Fotbal international

Live Blog Bundesliga etapa a 6-a. Program, rezultate, clasament, informaţii de ultimă oră. Bayern şi Borussia s-au impus

31.10.2020 | 18:33
Live Blog Bundesliga etapa a 6a Program rezultate clasament informatii de ultima ora Bayern si Borussia sau impus
ADVERTISEMENT

Etapa a 6-a din Bundesliga se dispută în weekend pe parcursul a patru zile. Startul e dat vineri, 30 octombrie şi epilogul se consumă luni, 2 noiembrie. Singurul meci între echipe din plutonul fruntaş este Monchengladbach – Leipzig, cu două formaţii implicate în grupele Champions League.

Ambele au avut meciuri teribil de grele la mijloc de săptămână, Gladbach acasă cu Real Madrid şi a fost foarte aproape de o mare victorie, spaniolii egalând în ultimele secunde, iar Leipzig pe Old Trafford iar săptămâna viitoare Borussia întâlneşte pe Şahtior Doneţk, iar Leipzig pe PSG.

ADVERTISEMENT

Uvertura e programată vineri seară la Gelsenkirchen. Schalke 04 se află într-o criză teribilă la acest debut de stagiune, cu un singur punct, pe penultimul loc în timp ce nou promovata merge ceas, ocupând locul 5 şi fiind neînvinsă de patru runde. Va fi teribil de greu pentru Schalke să scoată mai mult de un egal în acest meci.


Rezultate:

Arminia Bielefeld – Borussia Dortmund 0-2 (Hummels 53, 72) VEZI VIDEO

Koln – Bayern Munchen 1-2 (Drexler 82 / Muller 13 pen., Gnabry 45+1) VEZI VIDEO


Bayern Munchen şi Borussia Dortmund au deplasări facile

Sâmbătă sunt programate toate cele patru reprezentante ale Germaniei în Champions League. În afara meciului direct de la Monchengladbach intră în scenă şi cele două mari puteri din Bundesliga, Bayern Munchen şi Borussia Dortmund, ambele având, la prima vedere, deplasări facile chiar dacă ar odihni o parte dintre titulari.

ADVERTISEMENT

Campioana Bayern Munchen joacă la Koln, formaţie care abia în ultimele două runde a reuşit să facă două egaluri. Ţapii sunt la această oră o pradă uşoară pentru un atac de talia celui munchenez chiar şi dacă ar fi lăsat la repaus golgeterul Lewandowski.

Leipzig are numai victorii la Monchengladbach

Borussia Dortmund urmează să se deplaseze pe terenul nou promovatei Arminia Bielefeld şi e greu de crezut că gazdele ar putea spera măcar un punct. Arminia a avut în general evoluţii decente, dar când a venit Bayern Munchen şi-a arătat limitele, cedând cu 1-4.

ADVERTISEMENT

Leipzig este liderul din Bundesliga, cu 13 puncte, patru victorii şi un egal la Leverkusen. Borussia Monchengladbach pare a se descurca mai bine afară, pentru că pe teren propriu nu a putut face decât egal cu Wolfsburg şi Union Berlin. În plus, pentru a-i îngrozi pe fanii alb-verzilor, în toate cele patru vizite Leipzig a plecat cu toate punctele.

Werder Bremen a învăţat din lecţia sezonului anterior

Werder Bremen a fost la un pas de dezastrul retrogradării în Bundesliga 2, reuşind să se salveze numai după dubla de baraj cu Heidenheim. Alb-verzii par a fi învăţat ceva din această lecţie şi au un sezon mult mai bun, fiind neînvinşi de patru meciuri. Acum merg la Frankfurt, pentru o întâlnire de tradiţie, cu Eintracht.

ADVERTISEMENT

Duminică sunt două meciuri extrem de interesante şi echilibrate. Hertha Berlin primeşte vizita lupilor din Wolfsburg şi istoria meciurilor directe arată că oaspeţii au creat multe probleme, iar Freiburg – Leverkusen pare jocul tipic pentru marchează ambele echipe.

Programul etapei a 6-a din Bundesliga

Vineri, 30 octombrie, ora 21:30

Schalke 04 – Stuttgart

Sâmbătă, 31 octombrie, ora 16:30

Augsburg – Mainz

Arminia Bielefeld – Borussia Dortmund

Koln – Bayern Munchen

Eintracht Frankfurt – Werder Bremen

ora 19:30 Monchengladbach – Leipzig

Duminică, 1 noiembrie

ora 16:30 Freiburg – Leverkusen

ora 19:00 Hertha Berlin – Wolfsburg

Luni, 2 noiembrie, ora 21:30

Hoffenheim – Union Berlin

ADVERTISEMENT