Fotbal intern

Live Blog Casa Pariurilor Liga 1, play-off etapa a 7-a. Chivulete și Mladinovici le arbitrează pe CFR și FCSB

09.05.2021 | 16:40
Live Blog Casa Pariurilor Liga 1 playoff etapa a 7a Chivulete si Mladinovici le arbitreaza pe CFR si FCSB
ADVERTISEMENT

Etapa a 7-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1 este gata de start în acest weekend, mai precis pornind la drum duminică, 9 mai, cu confruntarea UNivrsitatea Craiova – FC Botoşani şi având capăt de drum a doua zi, luni, 10 mai, când au loc întâlnirile CFR Cluj – Sepsi şi FCSB – Academica Clinceni.

Programul etapei a 7-a din play-off Liga 1

Duminică, 9 mai

  • Universitatea Craiova – FC Botoşani 2-3 (Nistor 25 pen., A. Ivan 58 / Al Mawas 8, Chindriș 45+2, Papa 88) – VEZI VIDEO
ADVERTISEMENT

Luni, 10 mai

  • ora 19:00 CFR Cluj – Sepsi
  • ora 21:30 FCSB – Academica Clinceni


Chivulete și Mladinovici, delegați la partidele lui CFR și FCSB

UPDATE, 9 mai, ora 16:42 / Arbitrii Andrei Chivulete și Horia Mladinovici au fost delegați la partidele pe care primele două clasate, CFR Cluj și FCSB, le vor disputa în etapa a șaptea a play-off-ului.

Chivulete va conduce întâlnirea CFR Cluj – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. El va fi ajutat de asistenții Andrei Constantinescu și Mihai Marica și de rezerva Florin Marcu. Observator de arbitri va fi Laszlo Sajtos.

ADVERTISEMENT

Mladinovici va fi la centru în întâlnirea FCSB – Academica Clinceni. Asistenți vor fi Bogdan Gheorghe și Marius Badea, iar Viorel Flueran va fi rezervă. Observator de arbitri a fost delegat Vasile Bratu.


Marian Barbu, delegat la U Craiova – FC Botoșani

UPDATE, 8 mai, ora 17:01 / Arbitrul Marian Barbu va conduce la centru meciul Universitatea Craiova – FC Botoşani, din etapa a șaptea a play-off-ului din Liga 1.

ADVERTISEMENT

El va fi ajutat de asistenții George Neacşu şi Bucsi Imre-Laszlo. Rezervă va fi Florin Andrei, iar observator de arbitri a fost delegat Andrei Ioniţă.


Știre inițială 8 mai, ora 15:30

Universitatea Craiova a ieșit din lupta la titlu

La capătul rundei cu numărul 6, a devenit o certitudine faptul că pentru Craiova lui Marinos Ouzounidis visul de a se bate la titlu s-a spulberat definitiv. Oltenii au capotat a doua oară consecutiv, de această dată la Sfântu Gheorghe, şi tot ce reuşiseră să adune în mult mai dificilele meciuri cu CFR Cluj, în deplasare şi acasă cu FCSB s-a dus pe apa sâmbetei.

ADVERTISEMENT

Aşa încât bătălia pentru primul loc a rămas de rezolvat doar între campioana ultimelor trei ediţii, CFR Cluj, devenită lider în urmă cu două etape, şi FCSB, bucureştenii invocând şi acum uriaşul ghinion din meciul direct, când au condus cu 1-0 până în minutul 93, dar o gafă a portarului Vlad i-a permis lui Burcă să egaleze.

Universitatea Craiova – FC Botoşani deschide runda a 7-a din play-off

Etapa a 7-a se dechide cu meciul UNiversitatea Craiova – FC Botoşani, o partidă fără importanţă în care, mai mult ca sigur, moldovenii vor arăta o cu totul altă faţă, mult mai agresivă în sensul bun al cuvântului în comparaţie cu statutul de mieluşei cu repetiţie din jocul pierdut acasă cu FCSB.

Oricum, acest meci nu are cum să mai influenţeze în vreun fel situaţia din faţă şi singurul atribut care se aşteaptă de  la el este să se joace deschis, ofensiv, de dragul spectacolului. Echipa din Bănie e cu moralul la pământ, dar mai are un obiectiv, Cupa, şi pentru asta trebuie să menţină un ritm adecvat.

Sepsi, victima perfectă pentru CFR Cluj

Sunt toate şansele ca ardelenii să se menţină mai departe pe primul loc, deoarece în Gruia soseşte Sepsi Sfântu Gheorghe şi se ştie că trupa din Covasna a fost mereu un fel de Botoşani în faţa FCSB, adică a reuşit cel mult şi asta foarte rar câte un egal, în rest eşecuri în serie.

Cei de la Sepsi se bat cu pumnul în piept şi spun că ei nu ajută pe nimeni, dar vom vedea cât adevăr vor avea vorbele lor după acest meci. CFR e mare favorită şi în mod normal va bifa cele trei puncte, pentru a se menţine cu două puncte peste FCSB.

FCSB, formalitate cu Academica Clinceni?

Bucureştenii îşi vor încheia luni, 10 mai, seria partidelor din care au fost programate 12 puncte, cu Botoşani şi Academica Clinceni. Deocamdată nouă dintre aceste puncte au fost făcute ca pe play-station şi urmează acum meciul de la Giurgiu cu Academica Clinceni.

Revine şi căpitanul Florin Tănase după suspendare, dar oricum nimeni nu se îndoieşte şi că dacă pe teren ar fi Istrate şi Niţă şi nu senatorii de drept FCSB nu va bifa ultimele trei puncte programate. Pentru Academica play-off-ul va rămâne probabil pentru totdeauna cea mai frumoasă amintire din istorie, pentru că e greu de crezut că vor mai repeta în viitor performanţa.

ADVERTISEMENT