Fotbal intern

LIVE BLOG etapa 4 din Liga 2. Program, rezultate, clasament, informaţii de ultimă oră. Ce a făcut echipa lui Dică la Mioveni

LIVE BLOG etapa 4 din Liga 2 Program rezultate clasament informatii de ultima ora Ce a facut echipa lui Dica la Mioveni

Etapa a 4-a din Liga 2 se întinde pe durata a nu mai puţin de patru zile. Începe sâmbătă, 24 august, cu grosul partidelor, adică şapte la număr şi apoi continuă cu câte un meci pe zi, duminică, 25 august, luni, 26 august şi marţi, 27 august. Primele trei clasate, echipele cu punctaj maxim, evoluează toate în deplasare, cei mai accesibil meci avându-l UTA în vecini, pe terenul Ripensiei  Timişoara.


UPDATE, 27 august, ora 20.54. S-a terminat partida Mioveni – FC Argeş 2-0, ultima a rundei. Clasamentul după etapa a patra


UPDATE, 27 august, ora 20.20.  Minutul 60: CS Mioveni – FC Argeş 2-0 (Herghelegiu 45+1, 60-penalty)


UPDATE, 27 august, ora 19.00. A început partida dintre CS Mioveni şi formaţia lui Nicolae Dică, FC Argeş.


UPDATE, 26 august, ora 20:01 / În penultimul meci din Casa Pariurilor Liga 2, Farul Constanța a remizat pe teren propriu cu Petrolul Ploiești. Chiar dacă au existat mai multe ocazii periculoase de ambele părți, partida s-a încheiat 0-0.


UPDATE, 26 august, ora 19.10. Pauză la Farul – Petrolul. Scorul este 0-0.


UPDATE, 26 august, ora 18.00. A început meciul zilei, Farul – Petrolul!


UPDATE, 25 august, ora 17:28/ Așa arată clasamentul după cele 8 meciuri jucate până acum în Casa Pariurilor Liga 2.

Clasament Casa Pariurilor Liga 2
Clasament Casa Pariurilor Liga 2

UPDATE, 25 august, ora 17:25/ În singura partidă jucată duminică în Casa Pariurilor Liga 2, „U” Cluj a primit vizita celor de la SCM Buzău. Oaspeții s-au impus cu scorul de 2-0 în deplasare. Mai întâi Valentin Alexandru a deschis scorul în minutul 39 după un penalty, iar în minutul 79 Dragoș Huiban a stabilit scorul final. În urma acestui rezultat, SCM Buzău a urcat pe primul loc în clasament cu 12 puncte la egalitate cu Turris Turnu Măgurele.


UPDATE, 25 august, ora 08.15. Azi, de la ora 15.30, are loc meciul dintre Universitatea Cluj și SCM Buzău.


UPDATE, ora 20:00. Rapid  s-a impus în fața celor de la ASU Poli Timișoara, scor 1-0. Echipa lui Daniel Pancu se află pe locul 6 în clasamentul Ligii a 2-a, cu 7 puncte, la egalitate cu CSM Reșița și CS Mioveni, dar ultima are un joc în minus.


UPDATE, ora 12.55. Primele 6 meciuri din Liga 2, etapa 4, s-au terminat. UTA Arad a fost învinsă de Ripensia Timișoara, scor 2-1, Miercurea Ciuc a remizat cu Dunărea Călărași, scor 1-1, iar Pandurii cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, scor 0-0. Sportul Snagov a pierdut pe teren propriu cu Metaloglobus, scor 0-3, iar Turris s-a impus în fața celor de la Concordia, 3-0, la Chiajna. De la ora 18.00 se  joacă Rapid București – Poli Timișoara.


UPDATE, ora 12.50. Rezultate finale:

  • Miercurea Ciuc – Dunărea Călăraşi 1-1 (Veres 28/ Crișan 25)
  • Ripensia Timişoara – UTA 2-1 (Voinea 87, Zaluschi 90+3/ Ursu 45+2)
  • Sportul Snagov – Metaloglobus 0-3 (Herea O. 18 81, Ghenovici 79)
  • Daco-Getica – CSM Reşiţa 1-0 (Răducan 8)
  • Pandurii Târgu Jiu – Viitorul Pandurii Târgu Jiu 0-0
  • Concordia Chiajna – Turris Turnu Măgurele 0-3 (Pană 6, Ciobanu 73, Turkovic 83)

LIVE BLOG etapa 4 Liga 2

Sunt şi trei echipe care în primele 270 de minute ale noii ediţi de campionat nu au cules încă nici un punct. Dintre acestea Dunărea Călăraşi e singura care va juca în deplasare, un meci foarte dificil, la Miercurea Ciuc, în timp ce Pandurii Târgu Jiu şi Sportul Snagov vor juca în faţa propriilor suporteri, dar anul acesta ambele par a se număra printre principalele candiate la al treilea eşalon.

Aşadar trei echipe au obţinut după primele trei runde punctaj maxim. UTA este singura dintre marile favorite, învingătoare cu 3-0 în toate meciurile. Arădenii joacă la Timişoara şi practic pleacă din postura de favoriţi, o victorie a echipei ce poartă numele istoric al fostei campioane dintre cele două războaie mondiale reprezentând o surpriză.

Liga 2. Dintre favorite UTA a pornit perfect, iar acum joacă la Ripensia

Cel mai tare meci al etapei este la Constanţa

Surprize mari sunt prezenţele a două noi promovate, Gloria Buzău şi, mai ales, Turris Turnu Măgurele, echipă care a avut prestaţii neaşteptat de solide, iar în ultima etapă a învins clar una dintre marile favorite la promovare, Rapid. Totuşi, teleormănenii vor merge acum la Chiajna, unde vor da peste o echipă cu experienţa primului eşalon, iar buzoienii vor avea şi ei parte de o deplasare grea, la Cluj, contra Şepcilor roşii, o altă mare favorită, care însă momentan doar trei puncte, pierzând ambele jocuri din deplasare.

O altă favorită, FC Argeş, pare a-şi regla candenţa, după neaşteptatul eşec din prima etapă, dar va avea parte de un meci special, derbyul judeţului Argeş, pe terenul Miovenilor. Meci foarte interesant se anunţă a fi pe malul Mării, acolo unde soseşte Petrolul, pentru întâlnirea cu Farul, teoretic o dispută între alte două echipe cu pretenţie la prima divizie, deşi dobrogenii nu prea par a fi capabili de un asemenea salt.

Clasamentul din Liga 2 înaintea etapei 4

Programul meciurilor din etapa a 4-a din Liga 2

Sâmbătă, 24 august, ora 11:00

  • Miercurea Ciuc – Dunărea Călăraşi
  • Ripensia Timişoara – UTA
  • Sportul Snagov – Metaloglobus
  • Daco-Getica – CSM Reşiţa
  • Pandurii Târgu Jiu – Viitorul Pandurii Târgu Jiu
  • Concordia Chiajna – Turris Turnu Măgurele
  • ora 18:00 Rapid – ASU Poli Timişoara

Duminică, 25 august, ora 15:30

  • U Cluj – Gloria Buzău

Luni, 26 august, ora 18:00

  • Farul Constanţa – Petrolul Ploieşti

Marţi, 27 august, ora 19:00

  • CS Mioveni – FC Argeş