Fotbal international

LIVE BLOG Bundesliga etapa a 25-a. Program, rezultate, informații de ultimă oră. Fază de Playstation făcută de jucătorii lui Bayern la al doilea gol din meciul cu Augsburg. VIDEO

LIVE BLOG Bundesliga etapa a 25a Program rezultate informatii de ultima ora Faza de Playstation facuta de jucatorii lui Bayern la al doilea gol din meciul cu Augsburg VIDEO
ADVERTISEMENT

Etapa a 25-a din Bundesliga va avea loc după tiparul tradițional, în acest weekend, cu meciul de deschidere programat vineri, 6 martie, grosul etapei sâmbătă la ora 16:30 și ultimele două confruntări duminică, iar cel mai interesant joc al rundei are loc sâmbătă, 7 martie, de la ora 19:30, confruntarea dintre cele două Borusii.


UPDATE, 8 martie, ora 18:30 / Bayern Munchen s-a impus în meciul de pe teren propriu cu Augsburg, 2-0. Golurile bavarezilor au fost înscrise de Thomas Muler (53) și Leon Goretzka (90+1).

ADVERTISEMENT

Ultimul gol al campioanei Germaniei a fost marcat după o combinație superbă între Gnabry și Goretzka, care s-au sincronizat precum în jocurile de pe Playstation.

  • Bayern Munchen – Augsburg 2-0 (Muller 53, Goretzka 90+1)


UPDATE, 7 martie, ora 21:37 / Rezultatele înregistrate în partidele de vineri și sâmbătă:

    • Paderborn – FC Koln 1-2
    • Leverkusen – Frankfurt 4-0
    • Wolfsburg – Leipzig 0-0
    • Hertha Berlin – Werder Bremen 2-2
    • Freiburg – Union Belin 3-1
    • Schalke – Hoffenheim 1-1
    • Minchengladbach – Dortmund 1-2
ADVERTISEMENT

</ul>


UPDATE, 7 martie 2020, ora 19:00 / Fanii continuă războiul cu Dietmar Hopp, patronul celor de la Hoffenheim. Dacă etapa trecută meciul celor de la Bayern a fost înterupt din cauza mesajelor dure afișate de fani, a venit rândul altor suporteri să îi „dedice” mesaje obscene lui Hopp. Au apărut mesaje la Dortmund, Koln și Berlin, iar fanii lui Schalke au titrat pe o pânză: „Ne cerem scuze tuturor cu***** pentru că le-am asociat cu Hopp”.

Între meciul dintre Carl Zeiss Jena și 1860 din ligile inferioare, meciul a fost aproape de a fi suspendat pentru că fanii au afișat același tip de mesaj: „Dublul standard practicat de federație e ridicol. Hopp rămâne un fiu de c****”.

ADVERTISEMENT

LIVE BLOG Bundesliga etapa a 25-a

Înaintea acestei etape Bayern Munchen este lider, cu trei puncte avans peste ocupanta locului secund, Leipzig, ca urmare a faptului că echipa lui Julian Nagelsmann nu a putut face mai mult de un egal acasă, în ultima etapă, cu Leverkusen și astfel a mai crescut cu două lungimi deficitul avut față de bavarezi.

Pentru lider este o etapă care nu anunță nici un fel de dificultăți, pentru că duminică va primi vizita celor de la Augsburg, în ceea se numește derby regional, ambele echipe fiind din Bavaria. Augsburg e o formație aflată pe locul 13, la șase puncte de zona retrogradării și e clar că nu poate emite pretenții în acest joc.

ADVERTISEMENT

Dortmund, victorii pe linie în ultimii patru ani

Ocupanta locului secund, Leipzig, nu are deloc parte de o deplasare ușoară, pentru că va juca pe terenul lupilor, la Wolfsburg și acolo puține echipe au reușit să adune puncte. În plus, Leipzig se află înaintea unui moment foarte important în istoria și pentru imaginea unui club venit de puțin timp printre forțele din Bundesliga, marțea viitoare urmând a juca acasă cu Tottenham returul optimilor de finală din Champions League, în care conduc cu 1-0 după meciul tur.

Sâmbătă seară, la Monchengladbach, va avea loc duelul Borusiilor. Dortmund e pe locul 3, cu 48 de puncte, unul mai puțin ca Leipzig, Gladbach o urmează, cu 46, iar o victorie pentru alb-verzi ar face rocada de locuri. Însă prezența în atacul galben-negrilor din Dortmund a noii senzații din Bundesliga, norvegianul Halland, dă mari fiori suporterilor.

Paderborn, doar o minune o mai poate salva

Dortmund a câștigat aici ultimele patru partide, ultimul succes acasă pentru Gladbach datând din 2015, când s-a impus cu scorul de 3-1. Sunt șanse mari ca și în acest meci ambele echipe să înscrie măcar o dată, iar formația oaspete este considerată și de această dată ca având prima șansă, cu o cotă de 2,20.

Vineri, în uvertura etapei, joacă două echipe cu stări diametral opuse. După o perioadă excelentă Koln nu numai că a ieșit din zona periculoasă, dar cu 29 de puncte chiar stă bine, fără nici o grijă. Koln joacă la ultima clasată, Paderborn, formație care deși luptă eroic meci de meci, pare a avea lotul cel mai slab din Bundesliga și evitarea retrogradării devine tot mai mult un miracol.

Leverkusen stă la pândă

Leverkusen – Frankfurt este un alt meci bun al etapei, cu două echipe de Europa League. Farmaciștii sunt pe locul 5, la două puncte de Gladbach și dacă Dortmund va respecta tradiția ultimilor patru ani și Leverkusen va reuși să se impună în duelul roșu-negru, atunci se va face rocada locurilor 4 și 5 în sens invers.

Și partida Schalke 04 – Hoffenheim merită atenția pentru că se pot marca goluri multe, altminteri cele două echipe fiind doar cu șanse la ultimul loc de Europa League, locul 6, ocupat momentan chiar de gruparea din Gelsenkirchen. Și aici o victorie a oaspeților, deloc imposibilă, ar schimba locurile, Hoffenheim fiind la două puncte de Schalke.

Programul etapei a 25-a din Bundesliga

Vineri, 6 martie, ora 21:30

Paderborn – Koln

Sâmbătă, 7 martie, ora 16:30

Hertha Berlin – Bremen

Freiburg – Union Berlin

Schalke 04 – Hoffenheim

Wolfsburg – Leipzig

ora 19:30 Monchengladbach – Dortmund

Duminică, 8 martie

ora 16:30 Bayern Munchen – Augsburg

ora 19:00 Mainz – Dusseldorf

 

ADVERTISEMENT