Fotbal international

VIDEO / Real Madrid, PAS GREŞIT cu Malaga! Barca se impune GREU. LIDER surpriză în Primera

UPDATE 23:18 / După pasul greşit al Realului, a venit şi rîndul lui Atletico să facă un pas greşit. Echipa lui Simeone a pierdut cu 0-1 pe terenul lui Villarreal. Unicul gol al meciului a fost...
26.09.2015 | 23:25
VIDEO  Real Madrid PAS GRESIT cu Malaga Barca se impune GREU LIDER surpriza in Primera
ADVERTISEMENT

UPDATE 23:18 / După pasul greşit al Realului, a venit şi rîndul lui Atletico să facă un pas greşit. Echipa lui Simeone a pierdut cu 0-1 pe terenul lui Villarreal. Unicul gol al meciului a fost marcat de Leo Baptistao în minutul 18. Cu acest succes, “submarinul galben” trece pe primul loc. Celta Vigo o poate detrona dacă va învinge Eibar.

Răzvan Raţ a fost integralist pentru Rayo Vallecano în meciul cu Sevilla, pierdut 2-3. E prima victorie a Sevillei din acest sezon, care a urcat de pe ultimul loc pînă pe locul 14 cu 5 puncte. Rayo e pe 10, cu 7 puncte.

ADVERTISEMENT

************************************

FINAL DE MECI! Real Madrid pierde 2 puncte IMENSE pe teren propriu cu Malaga. Meciul s-a încheiat 0-0, însă “galacticii” au fost dezavantajaţi de arbitraj. Gol nevalidat şi penalty neacordat pentru Real Madrid. Echipa lui Benitez cade pe locul 2 în clasament cu un punct sub Barcelona. 

Clasamentul la vîrf:

barca

Min. 76: Amrabat vede roşu direct după o lovitură violentă cu cotul la Marcelo

Min. 61: Jese s-a accidentat şi e înlocuit de Kovacic. Pare că e o accidentare gravă pentru atacantul “galacticilor”

ADVERTISEMENT

START DE MECI

UPDATE 18:55 / Echipele de start în Real Madrid – Malaga:

real

FINAL DE MECI! Barcelona cîştigă la limită, 2-1 cu Las Palmas şi trece pentru moment pe primul loc în clasament. Real Madrid poate trece pe primul loc dacă va cîştiga meciul de la 19:15 cu Malaga.

Min. 88: GOOOOOOOOOL LAS PALMAS! Vuera încinge finalul de meci, reuşind golul de 1-2 al oaspeţilor

ADVERTISEMENT

Min. 66: Neymar RATEAZĂ penalty pentru Barca! Min. 55. GOOOOOOOOOOL Barcelona! Suarez majorează diferenţa şi catalanii conduc cu 2-0

Min. 25: GOOOOOOOOL Barcelona! Suarez deschide scorul cu o lovitură de cap după o centrare foarte bună a lui Roberto

ADVERTISEMENT

Min. 5: Catalanii trec prin mari emoţii. Messi s-a accidentat la genunchi şi nu se ştie dacă va putea continua. Leo a reintrat în teren, însă şchioapătă

UPDATE 16:57 / Barcelona – Las Palmas. Echipele de start:

ter

Barcelona şi Real Madrid joacă sîmbătă în etapa a 5-a din Primera Division, într-un nou duel la distanţă pentru titlu. Catalanii vor să şteargă ruşinea din meciul cu Celta Vigo, pierdut 1-4 şi au un meci teoretic uşor în faţa nou promovatei, Las Palmas de la ora 17:00.

Real Madrid joacă de la ora 19:15 împotriva Malagăi. “Galacticii” sînt lideri după un start de sezon foarte bun cu 4 victorii şi un egal după primele 5 etape. Keylor Navas e în formă, Real avînd cea mai bună apărare, cu un singur gol încasat pînă acum în Primera.

Toată acţiunea din Primera Division poate fi urmărită LIVE pe FANATIK.RO:

meciurile zilei

ADVERTISEMENT