Fotbal international

VIDEO ATMOSFERĂ. Alibec şi Meme, marea împăcare de pe Arenă!

UPDATE, ora 23:50 / Final de meci pe Arena Naţională! Fanii au avut parte de o noapte fericită după o victorie categorică a Stelei, 3-0 cu Viktoria Plzen. Constantin Budescu a marcat o "dublă",...
15.09.2017 | 01:03
VIDEO ATMOSFERA Alibec si Meme marea impacare de pe Arena

UPDATE, ora 23:50 / Final de meci pe Arena Naţională! Fanii au avut parte de o noapte fericită după o victorie categorică a Stelei, 3-0 cu Viktoria Plzen. Constantin Budescu a marcat o “dublă”, iar Denis Alibec a închis tabela, cei doi revanşându-se pentru evoluţia modestă din meciul cu Viitorul în care au intrat în colimatorul patronului. Meciul a consfinţit şi împăcarea dintre Alibec şi Meme Stoica, managerul îmbrăţişându-l şi pupându-l pe atacant în momentul schimbării. O victorie care mai calmează apele la FCSB şi care i-a făcut fericiţi pe cei 20.000 de fani prezenţi în tribune. 

VEZI VIDEO: 

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

UPDATE,  ora 23:37 / Denis Alibec a marcat golul de 3-0 al Stelei în minutul 72 şi imediat după a fost schimbat cu Gnohere în uralele publicului. La marginea terenului pe Denis îl aştepta Meme Stoica, care l-a îmbrăţişat şi l-a pupat, confirmând împăcarea anunţată marţi de Gigi Becali prin intermediul FANATIK.RO (VEZI MAI MULTE DETALII AICI)

VEZI VIDEO:

UPDATE, ora 23:10 / Denis Alibec a reintrat în graţiile suporterilor după ce a pasat decisiv la golul lui Budescu. Atacantul Stelei a primit aplauze şi în a doua repriză după un tackling reuşit la un adversar advers. În prima repriză, Alibec a fost fluierat după ce a ratat singur cu portarul

VEZI VIDEO:


UPDATE, ora 22:40 / Apar primele semne de nemulţumire ale publicului. Denis Alibec a ratat singur cu portarul şi apoi a trimis o pasă greşită spre Budescu. Fanii l-au taxat pe atacant care şi-a luat o porţie de fluierături 

he

UPDATE, ora 22:29 / Explozie de bucurie la golul lui Budescu din penalty, din minutul 21. Atmosfera este relaxată în tribunele Arenei Naţionale, fanii fiind mulţumiţi de prestaţia favoriţilor, deşi au răsuflat uşuraţi la bara lui Hrosovsky, care a venit cu câteva minute înainte de gol. 

VEZI VIDEO: 

 Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

UPDATE, ora 22:13 / Fanii apreciază jocul ofensiv al favoriţilor. Atmosferă la frumoasă pe Arena Naţională, deşi Peluza dinspre galeria oaspeţilor este complet goală. FCBS a dominat primele 20 de minute. 

UPDATE, ora 22:00 / Aproximativ 20.000 de fani sunt în tribunele Arenei Naţionale cu 5 minute înainte de startul meciului.  Galeria i-a strigat numele lui Dică, numele antrenorului fiind scandat în repetate rânduri. Doar 5 fani ai cehilor sunt la meci, fiind mai mare numărul stewarzilor prezenţi în tribune.

VEZI VIDEO mai jos: 

UPDATE, ora 21:33 / Fanii sunt ălături de Nicolae Dică. În momentul în care jucătorii au ieşit la încălzire şi antrenorul a pătruns pe gazon, galeria i-a strigat numele. 

Galerie foto mai jos:

12

UPDATE, ora 21:20 / Cu 40 de minute înainte de meci sunt mai puţin de 1000 de oameni pe stadion. O mică parte a galeriei s-a adunat la peluză până acum, aproximativ 60-70 de fani. În sectorul rezervat cehilor, sunt aproximativ 8 fani până la această oră. 

gg

ffe

UPDATE, ora 20:47 / Cu ceva mai bine de o oră înainte de meci este linişte pe lângă Arena Naţională. Fanii încep încet-încet să vină la stadion, în număr redus deocamdată. Casele de bilete sunt deschise, dar sunt doar vreo 10-20 de oameni care stau să îşi cumpere bilet. 

1 2 3 5


FCSB – Plzen LIVE VIDEO. Steaua joacă de la ora 22:05 primul meci din grupele Europa League, pe teren propriu, cu Viktoria Plzen. Roş-albaştrii sunt favoriţi la casele de pariuri după ce i-au eliminat pe cehi din preliminariile Champions League în urmă cu două luni. FCSB este în urna a doua, în timp ce Viktoria Plzen este capul de serie al grupei G.

FCSB – Plzen LIVE VIDEO. S-au vândut aproximativ 20.000 de bilete până în ziua meciului, iar organizatorii se aşteaptă la 25.000 de oameni în tribunele Naţional Arena. FCSB va încasa aproximativ 150.000 de euro din bilete. De 5 ori mai puţin decât în meciul cu Sporting Lisabona când la meci au venit 50.000 de oameni.

FCSB – Plzen LIVE VIDEO. RATB îşi prelungeşte programul

Vor fi mai puţini spectatori decât în primul meci cu Viktoria Plzen, din acest sezon, disputat pe data de 25 iulie. Atunci au venit peste 33.725 de spectatori, a doua asistenţă a sezonului pentru roş-albaştri, după returul cu Sporting Lisabona, pierdut cu 1-5. Casele de bilete sunt deschise până la ora 22:00, când va începe meciul dintre FCSB şi Plzen.

FCSB – Plzen LIVE VIDEO. Tichetele sunt disponibile la următoarele preţuri: PELUZĂ – INEL 1 si 2 – 20 LEI, TRIBUNĂ 2 – INEL 3 – 25 LEI, VIP 3 – 150 LEI, VIP 2 – 200 LEI şi VIP 1 – 250 LEI. RATB va prelungi programul de lucru pentru joi, astfel încât fanii care vin la meci să poată ajunge acasă mai uşor, fără să fie nevoiţi să vină cu maşinile personale la meci sau să ia un taxi.

Tags: