Fotbal intern

Live Blog Casa Pariurilor Liga 1, etapa a 25-a. Poli Iași – FC Voluntari 0-2. Gazdele se afundă în subsolul clasamentului

01.03.2021 | 19:24
Live Blog Casa Pariurilor Liga 1 etapa a 25a Poli Iasi  FC Voluntari 02 Gazdele se afunda in subsolul clasamentului
ADVERTISEMENT

În acest weekend sunt programate partidele din cadrul etapei 25-a din Casa Pariurilor Liga 1. Ca de obicei, toate privirile sunt aţintite asupra jocurilor în care sunt implicate echipele care se bat la titlu. Lupta este foarte strânsă între FCSB, CFR Cluj şi Craiova.


Programul etapei a 25-a din Casa Pariurilor Liga 1

Luni, 1 martie

  • Politehnica Iaşi – FC Voluntari 0-2 (Ivanov 5, 67) – VEZI VIDEO

Min. 67: GOOOOL FC VOLUNTARI! Echilibrul numeric aduce cu sine desprinderea ilfovenilor. Ivanov marchează din nou.

ADVERTISEMENT

Min. 62: CARTONAȘ ROȘU și pentru Passaglia! Deși a suferit un fault dur, și italianul a fost eliminat de Radu Petrescu.

Min. 62: CARTONAȘ ROȘU pentru Angelov! Fotbalistul oaspeților a fost eliminat după un fault foarte dur la Passaglia.

ADVERTISEMENT

Min. 5: GOOOOL FC VOLUNTARI! Ivanov deschide scorul!

Min. 1: Start de joc la Iași.

Poli Iași: Brănescu – Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Bușu – Flores, Passaglia, Popa – Stan (Popadiuc 5) (Vanzo 41), Duranovic, Vega (Gaitan 46). Rezerve: Brînză, Acosta, Gaitan, Rodny Lopes, Popadiuc, Zaharia, Soares, Cană, Vanzo. Antrenor: Andrei Cristea (Marian Rada în acte)

FC Voluntari: Rîmniceanu – Balaur, Tamaș, Armaș, Briceag – A. Ilie (Mailat 75), Droppa (Remacle 90+1), Ivanov (Ricardinho 75), I. Gheorghe – Angelov, Pesic (Tavares 58). Rezerve: Lavin, I. Costin, Veiga, Achim, Tavares, Remacle, Da Veiga Lopes, Mailat, Betancor. Antrenor: Bogdan Andone

ADVERTISEMENT
  • ora 20:30 CFR Cluj – FC Argeş

Duminică, 28 februarie

  • FC Botoşani – FCSB 0-2 (Fl. Tănase 54, Olaru 65) – VEZI VIDEO
  • Hermannstadt – Sepsi Sf. Gheorghe 1-2 (Bagaric 25 / Golofca 12, Vașvari 64 pen.) – VEZI VIDEO

Hermannstadt: Cristiano – Măţel, Matricardi, I. Stoica, Opruţ – Petrescu, Dâlbea, Aosman, Mayoral – Sîntean, Bagaric. Antrenor: Liviu Ciobotariu

ADVERTISEMENT

Sepsi: Niczuly – Deligiannidis, Bouhenna, B. Mitrea, Dumitrescu (61 Ștefănescu) – Tincu, Eder (61 Vașvari), Golofca, Achahbar – Petrila (46 N. Tamaș), Safranko. Antrenor: Leo Grozavu

Min. 12: GOOOL SEPSI! Golofca primește o minge în centrul careului și înscrie cu un șut plasat. Hermannstadt – Sepsi 0-1.

Min. 25: GOOOL HERMANNSTADT! Excelent lansat în careu de Petrescu, Bagaric scapă de Bouhenna și înscrie cu un șut puternic din 10 metri. Hermannstadt – Sepsi 1-1.

Min. 63: Șutul lui Safranko din colțul careului este respins cu greutate în corner de Cristiano.

Min. 64: GOOOL SEPSI! Arbitrul Marcel Bârsan dictează penalty pentru oaspeți la un duel în careu între Opruț și Achahbar, iar Vașvari transformă cu siguranță. Hermannstadt – Sepsi 1-2.

Sâmbătă, 27 februarie

  • Chindia – Universitatea Craiova 1-0 (Iacob 79) – VEZI VIDEO
  • Academica Clinceni – Astra Giurgiu 1-1 (Ad. Popa 44 / Krpic 68) – VEZI VIDEO

Academica: Vâlceanu – Achim, Gardoș, Patriche, Pârvulescu – Cordea, Cascini, Cebotaru (67 Ventura), Ad. Popa – Chunchukov, Longher (5 Rusescu; 67 Cr. Tănase). Rezerve: Ureche, Bilali, Moulin, Chandarov, Rusescu, Cr. Tănase, Ventura, Dobrescu, Andronic. Antrenor: Ilie Poenaru

Astra: Lazar – Raspopovic (72 De Sousa), Găman, Graovac, D. Bruno – Pahonțu (5 Wutrich), Boe-Kane, Crepulja (57 Răduț) – Stahl, Montini (57 Krpic), V. Gheorghe (72 Canadija). Rezerve: Popa, Canadija, De Sousa, Wutrich, Jovanovic, Lamanje, Răduț, Merloi, Krpic. Antrenor: Eugen Neagoe

Min. 44: GOOOL ACADEMICA! Gazdele deschis scorul prin Adi Popa, care prinde un un șut din vole de la marginea careului mare, direct în vinclu. Academica – Astra 1-0.

Min. 66: Astra ratează o ocaze imensă de egalare prin Krpic, care rămas singur pe 6 metri cu portarul Vâlceanu șutează lamentabil pe lângă poartă.

Min. 68: GOOOL ASTRA! Krpic se revanșează după ratarea din urmă cu 2 minute și egalează cu un șut pe jos, fin 10 metri. Academica – Astra 1-1.


  • Gaz Metan Mediaș – UTA 1-2 (Yuri 76 / Antal 1, Hora 80) – VEZI VIDEO

Gaz Metan: Buzbuchi – De Moura (46 Butean), Baco, Yuri, Velisar – Alceus (62 Ze Manuel), Da Silva – Chamed, Deaconu, Valente – Nițu (46 Sarr). Rezerve: Pleșca, Butean, Trif, Larie, Horșia,  Ze Manuel, Morar, Sambu, Sarr. Antrenor: Mihai Teja

UTA: Balauru – Peteleu, Melinte, F. Ilie, Shliakov – Antal (65 Buhăcianu), Vorobjovas, Isac, Rusu – A. Petre (65 Hora), Figueira. Rezerve: Mociu, Tomozei, Tescan, Voinea, C. Rus, Buhăcianu, I. Hora, Miculescu, N. Roșu. Antrenor: Laszlo Balint

Min. 1: GOOOL UTA! Antal profită de o gravă eroare a fundașilor medieșeni, precum și de ieșirea neinspirată a portarului Buzbuchi, și deschide scorul. Gaz Metan – UTA 0-1.

Min. 76: GOOOL GAZ METAN! Chamed execută în careu o lovitură liberă, iar Yuri, nemarcat din 6 metri, reia cu capul în plasă. Gaz Metan – UTA 1-1.

Min. 80: GOOOL UTA! Corner pentru arădeni, portarul Buzbuchi scpă incredibil balonul din mâini, acesta ajunge la Hora, care înscrie. Gaz Metan – UTA 1-2.


Vineri, 26 februarie

  • Dinamo – Viitorul 0-5 (Jo Santos 4, Ganea 15, Ciobanu 44, 81, Tsoumou 79) – VEZI VIDEO


Leo Grozavu laudă sacrificiul elevilor săi în meciul cu Hermannstadt

UPDATE 28 FEBRUARIE, ora 20:23 / Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi, s-a arătat mulțumit de modul cum s-au comportat elevii săi la meciul cu Hermannstadt, dar nu crede că lupta pentru play-off este încheiată.

„Eram în degringoladă, nu ca rezultate, ci la nivel de încredere. A fost o partidă în care toată lumea s-a sacrificat. Noi nu suntem sută la sută, pregătirea s-a făcut în salturi. Prima oară s-au întors doi jucători, apoi trei, ultima oară s-au întors nouă și nu aveam cum să fim pregătiți. Mai sunt multe partide. Este important să câștigăm și să nu stăm la mâna altora. Am suferit din cauza COVID și am pierdut multe puncte, dat este important că am reușit să rămânem în partea de sus. Ne-am dorit și ne dorim să jucăm în play-off. Mai avem până acolo și nu trebuie să ne grăbim, trebuie să rămânem conectați”, a spus Leo Grozavu la finalul partidei Hermannstadt – Sepsi 1-2.


Dani Coman nu crede că Astra mai poate prinde play-off-ul

UPDATE 27 FEBRUARIE, ora 17:33 / Președintele giurgiuvean Dani Coman s-a arătat dezamăgit de atitudinea arătată de jucătorii Astrei în meciul de la Clinceni și nu mai are speranțe că echipa sa mai poate prinde play-off-ul.

„La pauză, le-am zis că asta nu e o atitudine care să le dea încredere că putem câștiga acest joc, nu vreau să discutăm despre aspecte tehnice, pentru că nu e treaba mea, e treaba antrenorilor. Eugen a stat mai mult de vorbă cu ei, le-a explicat puținele lucruri bune pe care le-au făcut bine în prima repriză și greșelile enorme.

Astra se va lupta pentru fiecare punct, suntem angrenați în două competiții diferite, avem de câștigat miercuri, în Cupă. Cât despre campionat, mai sunt 15 puncte puse în joc, dacă vom câștiga toate meciurile, șanse avem, dar la cum ne-am prezentat azi în prima repriză, eu nu am mari speranțe. Eu sunt președintele clubului la Astra, trebuie să gestionez acest moment dificil pentru ca lucrurile să fie normale. E un moment greu din punct de vedere fotbalistic, despre celelalte aspecte se cunoaște situația și din trecut, dar vom găsi soluții să trecem peste”, a declarat Dani Coman la finalul partidei de la Clinceni.


Mihai Teja știe cine e vinovat de înfrângerea cu UTA

UPDATE 27 FEBRUARIE, ora 14:48 / Mihai Teja, antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaș, a găsit vinovații pentru înfrângerea echipei sale în fața UTA-ei.

„Fotbalul te pedepsește atunci când greșești. Trebuie să fim mai determinați atunci când intrăm pe teren. Încă nu suntem o echipă, dar ca joc eu zic că am fost mai buni decât ei. Nu a fost nimeni de vină, nici arbitrul, nici adversarul, noi am fost de vină astăzi. Trebuie să fim echilibrați, să muncim în continuare, să arătăm mai bine de la meci la meci, să eliminăm greșelile pe care le-am făcut și pe care le facem”, declarat Teja la finalul partidei.


Știre inițială, 26 februarie, ora 19:00

Dinamo, toate forţele strânse pentru obţinerea licenţei

Etapa începe vineri cu partida din Ştefan cel Mare dintre două echipe aflate în mare degringoladă. Este vorba de Dinamo şi Viitorul Constanţa, care nu mai au nici o şansă de a mai participa la asaltul decisiv pentru intrarea în play-off. Ambele formaţii au avut un parcurs foarte slab în ultimele etape, dobrogenii acumulând nouă jocuri fără victorie.

Dinamo se află pe locul 12, cu 26 de puncte, la nouă lungimi de locul 6, Academica Clinceni, iar constănţenii îi urmează, cu 25 de puncte şi un meci mai puţin, întrucât partida din runda precedentă de la Ovidiu, cu Politehnica Iaşi, s-a întrerupt în a doua repriză din cauza ceţii.

La Dinamo acum toate forţele, înţelegând aici grupul fanilor din programul DDB, sunt concentrate pentru strângerea celor 800.000 de euro necesari pentru obţinerea licenţei pentru viitorul sezon. Fără licenţă câinii nu vor mai putea evolua din vară pe scena primului eşalon.

În etapa a 25-a din Casa Pariurilor Liga 1, Universitatea Craiova merge la Buzău pentru meciul cu Chindia

Sâmbătă au loc trei partide. La Mediaş Gaz Metan şi UTA trebuie să joace la victorie, pentru a mai păstra de doi bani speranţă şanse la play-off. La Clinceni va fi un meci foarte interesant între echipa de pe locul 6 şi Astra, ultima şansă pentru giurgiuveni de a mai spera la play-off, obligaţi să învingă, deşi situaţia la club e destul de dificilă după ce patronul Ion Niculae a fost închis pentru cinci ani.

Ziua de sâmbătă se va încheia pe stadionul din Buzău, al patrulea domiciliu din acest sezon pentru meciurile de acasă ale Chindiei Târgovişte. Care va întâlni Craiova lui Ouzounidis, o echipă mult mai bine aşezată în teren şi care va fi adversara dâmboviţenilor inclusiv în sferturile de finală ale Cupei României.

Duminică au loc alte două meciuri. La Mediaş Hermannstadt întâlneşte regina egalurilor din Liga 1, cu 13 remize, Sepsi Sfântu Gheorghe, care are acum şase meciuri nule consecutive. Sibienii sunt în mare nevoie de puncte, covăsnenii ocupă locul 4, şapte puncte peste poziţia a şaptea.

FCSB, duel cu prietenul Valeriu Iftime în etapa a 25-a din Casa Pariurilor Liga 1

FCSB merge la Botoşani, acolo unde gurile rele susţin că este unul dintre polii de susţinere ai echipei lui Gigi Becali, foarte bun prieten şi tovarăş de transferuri cu Valeriu Iftime. De aceea multă lume aşteaptă o victorie a oaspeţilor, dar moldovenii spun că trag de fiecare punct pentru a-şi asigura matematic prezenţa al doilea sezon la rând în  play-off.

Luni, 1 martie, începe cu meciul echipelor în mare suferinţă, Politehnica Iaşi – Voluntari şi se încheie cu meciul din Gruia, CFR Cluj – Argeş, mult mai greu decât ar părea pentru oamenii lui Edi Iordănescu, în evidentă scădere de formă. În schimb piteştenii au ajuns la incredibila cifră de 11 partide fără eşec şi încep să se gândească la play-off.

ADVERTISEMENT