Sport

LIVE BLOG Casa Pariurilor Liga 1 play-off etapa a 2-a. Program, rezultate, clasament, informații de ultimă oră. Gaz Metan vrea în cupele europene: „Se va ieși din insolvență și vom putea juca”

09.03.2020 | 22:38
LIVE BLOG Casa Pariurilor Liga 1 playoff etapa a 2a Program rezultate clasament informatii de ultima ora Gaz Metan vrea in cupele europene Se va iesi din insolventa si vom putea juca
ADVERTISEMENT

În acest weekend se va derula etapa a 2-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1. Primul meci se va juca vineri, 6 martie, următorul duminică, 8 martie și minirunda se va încheia luni, 9 martie. CFR Cluj a rămas liderul după prima etapă, în urma succesului cu emoții reușit pe teren propriu în fața Astrei Giurgiu, cu scorul de 2-1.


UPDATE, 9 martie, ora 22:30/ Gaz Metan Mediaș și CFR Cluj au încheiat 0-0 partida din runda a doua a play-off-ului. Reacțiile jucătorilor lui Edi Iordănescu:

ADVERTISEMENT

Ionuț Larie: „Sunt mulțumit de rezultat, a fost un meci de luptă, suntem bucuroși de acest punct. Din ce am înțeles se va ieși din insolvență și vom putea juca în Europa League la anul, sperăm să prindem un loc de cupă europeană”.

Răzvan Pleșca: „E un rezultat de moral pentru noi, am făcut primul punct în play-off. Orice punct e bun cu astfel de echipe puternice. Nu ne-am stabilit un obiectiv de puncte, sperăm să obținem poziția a patra”.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 9 martie 2020, ora 20:28 / Atmosferă dezolantă la meciul de play-off dintre Gaz Metan și CFR. Doar tribuna oficială e populată. 

Atmosferă dezolantă la Gaz Metan - CFR
Atmosferă dezolantă la Gaz Metan – CFR
Doar câțiva spectatori au avut acces la meci
Doar câțiva spectatori au avut acces la meci

LIVE BLOG Casa Pariurilor Liga 1 play-off etapa a 2-a

Gruparea de la malul Dunării deschide această etapă vineri seară, de la ora 20:30. Meci greu pentru echipa lui Bogdan Andone, deși joacă acasă, pentru că musafirii vin de la Botoșani și nu sunt deloc genul de oaspeți cuminți, care să stea la locul lor. Dimpotrivă, Botoșani, cu un atac foarte bun, croatul Duganzic fiind golgeterul sosit în această iarnă, alcătuiesc o echipă extrem de periculoasă și care va veni pentru a câștiga.

ADVERTISEMENT

În istoria confruntărilor directe moldovenii nu au reușit mare lucru la Giurgiu. Au făcut doar două ori egal, ultima oară chiar în acest sezon, când a fost 2-2, partidă la finalul căruia fostul antrenor al Astrei, Dan Alexa, a devenit eroul nedorit al unei scene greu de imaginat, fiind surprins de camere în momentul în care era pălmuit de impresarul Ana Maria Prodan!

Botoșani, doar două egaluri la Giurgiu

Mai mult, Astra, în acea perioadă de efervescență maximă, după instalarea lui Bogdan Andone, când a avut în toamnă opt victorii consecutive, a reușit ceea ce puține echipe se pot lăuda în acest sezon, să câștige la Botoșani cu scorul de 2-1, la acea vreme echipa patronată de Ion Niculae părând a deveni principalul pericol pentru CFR Cluj în lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

Duminică are loc pe Arena Națională meciul FCSB – Craiova. La FCSB totul este dat peste cap, tensiunile au atins cote inimaginabile și a intrat rău de tot dihonia în vestiar, mai ales după ce s-a aflat că portarul Cristi Bălgrădean ar fi semnat din vară cu CFR Cluj și lumea și-a amintit brusc de ultimul gol primit în meci direct, un gol care putea fi evitat.

Scandal cât casa la FCSB

Antrenorul Bogdan Vintilă nu mai reușește să aibă nici un fel de autoritate în fața jucătorilor și în acest fel FCSB riscă să nu joace deloc în Europa în viitoarea stagiune, fotbalul jucat la această oră de bucureșteni fiind la un nivel extrem de scăzut, după acea perioadă excelentă din toamnă, cu zece partide fără eșec, după instalarea pe bancă a lui Vintilă.

Craiova a câștigat acasă cu Gaz Metan, dar fără a convinge că are anvergura unei echipe care vrea să ia campionatul. Oltenii nu au mai bătut de mulți ani la București pe FCSB sau înainte pe Steaua, suferind un adevărat complex, devreme ce în ultimii zece ani au făcut doar un egal în 2017!

Craiova nu a mai câștigat de mulți ani la București

Cu toate aceste statistici defavorabile în spate echipa lui Corneliu Papură spune că a venit momentul pentru primul succes după atâta vreme. Care ar menține-o drept concurentă pentru CFR Cluj în lupta pentru primul loc. Ardelenii nu merg foarte departe de Cluj, urmând a juca la Mediaș.

Ultimul meci direct pe terenul Gazului a avut loc chiar în 2020, în cele patru etape rămase din sezonul regulat și s-a terminat fără goluri. Acum CFR va veni să câștige, însă Edi Iordănescu avertizează că una este ce vor clujenii și alta va fi pe teren, unde echipa sa va da totul în primul rând pentru a nu pierde.

ADVERTISEMENT
Tags: