ATMOSFERĂ. Fanii lui Dinamo au luminat peluza de pe Arenă

Daniel Vlad    Marian Popovici   
în Stiri sportive
02/03/2017, 00:01
ATMOSFERĂ. Fanii lui Dinamo au luminat peluza de pe Arenă GALERIE FOTO

UPDATE, ora 21:49 / Fanii Stelei au început să plece în minutul 90. Dinamoviştii au scos telefoanele şi au luminat Peluza Sud. 

thrhr

UPDATE, ora 20:35 / Roş-albaştrii le-au răspuns într-un mod ironic dinamoviştilor: “Nu veniţi cu mărţişoare / Să faceţi bani de renovare”, aluzie la situaţia stadionului Dinamo, care e în pericol de a nu fi modernizat pentru Euro 2020.

“Ultraşi închipuiţi pe stadioane / Afară doar membri in circumscripţii electorale”, e un alt mesaj ironic al steliştilor. 


UPDATE, ora 20:11 / Suporterii lui Dinamo au aruncat cu petarde. Crainicul stadionului îi somează să înceteze.

et

UPDATE, ora 20:04 / Fanii Stelei au ocupat primul inel al Peluzei Nord şi încearcă să îi concureze pe dinamovişti

f

UPDATE, ora 19:58 / Sunt aproximativ 7000 de fani ai lui Dinamo în tribune, în timp ce fanii Stelei sînt în număr de 4000

UPDATE, ora 19:54 / Peluza Sud de la Arena Naţională e plină de fani ai lui Dinamo, care pregătesc o nouă coregrafie

UPDATE, ora 19:43 / Fanii lui Dinamo au început să cânte:


A mai rămas o jumătate de oră până la startul meciului Steaua-Dinamo, din returul din semifinalele Cupei Ligii. În prima manşă, scorul a fost 4-1 pentru “câini”, care vor avea o susţinere mai mare pe Arena Naţională, deşi Steaua e gazdă.

Dinamoviştii vor avea voie să îşi afişeze coregrafia, deşi oficialii Stelei au vrut să le interzică să facă o coregrafie. Cu o jumătate de oră înainte de meci, fanii câinilor au început să populeze peluza.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU IMAGINI DE PE ARENA NAŢIONALĂ 

Dinamo are o şansă uriaşă să se califice în finala Cupei Ligii, competiţie câştigată de Steaua în ultimele două ediţii. În finală s-a calificat deja ACS Poli Timişoara.

Închide ×