Fotbal intern

LIVE BLOG Casa Pariurilor Liga 1 etapa a 25-a. Program, rezultate, clasament, informații de ultimă oră. Toate reacțiile după Hermannstadt – Astra Giurgiu

LIVE BLOG Casa Pariurilor Liga 1 etapa a 25a Program rezultate clasament informatii de ultima ora Toate reactiile dupa Hermannstadt  Astra Giurgiu
ADVERTISEMENT

Ne apropiem de finalul sezonului regulat în Casa Pariurilor Liga 1 și lucruruile sunt departe de a se clarifica, în special în zona play-off. Mai sunt de jucat 180 de minute până ce campionatul României se va despărți în cele două grupe valorice, primele șase echipe urmând a se bate la titlu și participare în cupele europene.


UPDATE, 17 februarie, ora 22:00 / Vali Gheorghe (Astra Giurgiu): „Ne-au dat două goluri din două faze fixe. Așa este fotbalul, dacă nu am dat noi golul de 3-1, ne-au dat ei golul egalării. Din păcate, plecăm cu un punct, asta este, s-au apărat tot meciul și ne-au dat goluri din nimic. Trebuie să câștigăm neapărat cu Sepsi, mai ales că jucăm pe teren propriu”.

ADVERTISEMENT

Alex Ioniță (Astra Giurgiu): „din păcate nu am reușit să câștigăm, chiar dacă am dominat jocul. Mai este o etapă și trebuie să ținem capul sus. Eu mă simt foarte bine, le mulțumesc pentru că au încredere în mine, iar eu voi da totul pentru echipă”.

Bogdan Andone (antrenor Astra Giurgiu): „Vreau să-mi felicit echipa și băieții pentru jocul pe care l-am făcut. Știam ce ne așteaptă la Sibiu, din păcate nu am făcut 3-1 și am fost egalați. La următorul meci cu Sepsi ne pregătim să câștigăm și să ne calificăm în play-off.

ADVERTISEMENT

Elevii mei au dat dovadă de bărbăție, de atitudine și vreau să-i felicit”.

Constantin Dima (Astra Giurgiu): „Din păcate nu am luat cele trei puncte, ne pare rău pentru acest semieșec. Trebuie să câștigăm meciul cu Sepsi, dar ăsta este fotbalul. Au fost prea multe faze fixe, pe care le-au primit prea ușor. Trebuia să închidem meciul din seara asta, dar ăsta este fotbalul, mergem mai departe”.


UPDATE, 17 februarie, ora 19:13 / Astra a reușit să transfere un portar în ultima zi a perioadei de mercato. Giurgiuvenii l-au adus pe Mirel Bolboașă, goalkeeperul de la UTA.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 15 februarie, ora 22:11 / Portarul echipei Poli Iași, Ștefan Târnovanu, e convins că echipa se va salva de la retrogradare: ”Trebuie să analizăm ce am făcut greșit. Am primit foarte rapid primele două goluri”

”La pauză, antrenorul ne-a spus că are încredere în noi și s-a văzut că am revenit în meci, dar apoi am luat golul patru. O scoatem noi la capăt, campionatul e lung. Nu îmi pierd din încredere, țin capul sus. Trebuie să terminăm seria asta proastă și sper să câștigăm puncte la Botoșani”, a încheiat portarul.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 14 februarie, ora 18:21 / Înainte de meciul de la Ploiești cu Chindia Târgoviște, jucătorii echipei FC Voluntari au ieșit cu tricouri inscripționate cu un mesaj de susținere pentru colegul lor Eric de Oliveira, ținta atacurilor rasiste la meciul cu Dinamo. ”NU tolerați rasismul! #alăturideERIC”, a fost înscrisul de pe tricouri.


LIVE BLOG Casa Pariurilor Liga 1 etapa a 25-a

Ca de obicei, tot ce se întâmplă în meciurile din Casa Pariurilor Liga 1 veți putea viziona în direct pe cele trei posturi de televiziune specializate, Digi Sport, Telekom Sport și Look, dar și dacă veți intra pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

Evident, partidele care suscită cel mai mare interes sunt legate de zona play-off. În penultima etapă a sezonului regulat are loc și eternul derby de București, acum devenit, din 2017,  Dinamo – FCSB, însă pentru câini rămâne doar un meci de orgolii, nu și de obiectiv, ei fiind deja scoși matematic din lupta pentru play-off.

 Dinamo – FCSB rămâne oricând eternul derby

Cum însă atunci când ai un duel între două rivale de tradiție, FCSB și Dinamo, meciul rămâne la fel de captivant pentru suporteri și reprezintă el însuși, prin tradiție, o miză suficient de mare pentru a-i motiva pe elevii lui Dușan Uhrin să încerce un rezultat bun.

Vineri, în deschiderea rundei, se joacă două partide. Una strict legată de zona suspinelor, Chindia Târgoviște – Voluntari, alta de play-off, CFR Cluj – Viitorul. Ambele sunt foarte importante, pentru că o victorie a ilfovenilor ar însemna un alt pas mare spre recuperarea handicapului pe care îl are Voluntari față de restul plutonului.

Voluntari vrea să dea lovitura la Ploiești

Chindia vine după o imensă victorie la Giurgiu, pe terenul Astrei, rezultat care a provocat un adevărat tsunami pe malurile Dunării din partea patronului Ioan Niculae. Însă va avea un meci foarte greu, Voluntarii de acum fiind cu totul altă echipă decât în tur, după ce s-a întărit considerabil în iarnă.

CFR Cluj joacă acasă cu Viitorul, duel între Dan Petrescu și Hagi, foști colegi ai Generației de Aur. Ardelenii sunt înainte de primul meci cu Sevilla din Europa League, care va avea loc tot în Gruia și nu este exclus ca unul sau doi titulari să fie odihniți. Viitorul a pierdut etapa trecută acasă cu Craiova și acum tremură serios pentru locul 6.

Meciuri de totul sau nimic la Clinceni și la Iași

Sâmbătă se joacă Academica Clinceni – Gaz Metan. Ilfovenii sunt disperați să facă puncte pentru a mai urca de pe penultimul loc, după acel neașteptat 0-0 cu FCSB, iar Gaz Metan trebuie să joace totul pe cartea victoriei, dacă mai vrea să spere la play-off.

Politehnica Iași, acum cu Mircea Rednic pe bancă, are două eșecuri, la limită, dar tot 0 puncte se cheamă și a ajuns pe loc de baraj. Meciul cu Craiova este foarte greu și poate complica și mai mult situația moldovenilor.

Meci foarte greu pentru Botoșani la Sfântu Gheorghe

Botoșanii, cocoțați pe loc de play-off, au parte de o deplasare teribil de dificilă, la Sfântu Gheorghe, unde gazdele nu sunt deloc darnice la puncte cu formațiile vizitatoare. Un eșec pentru Botoșani, coroborat cu o victorie a Mediașului la Clinceni ar pune în pericol prezența moldovenilor în play-off. Seara e derbyul FCSB – Dinamo.

Ultimul meci al etapei e programat luni, la Sibiu. Hermanstadt, care a reușit să urce în clasament peste locurile de retrogradare și chiar peste cel de baraj primește vizita Astrei Giurgiu, echipă care a început foarte prost anul 2020, doar cu înfrângeri. Încă una ar declanșa sigur un mare scandal la club și ar duce la multe sancțiuni.

Programul etapei a 25-a din Casa Pariurilor Liga 1

Vineri, 14 februarie

ora 17:30 Chindia – Voluntari

ora 20:00 CFR Cluj – Viitorul

Sâmbătă, 15 februarie

ora 14:30: Academica Clinceni – Gaz Metan

ora 20:00 Politehnica Iași – Craiova

Duminică, 16 februarie

ora 17:00 Sepsi – Botoșani

ora 20:00 FCSB – Dinamo

Luni, 17 februarie, ora 20:00

Hermanstadt – Astra.

ADVERTISEMENT