Fotbal intern

LIVE BLOG Casa Pariurilor Liga 1 etapa a 21-a. Program, rezultate, clasament, informații de ultimă oră. Tamaș amenință CFR-ul: ”O să vedeți cine-i șeful!” ?

LIVE BLOG Casa Pariurilor Liga 1 etapa a 21a Program rezultate clasament informatii de ultima ora Tamas ameninta CFRul O sa vedeti cinei seful
ADVERTISEMENT

De vineri, 13 decembrie până luni, 16 decembrie, inclusiv, se derulează etapa a 21-a din Casa Pariurilor Liga 1, penultima din acest an. Sezonul se va încheia peste o săptămână, după care se va relua în 2020 pe 31 ianuarie. În 2020 mai rămân de jucat ultimele patru etape din sezonul regulat, după care se va intra în play-off și respectiv play-out. Luni s-a jucat meciul final al rundei, derby-ul CFR Cluj – Astra, terminat cu victoria clujenilor, scor 2-0, prin care aceștia revin pe prima poziție la un punct de giurgiuveni.


UPDATE, 16 decembrie, ora 22.13. Gabriel Tamaș, după înfrângerea echipei sale, Astra, cu 2-0 la Cluj: ”Îl felicit pe Culio, îi felicit pe cei de la CFR Cluj. Asta este viața. Poate nu am venit montați și am venit prea încrezători că vom obține victoria. Nu vreau să comentez de arbitraj, deciziile sunt ale lui, eu sunt jucător de fotbal. Nu am venit 100% concentrați la meci. Ne vom revedea în play-off să vedem cine e șef în ligă, cum a zis Camora. Vom vedea cine e șeful în Liga 1 în play-off!”

ADVERTISEMENT

Gabi Enache, mijlocașul Astrei: ”Nu am făcut un joc reușit. A făcut diferența atitudinea. Noi trebuie să ne vedem de meseria noastră, dar trebuia să fim concentrați pe meci și asta s-a văzut pe tabelă. Absența lui Denis s-a văzut, el era unul dintre stâlpii echipei. Va fi un play-off puternic, dar noi trebuie să avem foarte mare grijă și să nu ne mai gândim la alte probleme, cum ar fi cele financiare, și să ne revenim”. 


UPDATE, 15 decembrie, ora 23.00. Dragoș Nedelcu a vorbit la finalul meciului Viitorul Constanța – FCSB, scor 0-2. “Ne-am propus să ajungem cât mai sus până la vacanță și după să continuăm. Îmi doresc să am cât mai multe minute pentru că accidentarea asta a venit când eu treceam printr-un moment foarte bun. Eu cred că am făcut un meci foarte bun din punct de vedere tactic.

ADVERTISEMENT

Le-am blocat mijlocul și acolo s-a făcut diferența. Tot timpul o să am un sentiment ciudat pentru că am amintiri plăcute de aici. Noi avem un meci foarte greu cu Craiova și trebuie să îl câștigăm. Avem o echipă valoroasă și meritam să fim în play-off”, a spus Dragoș Nedelcu la finalul meciului Viitorul – FCSB.


UPDATE, 15 decembrie, ora 21:15/ Viitorul a împlinit 10 ani de istorie de la înființare. Cu ocazia aniversării, suporterii constănțenilor au pregătit o scenogragie specială la meciul cu FCSB: „2009 – 2019, de 10 ani scriem istorie”

ADVERTISEMENT
Scenografia celor de la Viitorul. Sursă Foto: Captură Digisport
Scenografia celor de la Viitorul. Sursă Foto: Captură Digisport

UPDATE, 15 decembrie, ora 20:30/ Nume importante din sportul românesc, precum Ciprian Marica și Ilie Năstase se află în tribunele „Centralului” din Ovidiu.


UPDATE, 15 decembrie, ora 19:45/ Jucătorii celor de la FCSB au ajuns la stadionul din Ovidiu, unde vor juca împotriva Viitorului de la 20:30.

ADVERTISEMENT

#liga1 #etapa21 #viitorulfcsbRoș-albaștrii au ajuns la stadionul din Ovidiu!

Gepostet von FCSB am Sonntag, 15. Dezember 2019


UPDATE, 14 decembrie, ora 22:06 / Cristiano Bergodi, antrenor FC Voluntari: „Se pare că iar am pierdut, după ce am condus. Am fost naivi, dar cred că am făcut cel mai bun meci al nostru din acest sezon. Am greșit, iar finalul a fost din nou necruțător cu noi. Nu aveam voie să luăm două goluri atât de ușor.

Băieții au jucat foarte bine, dar nu vreau să-i felicit pentru că nu am câștigat. La golul marcat de Bălașa s-au amestecat cei care trebuiau să-l țină pe el și am riscat.

După jocul pe care l-am prestat există speranțe, dar să vedem ce putem face la meciul cu CFR Cluj, ei sunt cea mai bună echipă din România. Clasamentul e mincinos, nu suntem o echipă de ultimul loc”.

Athanasios Papazoglu (atacant voluntari): „Nu pot fi prea bucuros pentru golul marcat pentru că echipa a pierdut. Trebuie să găsim drumul către victorie… înscriem, dar pierdem. Este trist pentru noi, pentru că se repewtă același scenariul ca în meciurile cu Viitorul și cele pe care le-am jucat bine dar le-am pierdut.

Vom munci în această săptămână pentru a găsi drumul către victorie”.

Alexandru Vlad (fundaș Voluntari): Am jucat destul de bine, am controlat meciul, dar din păcate plecăm din nou învinși. În subconștientul nostru vine o victorie și încercăm să câștigăm meciuri. Nu este un an ratat pentru noi. Dacă scoatem puncte cu CFR-ul va fi ca un bonus pentru noi.


UPDATE, 14 decembrie, ora 21:30 / FC Voluntari a reuşit să deschidă scorul în meciul cu U Craiova, după golul marcat de Papazoglou în minutul 54. Înainte ca atacantul grec să înscrie, jucătorii ilfoveni au pasat mingea de aproape 30 de ori, fără ca oltenii să-i împiedice. VEZI AICI VIDEO CU FAZA DIN U CRAIOVA – FC VOLUNTARI.


UPDATE, 14 decembrie, ora 16.30. Marius Croitoru a vorbit după meciul Academica Clinceni – Botoșani. “Cum să fiu mulţumit? La ce să fiu mulţumit? Iau un punct la Clinceni, de ce să fiu mulţumit? Mi-e foarte greu să îmi găsesc cuvintele acum, sunt foarte supărat. Cum să nu fiu nervos când joci cu o echipă net inferioară şi să iei gol în 10 oameni? O dată au ajuns la poartă şi au dat gol de la 16 metri cu capul. Să fiu vesel?

Normal, le-am spus clar că de meciul acesta se leagă toată munca lor de un an de zile. Din păcate, unii nu au înţeles. Am ţipat cât am putut de pe margine, dacă ei nu înţeleg? Unii sunt supăraţi că nu joacă, unii supăraţi că joacă.

Asta este, vom trage linie după meciul cu Dinamo şi vom vedea exact unde ne aflăm. Din păcate am pierdut o şansă mare de a ne apropia cât de cât de obiectiv. Ruşinos ca o echipă gen Clinceni să ia 4 puncte într-un an de zile Botoşaniului” , a declarat Marius Croitoru.


UPDATE, 14 decembrie, ora 16.00. La meciul disputat de Academica Clinceni cu FC Botoșani, scor  1-1, a fost surprins de camerele de filmat un suporter excentric al gazdelor. Acesta a atras atenția spectatorilor prezenți la partidă. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!


UPDATE, 13 decembrie, ora 22:37 / Sepsi a câștigat în deplasarea de pe „Ștefan cel Mare” împotriva lui Dinamo cu 2-1.

Gabriel Vaszvary, mijlocaș Sepsi: „A contat foarte mult și eliminarea lui Nistor. Nu ne-a fost nici nouă ușor, nu am avut prospețime, dar ne bucurăm că amplecat cu victorie.

Play-off-ul e departe de noi în acest moment, trebuie să luăm cele trei puncte din următorul meci și să vedem ce se va întâmpla. Se vede că jucăm mai ofensiv de când este domnul Leo Grozavu este antrenorul nostru”.

Istvan Fulop, atacant Sepsi: „A fost terenul foarte greu, dar am arătat că fizic stăm bine și a contat și eliminarea lui dan Nistor. A fost un meci deschis și ne bucurăm că am plecat cu cele trei puncte.

Ne bucurăm foarte mult de goluril lui Karanovic. Nu ne gândim la play-off, noi vrem să câștigăm fiecare meci în parte”.

Leo Grozavu, antrenor Dinamo: „A fost un meci de luptă, dar ne bucurăm că am plecat cu cele trei puncte. Am avut și noi penalty-uri și nu ni s-au acordat, acum nu e frumos să comentez despre adversarii noștri.

Karanovic s-a antrenat mai puțin și din acest motiv nu a intrat titular, mă bucur pentru el. Trebuie să ne bucurăm de victorie, dar în niciun caz nu ne gândim la play-off”.

Karanovic, atacant Sepsi: „Importantă este victoria. A fost mai ușot pentru noi după ce Nistor a fost eliminat. Nu vreau să vorbesc despre play-off, este posibil, dar depinde de noi și de alte rezultate”.

Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo: „E o situație grea pe care o traversăm. trebuia să câștigăm, dar nu am fost lăsați de brigada de abritrii.

Din punctul meu de vedere a fost viciere de rezultat, iar șansele noastre de a merge în play-off s-au minimizat. Nu ai cum să nu vezi penalty-ul ăla, poate doar dacă nu vrei.

Am fost din nou prea relaxați în faza defensivă, dar soarta partidei s-a scris când nu am primit penalty și roșu la Bouhenna. Trebuie să mergem și să câștigăm la Botoșani, e ultima noastră șansă… dacă mai există șanse”,  a mai spus Dănciulescu.


UPDATE, ora 22.05. Fanii din Peluza Sud de la Dinamo au afișat două mesaje prin care îi atacă pe ultrașii din PCH, dar și pe Dan Nistor. “Nu dăm bani la asociații” și “Nistor, câte grătare la Dinamo ai mâncat? De trofee ai uitat”.


UPDATE, ora 20.20. Spectatorii care au ales să meargă pentru a vedea de pe stadionul din Ștefan cel Mare meciul dintre Dinamo și Sepsi OSK au probleme din cauza vizibilității reduse. Ceața densă s-a lăsat peste arena dinamoviștilor și fanii nu văd foarte clar ce se întâmplă pe suprafața de joc. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!


LIVE BLOG Casa Pariurilor Liga 1 etapa a 21-a

În această rundă două sunt, de departe, meciurile care atrag atenția la maxim. Este vorba de întâlnirile dintre CFR Cluj și Astra Giurgiu, joc care încheie etapa luni, 16 decembrie și de Viitorul Constanța – FCSB, cu o zi mai devreme.

Etapa începe vineri cu un meci în București, între Dinamo, care a ratat săptămâna trecută să ia locul lui Gaz Metan în play-off, după ce a cedat fără drept de apel la Sibiu, cu Hermanstadt. Dinamo are 28 de puncte, la două lungimi în urma Gazului și acum primește vizita lui Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă care clar va juca în play-out, dar care își vinde scump pielea. Câinii au nevoie obligatoriu de victorie.

Botoșani atacă la Clinceni un loc de play-off

Sâmbătă se dispută trei partide. De la ora 13:00 ambițioasa echipă ilfoveană Academica Clinceni joacă acasă cu Botoșani, echipa care a reușit sezonul acesta să bată Clujul în campionat și să îl elimine din Cupa României. Botoșani e la doar un punct de Gaz Metan, deci e clar că vine după puncte la Clinceni. Va fi un meci teribil de disputat, în care se poate întâmpla orice.

De la ora 15:00, în Copou, Politehnica Iași, care a luat-o clar în jos și nu mai are șanse decât teoretice la play-off, va primi pe Gaz Metan Mediaș, care are 30 de puncte, dar a avut evoluții cam nesigure în ultimele etape. Și moldovenii și oamenii lui Edi Iordănescu vor victoria, așa că ne așteptăm la un meci cu cuțitele pe masă de ambele părți.

Chindia – Hermanstadt, bătălia subsolului

Tot sâmbătă, în nocturnă, de la ora 20:00 Craiova joacă acasă cu ultima clasată. Voluntari practică un fotbal plăcut, dar nu se lipește de puncte, așa cum a fost și etapa trecută, când a condus acasă pe Viitorul și a pierdut cu 2-1 în ultimele minute. La Craiova e tensiune și se vorbește de ruptura cu antrenorul Victor Pițurcă.

Duminică, la Ploiești, pe stadionul Ilie Oană, se joacă un meci important din zona subsolului, Chindia Târgoviște – Hermanstadt. Dâmbovițenii sunt pe locul 11, cu 20 de puncte, sibienii, care nu au mai pierdut de trei etape, sunt penultimii, cu 19 puncte. Va fi un meci pe viață și pe moarte.

Finul vine să bată pe naș la el acasă

Și duminică seara avem prima partidă de foc, la Ovidiu. Nașul Gică Hagi, cu Viitorul,  primește FCSB, echipa finului Gigi Becali, ambele echipe având același obiectiv, victoria, care să le permită să acumuleze puncte pentru play-off, când prin înjumătățire, trebuie să fie cât mai aproape de echipele care se bat la titlu.

Luni, în Gruia, va veni noul lider, Astra Giurgiu, echipă cu o serie incredibilă de opt victorii consecutive. Bogdan Andone are parte de o perioadă magică din partea trioului de valori, Gabi Tamaș în apărare, Costică Budescu regizor și Denis Alibec la finalizare. Clujul, care a fost mult timp lider, până runda precedentă, dorește să pună capăt acestei serii și să își reia locul în fotoliul de lider.

Programul meciurilor din etapa a 21-a din Casa Pariurilor Liga 1

Vineri, 13 decembrie, ora 20:30

Dinamo – Sepsi Sfântu Gheorghe

Sâmbătă, 14decembrie

ora 13:00 Academica Clinceni – Botoșani

ora 15:00 Politehnica Iași – Gaz Metan

ora 20:00 Craiova – Voluntari

Duminică, 15 decembrie

ora 18:00 Chindia – Hermanstadt

ora 20:30 Viitorul – FCSB

Luni, 16 decembrie

ora 20:30 CFR Cluj – Astra Giurgiu

ADVERTISEMENT