Fotbal international

Live Blog 2.Bundesliga etapa a 29-a. Stuttgart şi Hamburg continuă lupta pentru promovare. Vezi aici toate golurile. Video

31.05.2020 | 10:47
Live Blog 2Bundesliga etapa a 29a Stuttgart si Hamburg continua lupta pentru promovare Vezi aici toate golurile Video
ADVERTISEMENT

Cea de-a doua divizie de fotbal a Germaniei nu a luat nicio zi de pauză după etapa intermediară de la mijlocul săptămânii și continuă în acest weekend cu partidele din cadrul etapei cu numărul 29. Două meciuri s-au disputat vineri, 4 au loc sâmbătă și alte 3 sunt programate pentru dumunică la prînz. Trebuie remarcat faptul că vom avea o etapă completă, pentru că și Dynamo Dresda a ieșit din carantină și își poate relua meciurile. Duminică, „lanterna roșie” va disputa primul joc de după pandemie în compania lui Vfb Stuttgart, care tocmai a trecut pe locul secund în clasament după victoria de joi din derby-ul cu Hamburg.

2.Bundesliga, Rezultatele etapei a 29-a

  • Hamburg – Wehen 3-2 (Kinsombi 14, 76, Pohjanpalo 27 / Rivero 12, Schaffer 56) – VEZI VIDEO
  • Heidenheim – Aue 3-0 (Schnatterer 49, Kerschbaumer 58, Schimmer 87) – VEZI VIDEO
  • Dynamo Dresda – VfB Stuttgart 0-2 (Al Ghaddioui 18, Churlinov 88) – VEZI VIDEO
  • Kiel – Bielefeld 1-2 (Muhling 51 / Clauss 23, Schipplock 90+3) – VEZI VIDEO
  • Nurnberg – Bochum 0-0
  • Sandhausen – Hannover 3-1 (Biada 51, Nauber 56, Turpitz 83 / Guidetti 59) – VEZI VIDEO
  • Karlsruher – St. Pauli 1-1 (Gondorf 57 / Diamantakos 55) – VEZI VIDEO
  • Darmstadt – Furth 1-1 (Schnellhardt 56 / Stefaniak  87) – VEZI VIDEO
  • Osnabruck – Regensburg 2-2 (Alvarez 67, 70 / Stolze 8, Besuschkow 37) – VEZI VIDEO
ADVERTISEMENT


După primele două runde jucate regulamentar, la distanță de o săptămână, a doua divizie a Germaniei accelerează ritmul cu o etapă intermediară, care are loc începând de marți, 26 mai până joi, 28 mai inclusiv, când e și programat și cel mai important meci, un derby al fostelor glorii din prima divizie, Stuttgart – Hamburg.

Rezultatele din etapa a 28-a

  • Stuttgart – Hamburg 3-2 (Endo 48, Gonzalez 61, G. Castro 90+2 / Pohjanpalo 16, Hunt 45+2) – VEZI VIDEO
  • Sankt Pauli – Heindenheim 0-0
  • Bochum – Holstein Kiel 2-1 (Osei-Tutu 49, Ganvoula 63 / Meffert 74) – VEZI VIDEO
  • Hannover – Karlsruher 1-1 (Prib 47, Hofmann 70) – VEZI VIDEO
  • Regensburg – Nurnberg 2-2 (Albers 45, Stolze 48 / Ishak 12, Knipping 90+5) – VEZI VIDEO
  • Aue  – Darmstadt 1-3 (Kruger 8 / Kempe 19, Dursun 72, 82) – VEZI VIDEO
  • Greuther Furth – Osnabruck 0-2 (Blacha 9, Schmidt 58) – VEZI VIDEO
  • Wehen – Sandhausen 0-1 (Diekmeier 45+2) – VEZI VIDEO
ADVERTISEMENT

Bundesliga 2 etapa a 28-a. Meci pentru supravieţuire la Wiesbaden

Marți, 26 mai, au loc primele patru partide, toate programate de la ora 19:30. Dintre acestea se detașează ca importanță în zona retrogradării confruntarea de la Wiesbaden, dintre Wehen și Sandhausen.

Echipa locală vine după o victorie imensă în ultimul meci pe teren propriu, 2-1 cu Stuttgart, dar a pierdut etapa trecută la Heidenheim și acum a căzut pe penultimul loc, direct retrogradabil. Distanța dintre cele două echipe este însă de numai două puncte, așa încît un succes pentru Wehen ar ridica-o de pe locul retrogradabil, care ar fi preluat de Sandhausen.

ADVERTISEMENT

La Regensburg şi Greuther Furth meciuri importante pentru oaspeţi

Meciuri care contează pentru echipele vizitatoare sunt Regensburg – Nurnberg și Greuther Furth – Osnabruck. Ambele echipe oaspete au câte 30 de puncte și se află în hora emoțiilor din subsol. În schimb, Regensburg și Greuther Furth stau confortabil, la mijloc.

Ultimul meci de marți e chiar unul de clasament, care nu are importanță nici pentru zona superioară, nici pentru cea a suspinelor, Aue – Darmstadt, cu o echipă gazdă foarte bună acasă, unde a obținut nouă succese.

ADVERTISEMENT

Heindeheim atacă locul 3 la Hamburg

Miercuri, de la aceleași ore, se dispută alte trei meciuri.Hannover- Karlsruhe e un meci foarte important pentru oaspeți, aflați pe locul 16, poziția de baraj, dar va fi foarte greu pentru că fosta prim divizionară vine după o victorie de moral la Osnabruck, unde a dat patru goluri.

La Hamburg vine Heidenheim pentru confruntarea cu Sankt Pauli, care a fost măturată etapa trecută la Darmstadt. Sankt Pauli nu are griji, dar oaspeții sunt la numai un punct în spatele lui Stuttgart și de locul 3, locul de baraj pentru promovare. Totuși, le va fi foarte greu, pentru că acasă Sankt Pauli e destul de puternică.

Stuttgart nu a luat nici un punct în primele două meciuri de la reluare

La Bochum ne așteptăm la un spectacol plăcut, cu goluri în ambele porți, în meciul dintre echipa locală și Kiel. Bochum are 32 de puncte și pentru a fi sigură de poziția ei de Bundesliga 2 și sezonul viitor mai are nevoie de puncte. Kiel e foarte periculoasă afară, obișnuind să marcheze mult, dar și să primească.

Și am ajuns la marele meci de joi seară, ora 21:30, Stuttgart – Hamburg, primul meci acasă pentru șvabi de la reluarea campionatului după pandemia de coronavirus. Stuttgart a pierdut ambele meciuri jucate, cu Wehen și la Kiel, dar ocupă locul 3, cu 45 de puncte, unul mai puțin decît adversara din acest meci direct. Liderul Arminia Bielefeld nu joacă pentru că Dynamo Dresda va intra în competiție abia duminică, pe 31 mai, având trei partide amânate pentru cele două cazuri de pozitivitate la COVID 19 din lot.

Programul etapei a 28-a din Bundesliga 2

Marţi, 26 mai, ora 19:30

Regensburg – Nurnberg

Aue  – Darmstadt

Greuther Furth – Osnabruck

Wehen – Sandhausen

Miercuri, 27 mai, ora 19:30

Sankt Pauli – Heindenheim

Bochum – Holstein Kiel

Hannover – Karlsruhe

Joi, 28 mai, ora 21:30

Stuttgart – Hamburg

Clasament Bundesliga 2 etapa a 28-a

bundesliga 2 etapa a 28-a. Clasament înainte de etapa a 28-a

 

 

 

ADVERTISEMENT