Fotbal intern

LIVE BLOG Casa Pariurilor play-off etapa 1. Program, rezultate, informații de ultimă oră. Un suporter al Craiovei și-a cerut prietena în căsătorie la pauza meciului cu Gaz Metan

01.03.2020 | 19:55
LIVE BLOG Casa Pariurilor playoff etapa 1 Program rezultate informatii de ultima ora Un suporter al Craiovei sia cerut prietena in casatorie la pauza meciului cu Gaz Metan
ADVERTISEMENT

Începe sâmbătă, 29 februarie, play-off-ul de 10 etape în Casa Pariurilor Liga 1, la capătul căreia vom cunoaște numele noii campioane a fotbalului românesc, precum și cele ale reprezentantelor noastre în cupele europene, cu excepția evident a locului rezervat câștigătoarei Cupei României.


UPDATE, 1 martie, ora 20:25 / Un suporter al Universității Craiova și-a cerut în căsătorie prietena, la pauza meciului cu Gaz Metan Mediaș.

ADVERTISEMENT
Suporterul oltenilor care și-a cerut în căsătorie nevasta
Suporterul oltenilor care și-a cerut în căsătorie nevasta

UPDATE, 1 martie, ora 19:26 / CFR Cluj va debuta în play-off-ul din Casa Pariurilor Liga 1 împotriva Astrei Giurgiu. Conducerea campioanei României a hotărât să lase intrarea liberă, pentru ca suporterii să vină în număr cât mai mare.

„Mâine jucăm prima finală din acest play-off, băieții au nevoie de un stadion plin care să-i conducă spre o nouă victorie.
Haideți să demonstrăm cât de puternici putem fi împreună.

ADVERTISEMENT

Suporterii care și-au achiziționat deja bilete la meciul cu Astra își vor primi banii înapoi.

Cine și-a luat bilet online își va primi banii înapoi direct în cont, iar cine și-a luat bilet de la Vivo!, Sala Polivalentă sau de la Stadion este rugat să vină mâine între 19:00 și 20:30 la casa de bilete de la Peluza 1 cu biletul și își va primi banii înapoi!

Toată lumea pe stadion!”, a fost mesajul postat de clujeni pe facebook.


LIVE BLOG Casa Pariurilor Liga 1 etapa 1

După înjumătățirea punctelor noul clasament conferă șanse tuturor celor șase echipe care au obținut accesul în play-off. Remarcăm prezențele în premieră pentru FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș, care au lăsat afară pe Viitorul Constanța, la prima ratare de la înființarea noului sistem și Dinamo, dar câinii sunt recidiviști la acest capitol, fiind al treilea an când nu pot încheia în primele șase.

ADVERTISEMENT

Campioana ultimelor două ediții, CFR Cluj, duce și acum trena întrecerii, fiind prima, cu 26 de puncte. Însă avansul peste celelalte competitoare nu este deloc liniștitor și orice este posibil. Craiova și FCSB sunt considerate a fi marile rivale, însă ar fi o mare greșeală să se subestimeze forța celor de la Botoșani, Gaz metan sau Astra.

Clujul rămâne principala favorită

Dacă luăm în considerare evoluția extrem de solidă în ultima etapă a sezonului regulat arătată pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova de către echipa lui Dan Petrescu ar fi argumente serioase să credem că tot la Cluj va poposi și în acest an titlul, ceea ce ar fi o mare performanță, să câștigi de trei ori campionatul la rând.

ADVERTISEMENT

Clujul s-a impus la Craiova cu 2-0 în condițiile în care și-a menajat câțiva oameni importanți în perspectiva manșei tur a 16-imilor de finală din Europa League, cu FC Sevilla și chiar și așa a demonstrat că este echipa cea mai bine pusă la punct din punct de vedere tactic din fotbalul românesc.

Craiova – Gaz Metan, meci cu repetiție

CFR începe luni, 2 martie, play-off-ul, cu un joc aparent ușor, pe teren propriu, în compania Astrei Giurgiu, dar să nu uităm că trupa Bursucului va veni după returul de foc de la Sevilla și acest aspect ar putea avea importanță, în special în plan mental, dacă ardelenii vor veni cu moralul scăzut. Altminteri, CFR e mare favorită.

Craiova joacă duminică, 1 martie, cu Gaz Metan Mediaș, o partidă cu repetiție după prima din anul 2020, desfășurată tot pe stadionul Ion Oblemenco, în sezonul regulat și care a revenit lejer oltenilor, cu scorul de 3-1. Numai că acum medieșenii au alt moral și Edi Iordănescu promite că alta va fi partitura de această dată.

Botoșani – FCSB: prieteni la afaceri, dușmani pe teren

Balul îl deschid sâmbătă, la capătul țării, Botoșani și FCSB. Botoșani e clubul care are relații foarte bune de afaceri cu Gigi Becali, ultimul exportat la București fiind fundașul George Miron. Însă patronul Valeriu Iftimie e foarte la obiect. Afacerile sunt afaceri, meciul e cu totul altceva și echipa lui Marius Croitoru crede că poate bate FCSB pe teren propriu.

Nu ar fi exclus, pentru că formația pregătită de Bogdan Vintilă parcă a schimbat în secret jucătorii care au avut la un moment dat un parcurs de ceas elvețian, urcând de pe locul 13 până în zona play-off. Ultimele apariții ale FCSB, mai ales cu modestele Academica Clinceni și Chindia Târgoviște, ambele pe teren propriu, nu au fost doar egaluri neașteptate, dar și o mostră de fotbal haotic.

Programul meciurilor din etapa 1 play-off Casa Pariurilor Liga 1

Sâmbătă, 29 februarie, ora 20:30

Botoșani – FCSB

Duminică, 1 martie, ora 19:15

Craiova – Gaz Metan Mediaș

Luni, 2 martie, ora 20:30

CFR Cluj – Astra Giurgiu

ADVERTISEMENT