Fotbal intern

Live Blog Casa Pariurilor Liga 1, play-off etapa a 3-a. FC Botoșani câștigă greu cu Academica. Cum arată clasamentul

25.04.2021 | 20:28
Live Blog Casa Pariurilor Liga 1 playoff etapa a 3a FC Botosani castiga greu cu Academica Cum arata clasamentul
ADVERTISEMENT

În acest weekend se vor juca şi meciurile din cadrul etapei a 3-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1. La Botoşani se vor afla faţă în faţă echipa moldoveană şi Academica Clinceni, în căutarea primului succes în play-off, Botoşani fiind aproape de această performanţă etapa trecută, când Craiova a egalat greu, în ultimele zece minute.

Programul etapei a 3-a din play-off-ul Ligii 1

Duminică, 25 aprilie

  • FCSB – Sepsi Sf. Gheorghe 1-2 (Oct. Popescu 68 / Petrila 27, Mitrea 81) – VEZI VIDEO
  • FC Botoşani – Academica Clinceni 2-1 (Fili 39, 68 / Rusescu 57 pen.) – VEZI VIDEO
ADVERTISEMENT

FC Botoșani: Hankic – Braun, Chindriș, Șeroni, Holzmann – Tîrcoveanu, Rodriguez, Papa – Ashkovski (70 S. Camara), Caia, Fili. Antrenor: Marius Croitoru

Academica: Ureche – Achim, Patriche, Gardoș, Dobrescu – Moulin (64 Ventura), Cebotaru (73 Cascini) – Longher (64 Pashov), Chandarov (46 Rusescu), C. Tănase (45 Cordea) – Chunchukov. Antrenor: Marin Dună

ADVERTISEMENT

Min. 39: GOOOL FC BOTOȘANI! Fili deschide scorul cu un șut plasat, la colțul lung, din interiorul careului. FC Botoșani – Academica 1-0

Min. 57: GOOOL ACADEMICA! Tîrcoveanu comite henț în propriul careu și Rusescu transformă cu siguranță penalty-ul acordat. FC Botoșani – Academica 1-1

ADVERTISEMENT

Min. 68: GOOOL FC BOTOȘANI! Braun îi pasează perfect în careu lui Fili, care înscrie cu un șut din 10 metri. FC Botoșani – Academica 2-1


Sâmbătă, 24 aprilie

  • CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2 (Sigurjonsson 54 / A. Ivan 27, Tudorie 88) – VEZI VIDEO

Octavian Șovre, delegat din nou în Liga 1 la FCSB – Sepsi

UPDATE 24 APRILIE, ora 17:20 / Octavian Șovre va arbitra din nou în Casa Pariurilor Liga 1, după ce a fost menajat de CCA în urma scandalului în care a fost implicat la un meci din UEFA Champions League, când i-a cerut un autograf lui Erling Haaland, fapt recunoscut chiar de Kylos Vassaras.

ADVERTISEMENT

FCSB și Sepsi Sfântu Gheorghe se vor întâlni duminică în etapa a treia din playoff-ul Ligii 1, de la ora 21:30. La centrul a fost delegat Sebastian Colțescu, ajutat de Octavian Şovre și Daniel Mitruţi. Rezervă va fi Andrei Chivulete.


ȘTIRE INIȚIALĂ 24 APRILIE, ora 14:55

FCSB – Sepsi Sfântu Gheorghe va fi al doilea meci al rundei, unul deosebit de dificil pentru echipa lui Toni Petrea, care în acest sezon a avut serioase probleme cu gruparea covăsneană, fiind constrânsă la egaluri, lucru care nu ar fi imposibil nici acum, judecând că atacul liderului e totuşi destul de subţire iar apărarea lui Sepsi, cu Mitrea şi Ninaj, foarte greu de trecut.

Sigur însă evenimentul din play-off îl reprezintă partida din Gruia, dintre CFR Cluj şi Craiova. E adevărat că oltenii au pierdut mult teren în lupta la titlu, dar şi dacă ar reuşi să bată în ambele meciuri pe CFR Cluj şi pe FCSB ar reveni puternic în cursă.

CFR Cluj – Craiova e primul meci din această rundă

CFR Cluj – Craiova se joacă sâmbătă, 24 aprilie. Ardelenii vin după un rezultat foarte important, victorie la Sfântu Gheorghe, obţinută dintr-un penalty acordat chiar în ultimul minut al primei reprize la un henţ al bulgarului Dimitrov. Clujul nu a făcut un meci deosebit, dar şi-a atins scopul, cele trei puncte, în faţa campioanei egalurilor din fotbalul românesc.

Craiova a fost la un pas să iasă cu capetele plecate de la Botoşani. A primit repede un gol în primele 20 de minute şi a alergat apoi permanent după egalare, ratând multe ocazii cu adevărat mari, până ce Andrei Ivan, revenit după accidentare, intrat în a doua parte, să reuşească un gol de autor.

CFR a pierdut sezonul trecut, în play-off, acasă cu Craiova

CFR Cluj a pierdut acasă cu 3-2, după un meci fabulos, sezonul trecut, în play-off în faţa oltenilor şi lupta la titlu s-a dat între cele două echipe, iar în ultima etapă din play-off s-a decis totul. CFR nu avea decât varianta victoriei şi făcând un meci absolut perfect tactic a câştigat fără drept de apel cu 3-1 şi astfel şi-a asigurat al treilea titlu consecutiv.

Acum e foarte important pentru CFR Cluj, care l-a pierdut pe portarul Giedrius Arlauskis,  să nu se mai repete acel episod din sezonul precedent. Clujenii sunt în luptă directă cu FCSB la titlu şi orice punct pierdut, mai ales pe teren propriu, poate avea urmări dintre cele mai nefaste. Sigur că partida cu Craiova nu e deloc uşoară, dar ea trebuie jucată la victorie.

FCSB, atac subţire pentru defensiva de fier a lui Sepsi

FCSB va evolua teoretic acasă, pentru că toate meciurile de pe teren propriu le va juca la Giurgiu, Arena Naţională fiind de acum păstrată numai pentru cele patru meciuri pe care Bucureşti le organizează la EURO 2020.  Şi va avea în faţă o echipă maestră în jocul de apărare.

Problema serioasă la FCSB e că în atac există doar soluţiile Florin Tănase şi puştiul Octavian Popescu, ori în faţa solidei apărări covăsnene va fi chiar foarte greu, multe depinzând de starea de sănătate a celor două motoare de la mijloc, Olaru şi Moruţan. Victoria cu Clinceni nu trebuie ridicată în slăvi pentru că a fost un succes aşteptat de toată lumea, din diverse motive şi pe care s-au câştigat bani foarte frumoşi la pariuri.

ADVERTISEMENT