Video. Campioana ÎNFRÎNGERILOR: Astra-Craiova 1-2! Vezi GOLURILE

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
06/08/2016, 20:24
Video. Campioana ÎNFRÎNGERILOR: Astra-Craiova 1-2! Vezi GOLURILE GALERIE FOTO

CS Universitatea Craiova a învins la Giurgiu pe campioana Astra, după un meci echilibrat, dar în care elevii lui Săndoi au ajuns mai mult la poartă. Rocha a deschis scorul, Daniel Niculae a egalat, dar Mazarache avea să-i aducă pe olteni în avantaj înainte de pauză. În repriza a doua, trupa lui Gigi Mulţescu a avut cîteva ocazii mari de a se desprinde, dar le-a ratat. A plecat însă de la Girgiu cu 3 puncte.

VIDEO / GOL MAZARACHE, 1-2

VIDEO / GOL DANIEL NICULAE, 1-1

VIDEO / GOL NUNO ROCHA, 0-1

Astra va primi vizita celor de la CS U Craiova, de la ora 19:00. Campioana caută în acest meci prima victorie din noul sezon, după înfrîngerea ruşinoasă cu Dinamo, 1-4, la Giurgiu, şi remiza albă de la Severin, cu Pandurii. Craiova, de partea cealaltă, are trei puncte, în urma victoriei cu ASA Târgu Mureş, din etapa precedentă, scor 2-1.

Ştirea MOMENTULUI

Soţia lui Julio Baptista e campioană! Silvia Nistal, spanioloaica care va încinge Liga 1 Betano. Galerie foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×