Sport

ASTRA-STEAUA. Exclusiv! Primul “11” al lui Rădoi: două modificări

LIVE ASTRA-STEAUA. UPDATE ORA 19:20. FANATIK.RO VĂ PREZINTĂ ÎN EXCLUSIVITATE ECHIPA DE START A STELEI DE LA GIURGIU!...
12.08.2015 | 20:20
ASTRASTEAUA Exclusiv Primul 11 al lui Radoi doua modificari

LIVE ASTRA-STEAUA. UPDATE ORA 19:20. FANATIK.RO VĂ PREZINTĂ ÎN EXCLUSIVITATE ECHIPA DE START A STELEI DE LA GIURGIU!

COJOCARU – PAPP, VARELA, TOŞCA, GUILHERME – TAHAR, FILIP – POPA, HAMROUN, CHIPCIU – TADE

Conform surselor FANATIK.RO, Rădoi i-a transmis lui Gabi Iancu că îl va folosi în repriza secundă, în funcţie de evenimentele ce se vor derula în timpul meciului.

LIVE VIDEO MECIUL ASTRA- STEAUA ONLINE IL VEZI AICI!!!

………………………..

LIVE ASTRA-STEAUA. Libertatea de care s-a bucurat Mirel Rădoi, atît oficial, cît şi neoficial, are toate şansele să se termine în meciul de azi, cu Astra, la Giurgiu, care va începe de la ora 21:45.

LIVE ASTRA-STEAUA. “Eu nu mă bag peste Mirel, el a decis să îl excludă pe Tamaş” sau “Eu puteam să mă bag să fac echipa, dar mi-e jenă de Mirel. Am zis că nu mă bag la echipă, nu mă bag”, sînt cîteva dintre afirmaţiile care îl puneau pe Gigi Becali într-o lumină nouă, cea a finanţatorului care are încredere în antrenorul desemnat de el.

STEAUA. A venit SOLUŢIA pentru atac! Are 20 de ani şi e ivorian

LIVE ASTRA-STEAUA. Totuşi, după ultimele rezultate, atît din preliminariile Ligii Campionilor, cît şi din Liga 1, sursele FANATIK.RO au dezvăluit că Becali vrea să revină la vechile obiceiuri, deşi tonul şi formularea au diferit faţă de foştii antrenori.

EXCLUSIV / Hagi, AJUTOR pentru Popescu! L-a transferat la Academie

LIVE ASTRA-STEAUA. “Relaţia strînsă dintre cei doi, precum şi faptul că Rădoi a adus o sumă de bani importantă de acasă pentru Steaua ( vezi detalii despre creditorul Rădoi AICI) îl protejează pe tînărul antrenor. Însă Gigi Becali nu va renunţa niciodată să îşi exprime părerea despre modul în care trebuie alcătuită echipa”, au precizat apropiaţii latifundiarului din Pipera.

LIVE ASTRA-STEAUA. Iancu, titular?!

LIVE ASTRA-STEAUA. Situaţia lui Iancu, relatată în exclusivitate de FANATIK.RO, este în continuare incertă în sînul echipei steliste. Deşi Mirel Rădoi şi-a exprimat dorinţa de a se despărţi de tînărul mijlocaş, chiar dacă tehnicianul a sperat că Iancu o să îşi schimbe atitudinea, jucătorul are şanse mari să fie inclus în lotul de 18 jucători din meciul cu Astra Giurgiu. Iar motivul pentru care jucătorul de 21 de ani poate ajunge dintr-un fotbalist exilat în tribună un titular este explicat de sursele FANATIK.RO.

LIVE ASTRA-STEAUA. Ce va face Rădoi

LIVE ASTRA-STEAUA. “În mijlocul unei discuţii normale pe care Rădoi a avut-o cu Gigi Becali, finanţatorul i-a spus finului său că Iancu trebuie să intre pe teren, că mai merită o şansă. E jucător de viitor, are un potenţial imens… acestea au fost argumentele. Însă, în momentul de faţă, nu se ştie dacă Rădoi o să acţioneze conform dorinţei patronului sau nu”, au dezvăluit cei din anturajul finanţatorului stelist.

Meme, un fan înfocat

LIVE ASTRA-STEAUA. Indecizia lui Gigi Becali de a renunţa la Iancu are în spate o poveste interesantă şi care explică în totalitate situaţia confuză a fotbalistului.

FOTO. Scenariu înfiorător! NASA a confirmat. Un asteroid cu diametru de 4 kilometri VA LOVI Pămîntul în septembrie

LIVE ASTRA-STEAUA. Criticat de toţi antrenorii care au fost la Steaua din momentul sosirii sale, dar şi de cei de la loturile naţionale, Gabriel Iancu are şi susţinători, iar cel mai puternic e Mihai Stoica, fostul manager al Stelei. În momentul deciziei luate de Mirel Rădoi, Stoica a fost primul om care a vorbit cu Gigi Becali şi care i-a transmis că Iancu trebuie să rămînă.

253 de minute a bifat Gabi Iancu în acest sezon pentru Steaua în toate competiţiile