi o revistă cu titlul “O ţară cu mîna la inimă”

UPDATE 17:30 / În tribune au început să intre şi suporterii oaspeţilor care în acest moment domină fondul sonor de pe stadion.

UPDATE 17:25 / Cîteva sute de suporteri au intrat deja pe stadion, iar românii au fluierat copios oficialii maghiarilor care au ieşit să inspecteze gazonul. Se anunţă o atmosferă incendiară pentru partida din această seară!

UPDATE 17:20 / Echipa naţională a Ungariei a ajuns la stadion.

UPDATE 17:10 / Maşinile mici cu număr de Ungaria au fost trase pe dreapta şi percheziţionate la sînge! Acestea au fost controlate detaliat în portbagaje.

UPDATE 17:00 / La stadion au ajuns şi suporterii maghiari care au venit cu autocarele din Ungaria. Măsurile de securitate sînt unele nemaiîntîlnite, iar circulaţia în zona stadionului este aproape paralizată. Foarte multe străzi, printre care şi bulevarde mari, precum Maior Coravu au fost închise pentru a nu apărea vreun incident.

România – Ungaria a dat naştere, ca şi la precedentele întîlniri dintre cele două ţări, la evenimente dintre cele mai tensionate, mai ales din partea galeriei oaspeţilor formată din cîteva mii de suporteri. O mare parte a ajuns în Bucureşti în jurul orei 15:00, în Gara Băneasa, de unde au fost transferaţi spre zona Arenei Naţionale. Aceştia au fost închişi într-un ţarc special amenajat, unde însă au început să devină din ce în ce mai violenţi, cu atît mai mult cu cît accesul pe stadionul este permis abia începînd cu ora 17:00, adică la o oră după sosirea în incinta arenei. O importantă problemă ar putea fi faptul că pe stadion va fi permis accesul cu brichete şi monede! Totuşi, alte obiecte contondente sau ofensatoare sînt strict interzise. Un bun exemplu este cel al unui suporter maghiar care la sosirea în România avea o bluză cu harta Ungariei mari pe ea, aceasta fiindu-i imediat confiscată de forţele de ordine.