Fotbal international

Live Blog 2.Bundesliga etapa a 27-a. Stuttgart, a doua înfrângere consecutivă! Cum arată acum clasamentul. Vezi toate golurile. Video

24.05.2020 | 16:14
Live Blog 2Bundesliga etapa a 27a Stuttgart a doua infrangere consecutiva Cum arata acum clasamentul Vezi toate golurile Video
ADVERTISEMENT

Pe parcursul a trei zile, vineri 22 mai – duminică 24 mai, se derulează opt dintre meciurile etapei a 27-a din Bundesliga 2, a doua divizie a fotbalului german. Am spus opt și nouă, la fel ca în prima etapă de la reluarea competiției, deoarece nici acum lanterna roșie Dynamo Dresda, nu poate juca din cauză că toată echipa e în carantină după două cazuri de jucători pozitivi. Așa încât a luat pauză, vrând-nevrând și adversara din această rundă, Greuther Furth.

UPDATE, 24 mai / Duminică s-au jucat:

  • Bochum – Karlsruhe 0-0
  • Holstein Kiel – Stuttgart 3-2 (Iyoha 7, Dehm 78, Atanga 80 / Gonzalez 58, Wamangituka 87) – VEZI VIDEO
  • Hamburg – Arminia Bielefeld 0-0
ADVERTISEMENT


UPDATE, 23 mai / S-au jucat meciurile:

  • Sandhausen – Regensburg 0-0
  • Darmstadt – Sankt Pauli 4-0 (Honsak 7, Stark 74, Mehlem 79, Palsson 90) – VEZI VIDEO
  • Osnabruck – Hannover 2-4 (Ceesay 6, Amenyido 47 / Anton 12, Ducksch 75, 81, Haraguchi 85) – VEZI VIDEO

 


UPDATE 22 mai. Etapa cu numărul 27 din liga a doua germană a început cu meciurile de la Heidenheim și Nurnberg.

ADVERTISEMENT
  • Heindenheim – Wehen 1-0 (Mohr 70) – VEZI VIDEO
  • Nurnberg – Aue 1-1 (Gonther 63 aut. / Nazarov 51) – VEZI VIDEO

Două meciuri deschid etapa a 27-a din 2.Bundesliga vineri, 22 mai

După această etapă se va intra într-un program mult mai accelerat, pentru că etapa a 28-a va începe marți, 26 mai și se va încheia joi, 28 mai. Lupta e dură atât pentru locurile care asigură promovarea directă și poziția de baraj, cât și în subsol, acolo unde Karlsruhe, cu un nou antrenor, dă semne de resuscitare.

ADVERTISEMENT

Primele două jocuri ale etapei vor avea loc vineri, de la ora 19:30. Este vorba de meciurile Heidenheim – Wehen și Nurnberg – Aue.

Wehen, motivată după succesul cu Stuttgart

La prima vedere Heidenheim, dacă mai vrea să spere la locul 3, trebuie să bată acasă pe Wehen, echipă care a luat o uriașă gură de oxigen în bătălia supraviețuirii după ce a învins acasă pe Stuttgart cu un penalty pe VAR acordat în ultimele secunde.

ADVERTISEMENT

De aceea nu ar mira ca Wehen să scoată un punct la Heidenheim. Cu toată victoria Wehen încă ocupă locul 16, de baraj, în zona retrogradării.

Nurnberg trebuie să bată una dintre cele mai slabe echipe în deplasare

Heindeheim e puternică acasă, cu 7 victorii și patru egaluri din 13 meciuri, dar și Wehen nu stă deloc rău afară, tot din 13 partide reușind patru succese și cinci egaluri și are golaveraj pozitiv, 20-19.

Nurnberg – Aue e un meci într-o echipă cu rezultate modeste acasă, cu cinci înfrângeri în 13 partide și alta codașă la puncte afară, doar 7 puncte la fel ca Dresda, două egaluri în ultimele cinci ieșiri în exterior.

Darmstadt, echipa campioană a remizelor

Sâmbătă se joacă trei partide doar pentru clasament: Darmstadt – Sankt Pauli, Osnabruck – Hannover și Sandhausen – Regensburg, în ultimul meci gazdele fiind interesate de puncte, pentru a se îndepărta de Wehen și de barajul pentru salvare. Sandhausen are 29 puncte, ca și Nurnberg, iar Wehen e la numai un punct în urma lor.

La Darmstadt este foarte posibil să consemnăm o remiză, pentru că gazdele sunt recordmane acasă la acest capitol: opt egaluri din 13 meciuri. Oricum, ambele echipe sunt în afara pericolului și al zonei de promovare.

Bielefeld merge în orașul unde a pierdut singurul joc afară

Meciurile tari au loc duminică. Mai ales jocul de la Hamburg, echipă care a fost egalată în ultimele secunde la Greuther Furth, la fel ca Bielefeld, 1-1 acasă cu Osnabruck, cu gol primit în minutul 93.

Arminia Bielefeld e lidera partidelor din deplasare, cu opt victorii și patru egaluri, pierzând neașteptat cu 3-0 doar la Hamburg, cu Sankt Pauli. Hamburg acasă are 9 succese, va fi un meci foarte interesant. Stuttgart, o echipă care primește destule goluri afară, merge pe un teren dificil, la Kiel, unde anticipăm un joc cu multe goluri în ambele porți.

Programul etapei a 27-a din 2.Bundesliga

Vineri, 22 mai, ora 19:30

Heindenheim – Wehen

Nurnberg – Aue

Sâmbătă, 23 mai, ora 14:00

Sandhausen – Regensburg

Darmstadt – Sankt Pauli

Osnabruck – Hannover

Duminică, 24 mai, ora 14:30

Bochum – Karlsruhe

Holstein Kiel – Stuttgart

Hamburg – Arminia Bielefeld

ADVERTISEMENT