Fotbal intern

LIVE BLOG Casa Pariurilor Liga 1 etapa a 15-a. Mihăilă dezvăluie secretul acțiunii-fulger de la golul cu Dinamo: ”Mitriță m-a învățat!”

LIVE BLOG Casa Pariurilor Liga 1 etapa a 15a Mihaila dezvaluie secretul actiuniifulger de la golul cu Dinamo Mitrita ma invatat
ADVERTISEMENT

Etapa a 15-a din Casa Pariurilor Liga 1 a început vineri, 1 noiembrie şi s-a încheiat luni, 4 noiembrie, cu cel mai interesant joc al rundei, confruntarea dintre Craiova şi Dinamo, scor 4-1 Mai jos aveți reacțiile și informații de la meci. VEZI AICI CLASAMENTUL ACTUALIZAT!


UPDATE, 4 noiembrie, ora 22.48 . Valentin Mihăilă a reușit să marcheze un gol superb în fața lui Dinamo, după ce a luat o acțiune pe cont propriu, a intrat în unghi și a șutat de la aproximativ 20 de metri. La final, extrema oltenilor spune că Alexandru Mitriță, cel care s-a antrenat în ultima săptămână alături de foștii săi colegi, l-a învățat ”schema”. ”Am vorbit mult cu Mitriță, m-a învățat unele lucruri despre cum ar trebui să=mi fac acțiunile. Am știut să accelerez când trebuia la faza golului. Mă așteptam să batem, eram extrem de motivați înainte de meciul ăsta, ne-am antrenat foarte bine. Ne dorim mult să aducem un trofeu la Craiova”, a spus Mihăilă.

ADVERTISEMENT

”Chiar mă gândeam înainte de meci că dau pasă de gol și batem cu 3-0. Uite că am bătut cu 4-1! Pițurcă ne spune mereu să dăm 3-4-5 goluri. Mă bucur că acum ne-a ieșit.  Speră că ne apropiem de ceea ce vrea de la noi”, a spus și Cristi Bărbuț, cel care a dat assist-ul la primul gol al oltenilor.


UPDATE, 4 noiembrie, ora 21:45/ 12.343 de spectatori sunt prezenți în tribunele stadionului din Severin la meciul Universitatea Craiova – Dinamo.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 4 noiembrie, ora 20:40/ Prezenți în număr mare la Severin, fanii Universității au făcut spectacol în startul meciului dintre echipa lui Victor Pițurcă și Dinamo. După doar cinci minute scurse din partidă, oltenii au dat startul unui spectacol pirotehnic de excepție.


UPDATE, 4 noiembrie, ora 20:22/ Jucătorii celor de la Universitatea Craiova vor intra pe teren, la meciul cu Dinamo, cu un banner pe care stă scris: “Mereu în inimile noastre, Maestre“. Mâine, 5 noiembrie, se împlinesc nouă ani de la decesul lui Adrian Păunescu.

ADVERTISEMENT
Mesajul jucătorilor Universității Craiova în memoria lui Adrian Păunescu: "Mereu în inimile noastre, Maestre"
Mesajul jucătorilor Universității Craiova în memoria lui Adrian Păunescu: “Mereu în inimile noastre, Maestre”

UPDATE, 4 noiembrie, ora 18:20/ Universitatea Craiova și Dinamo se întâlnesc cu o zi înaintea împlinirii a nouă ani de la decesul lui Adrian Păunescu. Formația din Bănie a transmis pe contul oficial de Facebook că meciul de luni se va juca în memoria autorului imnului Universității: “Astăzi jucăm pentru maestrul Adrian Păunescu, mâine urmând a se împlini 9 ani de la dispariția sa. A iubit Știința cu toată ființa, închinându-i cel mai frumos imn al unei echipe de fotbal din România, „Cântec pentru Oltenia“. Atașamentul său pentru oraș și echipă a fost total, și, ca orice suporter și-a dorit să vadă din nou Craiova acolo sus, în bătălia pentru campionat. Pentru asta, ne vedem cu toții la Severin“.

Mesajul apărut pe contul de Facebook al Craiovei
Mesajul apărut pe contul de Facebook al Craiovei

UPDATE, 3 noiembrie, ora 23:03 / Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, a acuzat arbitrajul lui Horaţiu Feşnic. “Meritam un egal azi. A fost fault în atac la Tănase, nu penalty. Arbitrul a greşit flagrant la noi. Nu pot să spun că rezultatul a fost viciat, dar penalty-ul a fost nemertitat. Am jucat între bine şi foarte bine. Eram mulţumit cu 2-2. Sper că încet încet vin şi rezultatele”.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 3 noiembrie, ora 22.40. Organizatorii au anunţat că la meciul disputat de FCSB cu Sepsi OSK sunt prezenţi 3.273 de spectatori.


UPDATE, 3 noiembrie, ora 21.10. Aproximativ 1.000 de spectatori sunt prezenţi pe Arena Naţională la meciul pe care FCSB îl joacă împotriva lui Sepsi OSK. Formaţia din Sfântu Gheorghe are şi ea suporteri pe cel mai mare stadion din România.

Suporterii din Sfântu Gheorghe care au mers să vadă FCSB – Sepsi OSK

UPDATE, 3 noiembrie, ora 20.50. Bogdan Argeş Vintilă a vorbit înaintea meciului pe care FCSB îl va disputa cu Sepsi OSK. “Suntem conştienţi că au o apărare bună. Au cele mai multe egaluri. Suntem într-un moment bun şi sper să câştigăm. Ne interesează foarte mult cele 3 puncte. Coman este un jucător foarte bun. (Întrebat în legătură cu decizia de a-l lăsa pe Ionuţ Vînă în afara lotului) Sunt conştienţi că lotul este numeros şi în anumite momente trebuie să intre altcineva. Nu sunt probleme pentru că fiecare are şansa lui. Este o alegere de moment şi nu sunt probleme. Vor mai avea şansa să joace până la final”, a spus Bogdan Argeş Vintilă.


UPDATE, 3 noiembrie, ora 20.00. Jucătorii FCSB-ului au ajuns la Arena Naţională şi au ieşit direct pe suprafaţa de joc pentru a verifica strarea gazonului.

#liga1 #etapa15 #fcsbsepsi Roș-albaștrii au ajuns la stadion. Vă așteptăm alături de noi!

Gepostet von FCSB am Sonntag, 3. November 2019


UPDATE, 3 noiembrie, ora 17.40. La meciul jucat de FC Botoșani cu FC Voluntari, pe stadionul Anghel Iordănescu din Pipera, formația antrenată de Marius Coritoru a fost susținută de un singur fan.

Fanul lui FC Botoșani prezent la meciul cu Voluntari

UPDATE, 2 noiembrie, ora 21:10/ Dan Petrescu a primit cartonașul galben după ce a protesat vehement în minutul 34 al meciului cu Academica Clinceni. Tehnicianul CFR-ului a solicitat un penalty, după ce Billel Omrani a căzut în careu în urma unui duel cu Gabriel Matei.


UPDATE, 2 noiembrie, ora 19.45. CFR Cluj se duelează cu Academica Clinceni în etapa a 15-a, iar formația antrenată de Dan Petrescu este neînvinsă în sezonul 2019 – 2020  din Casa Pariurilor Liga 1 pe teren propriu. Campioana României a bifat în Gruia 6 victorii și o remiză în 7 partide. De partea cealaltă, Academica Clinceni are o singură victorie în 7 meciuri jucate în deplasare, o remiză și cinci înfrângeri.


UPDATE, ora 22:50 / Reacţiile de la finalul meciului Viitorul – Chindia 3-0.

“Ne bucurăm de această victorie. Aveam nevoie de ea și suntem fericiți că am reușit să o obținem. Mă bucur că am reușit să marchez din nou. Exersez la antrenament foarte mult și mă bucur că îmi iese și la meci. E presiunea mare când ești pe primul loc, dar noi sperăm să continuăm pe linia asta și să adunăm cât mai multe victorii” Radu Boboc (Viitorul)

“Am încercat să punem presiune pe ei, dar a fost prea târziu. Am avut un penalty clar, am fost uluit că nu ne-a dat. Tuşierul trebuia să vadă. Suntem echipă mică. Cu FCSB, când a fost henţ la noi, s-a vorbit o săptămână întreagă. Am venit aici ca să nu pierdem. Am avut multă nesanşă” Daniel Florea (Chindia Târgovişte).

“Am primit primul gol pe o greşeală a portarului. Am reacţionat bine şi am avut câteva şanse să egalăm. Poate trebuia să primim şi un penalty. Nu am văzut faza. Nu vreau să comentez. Sunt dezamăgit. Aveam speranţe mari, chiar dacă am întâlnit un adversar puternic. A doua repriză a fost a noastră. Poate scorul este unul sever. Am făcut cadouri în anumite momente”Viorel Moldovan (antrenorul Chindiei Târgovişte)

“A fost un meci bun. Ne bucurăm că am trecut pe primul loc. Sperăm să avem continuitate în rezultate și să rămânem acolo sus pentru a intra în play-off. Noi ne-am impus stilul de joc și facem ceea ce ne cere mister. Mă simt bine când joc și sper să am evoluții cât mai bune. Nu contează postul. Aici trebuie să te adaptezi pe cât mai multe posturi. Deja am două luni aici și mă simt foarte bine. Am momente când mă gândesc că trebuia să ajung mai repede la acest club. Sper să am evoluții foarte bune și să plec din nou în străinătate. Sunt chestii noi pentru mine. Aici este o mentalitate diferită. Înveți să câștigi fiecare meci și să fii un învingător. Asta este mentalitatea aici. Îmi place de Louis Munteanu. Este tânăr, ambițios și are foarte mult talent” – Cosmin Matei (Viitorul Constanța)


UPDATE, ora 20:47 / Rivaldo a venit la meciul Viitorul – Chindia, dar Rivaldinho, fiul lui, nu este nici rezervă. Fostul mare fotbalist al Braziliei a sosit în România şi l-a vizitat pe Gică Hagi, iar apoi a alergat pe plajă, postând câteva poze pe Instagram.

Rivaldo s-a antrenat pe plaja din Constanţa
Rivaldo s-a antrenat pe plaja din Constanţa

LIVE BLOG Casa Pariurilor Liga 1 etapa a 15-a

Vineri se joacă deschiderea etapei pe malul mării, la Ovidiu, pe o vreme care se anunţă a fi potrivnică fotbalului, cu ploaie şi vânt persistent, între Viitorul lui Gică Hagi şi Chindia Târgovişte, echipa fostului său coleg de Generaţie de Aur, Viorel Moldovan. În tur, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, unde îşi joacă meciurile de acasă dâmboviţenii, mai experimentaţii, deşi destui sunt încă puşti, jucători ai Regelui s-au impus cu 1-0. Şi acum ei pleacă favoriţi, însă, între timp, echipa lui Moldovan s-a mai călit şi a devenit tot mai greu de doborât. Şi cum vremea nu ţine cu cei tehnici va fi un meci greu pentru Viitorul.

Sâmbătă au loc două partide. Prima este derbyul judeţului Sibiu, Gaz Metan – Hermanstadt. Un meci deloc în familie, mai ales că sibienii i-au acuzat vehement pe cei din Mediaş că nu le-au permis să joace şi ei meciurile de acasă pe stadionul Gazului, fiind nevoiţi să meargă tocmai la Târgu Mureş. La Mediaş, din trei meciuri directe gazdele au învins doar ultima dată, cu 4-1, precedentele jocuri având ca deznodământ succesele lui Hermanstadt, cu 2-0 şi 3-2.

Meciul antrenorilor în pericol de demitere la Voluntari

Sâmbătă seară ambiţioasa echipă a lui Ilie Poenaru, Academica Clinceni, după ce s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României în dauna Botoşanilor merge la Cluj, pentru confruntarea cu liderul CFR. Sigur, se anunţă un meci disproporţionat valoric prin prisma loturilor şi a faptului că în tur, la Clinceni, după ce au deschis scorul ilfovenii au pierdut cu 4-1, dar între timp Academica a arătat că s-a mai obişnuit cu aerul tare din Casa Pariurilor Liga 1. În plus, e foarte posibil ca Dan Petrescu să mai odihnească un titular-doi, pentru că săptămâna viitoare e partida retur cu Rennes, la Cluj, în grupele Europa League.

Duminică au loc alte două meciuri. Voluntari – Botoşani e jocul antrenorilor disperaţi, veşnic aflaţi sub ghilotina demiterii. Marius Croitoru e foarte vizat la Botoşani după eliminarea din Cupă la Clinceni şi probabil că dacă va avea din nou un rezultat negativ, pe terenul lanternei roşii, se va trece la fapte. Voluntari nu bătut pe nimeni în acest sezon în afară de echipa a doua a FCSB şi e disperată după puncte.

FCSB, în căutarea celui de-al patrulea succes acasă cu Sepsi

Partida de seară are loc la Bucureşti între FCSB şi Sepsi Sfântu Gheorghe. În tur, în Covasna, a fost singurul meci fără goluri între cele două echipe, în rest a plouat mai mereu cu goluri, iar FCSB are două victorii la scor pe terenul lui Sepsi. La Bucureşti au fost trei meciuri, toate încheiate copie la indigo, victorie cu 2-0 pentru bucureşteni. Echipa lui Bogdan Vintilă are ca obiectiv intrarea în play-off şi nu îşi poate permite să piardă puncte acasă.

Etapa se încheie luni cu două jocuri foarte interesante. Astra Giurgiu, care a reuşit două victorii în deplasare cu noul antrenor, Bogdan Andone, la Sfântu Gheorghe şi la Botoşani şi a urcat pe loc de play-off, primeşte o vizită periculoasă, cea a Politehnicii Iaşi, echipa lui Mihai Teja fiind dificilă prin inconstanţa sa: după 0-3 cu Botoşani a urmat un fantastic 2-1 contra liderului CFR Cluj! Însă tandemul Budescu-Alibec s-a refăcut şi începe să funcţioneze iarăşi ucigător.

Craiova – Dinamo se joacă la Turnu Severin

Craiova – Dinamo nu se va juca în Bănie, pe stadionul Ion Oblemenco, unde a început montarea noului gazon. Partida va avea loc la Drobeta Turnu Severin şi va fi o mare de suporteri alb.-albaştri care va invada oraşul de la Dunăre. Însă autorităţile sunt în mare alertă, pentru că relaţiile dintre suporterii Craiovei şi cei ai lui Dinamo au fost mereu tensionate şi sigur la meci vor veni măcar câteva sute de susţinători ai câinilor. La Dinamo excelentele performanţe şi jocul de calitate riscă să fie distruse de situaţia financiară, jucătorii cerând imperios după victoria din Cupă de la Suceava plata salariilor şi primelor restante.

Programul meciurilor din etapa a 15-a din Casa Pariurilor Liga 1

Vineri, 1 noiembrie, ora 20:30

Viitorul – Chindia Târgovişte

Sâmbătă, 2 noiembrie

ora 18:00 Gaz Metan – Hermanstadt

ora 20:30 CFR Cluj – Academica Clinceni

Duminică, 3 noiembrie

ora 16:30 Voluntari – Botoşani

ora 20:30 FCSB – Sepsi

Luni, 4 noiembrie

ora 18:00 Astra – Politehnica Iaşi

ora 20:30 Craiova – Dinamo

ADVERTISEMENT