Fotbal intern

LIVE BLOG Casa Pariurilor Liga 1 etapa a 4-a. FCSB, ruşine după ruşine în campionat! Toate reacțiile după Astra – FCSB! Alibec şi colegii lui, show la vestiare! Video

LIVE BLOG Casa Pariurilor Liga 1 etapa a 4a FCSB rusine dupa rusine in campionat Toate reactiile dupa Astra  FCSB Alibec si colegii lui show la vestiare Video

Etapa a patra din Casa Pariurilor Liga 1 are loc în acest weekend, începând de vineri, 2 august până  luni, 5 august. Vineri a avut loc un singur meci, sâmbătă două partide, duminică alte două şi luni ultimele două. Etapa a fost deschisă vineri, 2 august, de un meci între două echipe în suferință, care nu acumulaseră nici un punct în primele trei runde: Dinamo – Academica Clinceni. ”Câinii” s-au impus cu 4-2.

UPDATE, 5 august, ora 23:29 / Jucătorii Astrei au făcut show în vestiar, după victoria din meciul cu FCSB. Denis Alibec şi colegii lui s-au strâns în jurul cutiei frigorifice în care sunt ţinutele sticlele cu apă şi au cântat preţ de câteva minute.

Astra Giurgiu – FCSB 2-1

Gepostet von Astra Giurgiu am Montag, 5. August 2019


UPDATE, 5 august, ora 23:13. “Nu cred că este foarte important că am marcat, era mai important dacă am fi câştigat. Traversăm o perioadă deloc plăcută, sunt 3 înfrângeri care dor, cel mai bun lucru la fotbal este că putem să ne revanşăm repede, iar Europa League este cel mai important lucru în acest moment. Sunt câţiva jucători accidentaţi care sunt foarte importanţi pentru echipă, dar acum trebuie să dăm 100% şi să ne revenim. Avem nevoie de antrenor, îl aşteptăm, sperăm să facem o treabă cât mai bună şi să demonstrăm că suntem o echipă mare”, Răzvan Oaidă, mijlocaş FCSB.


Update, 5 august, ora 23:05. “Nu a fost ușor deloc pentru noi, am făcut două greșeli și am luat două goluri. Trebuie să luptăm 90 de minute, trebuie să fim ca niște lei pe teren. Obiectivul meu este să marchez goluri, sunt atacant și trebuie să îmi fac treaba. Nu știu de stabilitatea de la echipă, eu sunt doar un jucător. Cine va veni, va decide“, Lukasz Gikiewicz, atacant FCSB.


Update, 5 august, ora 23:55.  “Mi-am dorit victoria și am reușit să o obținem. n am avut nicio ambiție în plus, doar îmi fac meserie că știu că sunt un fotbalist bun. Și noi avem probleme, nu doar FCSB, nu trebuie să aibă scuze, ar trebui să trateze fiecare meci cu dăruire. Sperăm să prindem play-off-ul dar avem mult de lucru, avem jucători cu mare calitate și potențial “, a declarat Denis Alibec, marcatorul golului de 2-1


UPDATE, 5 august, ora 22:50. Astra a câştigat ultimul meci al etapei, scor 2-1, în faţa lui FCSB. Giurgiuvenii au marcat prin Valentin Gheorghe în minutul 20 şi Alibec în minutul 75. Oaidă a egalat în minutul 28, fără folos însă. Clasamentul din Liga 1 după 4 etape


UPDATE, 5 august, ora 19:50. Voluntari şi Poli Iaşi au remizat în primul meci al zilei, scor 0-0.


UPDATE, 5 august, ora 13.00. Azi, de la ora 18.00, are loc meciul dintre FC Voluntari și Poli Iași. Gazdele au obținut un singur punct în cele trei meciuri jucate până acum în sezonul 2019 – 2020 din Casa Pariurilor și se află pe locul 12, în timp ce moldovenii au 7 puncte și se află pe 5.


UPDATE, 4 august, ora 23:15/ „Deocamdată luăm fiecare meci în parte și vedem dacă o să ne putem gândi la titlu. ”– Cătălin Căbuz, portarul Viitorului


UPDATE, 4 august, ora 23:00/ „Am făcut o primă repriză nereușită. Cred că mi-a fost anulat golul pe nedrept, nu am faultat. În a doua repriză ne-a certat mister și ne-am concentrat mult mai bine.”- Andreas Calcan, mijlocaș Viitorul Constanța


UPDATE, 4 august, ora 20.11. “Am schimbat puţin strategia la pauză. Au fost şi câteva discuţii puţin mai energice în vestiar. Avem o echipă de calitate şi un lot echilibrat. Craiova mi s-a părut o echipă proaspătă, nu i-am văzut obosiţi”– Costel Enache, antrenor Hermannstadt.


UPDATE, 4 august, ora 20.00. “Ne-am motivat foarte bine în vestiar. Era cazul să batem acum, nu mai aveam scuze! Sunt foarte fericit pentru victorie. După ce primim un gol şi luăm o palmă, ne trezim întotdeauna!” – Petrişor Petrescu, mijlocaş Hermannstadt.


UPDATE, 4 august, ora 20.00. Victorie mare pentru Hermannstadt, prima din Casa Pariurilor Liga 1. Sibienii au întors meciul după pauză şi au învins Craiova cu 2-1 Constantin a deschis scorul în minutul 3, iar Petrescu şi Vieira au marcat golurile victoriei.


UPDATE, 3 august, ora 23.54. George Țucudean a revenit ca titular la CFR Cluj și a marcat contra Chinidiei, însă a vorbit despre posibilitatea de a se lăsa de fotbal! Atacantul clujenilor a suferit două intervenții chirurgicale la inimă, ultima chiar în timp ce echipa sa juca cu Astana la Nur-sultan, capitala Kazahstanului, în primul tur preliminar al Champions League.

„Mă bucur că am ajuns bine din punct de vedere fizic și că am rezistat. Știam ce ne așteaptă cu Chindia. E o echipă care m-a impresionat în primele trei etape. Ne-au surprins puțin la început. Ne-am montat foarte bine la pauză. Ne-a certat puțin antrenorul și ne-am revenit. Eu sunt pregătit acum. Dacă domnul antrenor vrea să mă introducă cu Celtic, voi intra. Mai am o teamă așa, dar doctorii m-au asigurat că nu pot să pățesc nimic. M-am gândit că pot să mă las în perioada asta. Mă gândesc în continuare. Am făcut a doua intervenție la inimă, mi-am revenit bine și doctorii m-au asigurat că nu se poate întâmpla nimic. Nu am avut nicio problemă la antrenamente. Îmi lipsesc meciurile dar zic că m-am descurcat destul de bine”, a spus Țucudean.


UPDATE, 3 august, ora 23:20./ Viorel Moldovan, antrenorul Chindiei Târgoviște: „Prima repriză a fost excelentă, ne-am creat situații și am intrat cu avantaj la pauză. La fel ca la Craiova am primit golul egalizator prea repede și nu înțeleg de ce. Diferența nu a fost atât de mare cum se vede pe tabelă. Facem erori și le oferim adversarilor, care sunt mai experimentați, șanse mari de gol. Din păcate pierdem puncte, programul a fost infernal, dar trebuie să ne implicăm mult mai mult. 


UPDATE, 3 august, ora 23:15./ Mihai Neicuțescu, autorul golului pentru Chindia Târgoviște: „S-a văzut experiența CFR-ului, nu degeaba sunt campionii României. Trebuie să muncim mai mult, dacă vrem să rămânem în prima ligă. Pe mine nu m-a contactat nimeni de la Dinamo, nu am auzit niciun interes din partea lor, momentan sunt jucătorul Chindiei și trebuie să-mi fac treaba cât mai bine.”


UPDATE, 3 august, ora 23:00./ Cristian Cherchez, mijlocașul de la Chindia Târgoviște: „Am luat niște goluri copilărești pe niște greșeli care se tot repetă. Așteptăm de 4 etape prima victorie, sper să vină cât mai repede, cred că dacă ne vom concentra mai mult vom obține și rezultate mai bune.”


UPDATE, 3 august, ora 17:25. În al doilea meci al etapei a patra din Casa Pariurilor Liga 1, FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș au încheiat la egalitate, scor 1-1. Marius Constantin a deschis scorul în minutul 19, iar reușita lui Eduard Florescu a închis tabela, în minutul 84. 


UPDATE, 3 august , ora 16:00. Înaintea meciului FC Botoșani – Gaz Metan Mediaș, fotbaliștii oaspeților au avut un mesaj de susținere pentru antrenorul Edi Iordănescu, care nu a putut fi alături de echipă, fiind plecat în Elveția pentru o serie de analize medicale.

Mesajul jucătorilor lui Gaz Metan pentru Edi Iordănescu
Mesajul jucătorilor lui Gaz Metan pentru Edi Iordănescu

UPDATE, 3 august, ora 15.30. Edi Iordănescu nu stă pe banca celor de la Gaz Metan Mediaș nici la meciul cu FC Botoșani, toate acestea după problemele de sănătate care l-au ținut departe de echipă în ultima perioadă. FANATIK a anunțat că antrenorul se află și pe lista lui Gigi Becali pentru a-l înlocui pe Bogdan Andone, dar acesta este în Elveția de câteva zile, acolo unde efectuează o serie de analize. La pauză, scorul este Botoşani – Mediaş 0-1, gol marcat de Marius Constantin.

Edward Iordănescu într-o conferință de presă susținută înaintea unui meci cu Universitatea Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
Edward Iordănescu într-o conferință de presă susținută înaintea unui meci cu Universitatea Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu

UPDATE, 3 august, ora 15.25. VEZI AICI VIDEO CU TOATE FAZELE MECIULUI FC BOTOȘANI – GAZ METAN!


UPDATE, 2 august, ora 23.24. Fanii dinamoviști i-au aplaudat pentru prima oară pe jucătorii lui Eugen Neagoe în acest sezon.


UPDATE, 2 august, ora 23:17. Ilie Poenaru, antrenor Clinceni: „Nu e un meci pierdut doar de noi, ci și cu largul concurs al arbitrilor. Am primit gol după un fault inexistent, penalty la Gabi Matei, plus alte faze. Mi-au zis pe tot parcursul jocului să stau liniștit. Dar cum să stau liniștit? Nu mă așteaptă nimeni pe mine. Am dominat total meciul în ultimele 30 de minute, dar am ratat mult. Momentan suntem în reconstrucție, însă ușor, ușor vom aduce și puncte”.


UPDATE, 2 august, ora 23:07. Paul Pârvulescu, jucător Academica Clinceni: „Am sperat că vom câștiga azi, dar nu a fost să fie nici în această seară. După cartonașul galben, arbitrul mi-a spus că mă va da afară la orice fault. E normal ca antrenorul să fie supărat. Au trecut patru etape și n-am făcut niciun punct. Dinamo a fost mai bună decât noi. Am avut agresivitate și personalitate azi, dar nu a fost să fie”.


UPDATE, 2 august, ora 22:54. Final de meci! Dinamo învinge Clinceni cu 4-2 și reușește prima victorie a sezonului. Toate golurile au fost marcate după pauză. Pentru gazde au punctat Popa (52, 82 și 90+3) și Montini, în timp ce pentru oaspeți au marcat Vojitus (66) și Robert Ion (73). Vezi aici rezumatul și desfășurarea detaliată a meciului


UPDATE, 2 august, ora 22:53. GOOOOOOL DINAMO! Daniel Popa reușește primul hat-trick al sezonului în Liga 1 și stabilește scorul final. Dinamo – Academica Clinceni 4-2


UPDATE, 2 august, ora 22:42. GOOOOOOL DINAMO! Daniel Popa înscrie din nou pentru gazde. Dinamo – Academica Clinceni 3-2


UPDATE, 2 august, ora 22:33. GOOOOOOL CLINCENI! Robert Ion înscrie cu mult noroc! Dinamo – Academica Clinceni 2-2


UPDATE, 2 august, ora 22:24. GOOOOOL CLINCENI! Vojitus reduce din diferență pentru oaspeți. Dinamo – Academica Clinceni 2-1


UPDATE, 2 august, ora 22.16. GOOOOOL DINAMO! Încă un gol pentru „câini”. Golgheterul Mattia Montini înscrie și el. Dinamo – Academica Clinceni 2-0


UPDATE, 2 august, ora 22.13. GOOOOOL DINAMO! „Câinii” înscriu după 606 minute de secetă prin Daniel Popa. Dinamo – Academica Clinceni 1-0


UPDATE, 2 august, ora 22.00. Pauză în Ştefan cel Mare, la scorul de 0-0. Suporterii dinamovişti, nervoşi, i-au apostrofat pe jucători. Răuţă, cel mai înjurat: “Să te duci bă, înapoi, la Pandele!”, i-au transmis fanii fostului jucător de la Voluntari.


UPDATE, 2 august, ora 21.44. Greşeală mare de arbitraj la Dinamo – Clinceni.  Paul Pârvulescu trebuia să fie eliminat, pentru cumul de cartonaşe galbene. Fostul jucător al FCSB avea deja un galben şi l-a faultat dur, din spate, pe Gabriel de Moura. Arbitrul Adrian Cojocaru l-a iertat însă pe Pârvulescu.


UPDATE, 2 august, ora 21.14. Sunt sub 1.000 de spectatori la meci. Fanii lui Dinamo continuă războiul cu şefii clubului. Ionuţ Negoiţă şi Florin Prunea au fost înjuraţi încă din primele minute ale partidei. “Florin Prunea eşti o mizerie” şi înjurături la adresa patronului sunt “refrenele” cele mai uzitate.


UPDATE, 2 august, ora 20.42. Cu doar un sfert de oră înainte de startul meciului, fanii Clinceniului sunt mai mulţi decât cei de PCH! “Suntem principalii vinovaţi pentru acest lucru!”, a spus Florin Prunea înainte de meci.

Fanii lui Dinamo din PCH
Fanii lui Dinamo din PCH

 

Suporterii Clinceniului în Ştefan cel Mare
Suporterii Clinceniului în Ştefan cel Mare

UPDATE, 2 august, ora 20:02 / Dinamoviștii au făcut câteva schimbări în primul 11, cea mai importantă fiind lăsarea pe banca de rezerve a portarului italian Riccardo Piscitelli.

Echipele de start:
Dinamo: Straton – Moura, Klimavicius, Bejan, Sin – Răuță, I. Filip – A. Mihaiu, Bru, Moldoveanu – Montini. Rezerve: Piscitelli, R. Grigore, D. Ciobotariu, M. Popescu, Sorescu, G. Crețu, D. Popa. Antrenor: Sebastian Moga.

Academica Clinceni: Vâlceanu – G. Matei, Chatziterzoglou, Patriche, Dobrescu – P. Pârvulescu, Șut, Barbu, Nsiah – Dumitru – Vojtus. Rezerve: Ureche, Fl. Achim, Buziuc, R. Ion, An. Răuță, Găină, Omar. Antrenor: Ilie Poenaru.


LIVE BLOG Casa Pariurilor Liga 1 etapa a 4-a

Este un meci foarte greu pentru Dinamo, care va avea pe bancă un tandem improvizat, Iulian Mihăescu – Sebastian Moga, situaţia lui Eugen Neagoe nefiind nici acum lămurită. Echipa ilfoveană, care pare a fi cea mai sigură candidată la retrogradare, vine însă în Groapă decisă să îşi joace şansa şi la moralul scăzut al dinamoviştilor totul este posibil.

Echipele din fruntea clasamentului au toate partide în deplasare. CFR Cluj joacă la Ploieşti, pe stadionul Petrolul, întâlnind o altă codaşă, Chindia, dare care a avut şi are încă un program infernal în acest start de sezon, dar care a arătat multe lucruri frumoase ca exprimare în joc. Ardelenii nu vor băga echipa de bază, urmând a folosi multe rezerve, pentru că săptămâna viitoare are loc primul meci cu Celtic Glasgow din turul 3 preliminar al Champions League.

LIVE BLOG Casa Pariurilor Liga 1 etapa a 4-a. După Clinceni CFR Cluj merge la Ploieşti, pentru disputa cu a doua promovată, Chindia Târgovişte
LIVE BLOG Casa Pariurilor Liga 1 etapa a 4-a. După Clinceni CFR Cluj merge la Ploieşti, pentru disputa cu a doua promovată, Chindia Târgovişte

Meci greu pentru Viitorul lui Gică Hagi

Craiova joacă la Sibiu, contra lui Hermanstadt, altă echipă cu un program imposibil în primele etape, dar care arată multe momente de fotbal bun, cum au fost şi la acel 4-5 cu FCSB din prima etapă şi la Ovidiu, cu Viitorul. Nu se anunţă un meci facil pentru olteni, care au şi jocuri din trei în trei zile în Europa League.

Viitorul Constanţa are parte de o deplasare grea, la Sfântu Gheorghe, unde echipa locală, Sepsi, este foarte redutabilă şi în primele trei etape a facut tot atâtea meciuri egale, două în deplasare şi un 0-0 pe teren propriu cu FCSB. O echipă bine aşezată în teren  şi greu penetrabilă defensiv. Viitorul are trei victorii, dar e posibil ca în Covasna să nu mai reuşească să ia cele trei puncte.

LIVE BLOG Casa Pariurilor Liga 1 etapa a 4-a. După 0-0 acasă cu FCSB Sepsi nu se teme de vizita Viitorului
LIVE BLOG Casa Pariurilor Liga 1 etapa a 4-a. După 0-0 acasă cu FCSB Sepsi nu se teme de vizita Viitorului

FCSB, cu multe probleme de lot, deplasare incomodă la Giurgiu

FCSB, cu multe probleme de lot legate de accidentări, se va deplasa la doi paşi de Bucureşti, la Giurgiu, de unde are însă destule amintiri neplăcute. Cum şi FCSB are încă treabă în Europa League, turul 3 preliminar, giurgiuvenii pot spera la multe lucruri bune în acest meci, minim un egal. FCSB vine după un 0-2 acasă, de fapt la Piteşti, în faţa lui FC Botoşani.

Botoşani – Gaz Metan este o partidă interesantă între doi antrenori tineri, Marius Croitoru contra Eduard Iordănescu, iar ultimul meci al rundei, Voluntari – Iaşi este un fel de ultimatum pentru singurul antrenor străin din Casa Pariurilor Liga 1, italianul Cristiano Bergodi.

Programul meciurilor din etapa a 4-a Casa Pariurilor Liga 1

Vineri, 2 august, ora 21:00

Dinamo – Academica Clinceni

Sâmbătă, 3 august

FC Botoşani – Gaz Metan Mediaş – ora 15:30

Chindia Târgovişte – CFR Cluj – ora 21:00

Duminică, 4 august

Hermanstadt – Craiova – ora 18:00

Sepsi Sfântu Gheorghe – Viitorul Constanţa – ora 21:00

Luni, 5 august

Voluntari – Politehnica Iaşi – ora 18:00

Astra Giurgiu – FCSB – ora 21:00