Fotbal international

LIVE BLOG Champions League 2019-2020 etapa a 3-a. Program, rezultate, clasamente, informații de ultimă oră. Inter, 2-0 cu Dortmund. Echipele românilor au pierdut. Toate rezumatele serii

LIVE BLOG Champions League 20192020 etapa a 3a Program rezultate clasamente informatii de ultima ora Inter 20 cu Dortmund Echipele romanilor au pierdut Toate rezumatele serii
ADVERTISEMENT

Ultima seară din etapa 3 a grupelor Champions League a fost foarte „incendiară”. Liverpool s-a descurcat și a câștigat cu 4-1 în fața lui Genk, Barcelona s-a chinuit pe terenul Slaviei Praga și a câștigat doar cu 2-1, în timp ce Napoli a reuși să o învingă pe Red Bull Salzburg, după un meci nebun, în care Haaland și Mertens au fost în centrul atenției, scor 3-2. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 pentru Genk în meciul cu Liverpool, în timp ce Nicușor Stanciu a fost înlocuit în a doua repriză a duelului cu catalanii. Tătărușanu a fost rezervă neutilizată la Lyon, la fel ca și Răzvan Marin la Ajax.


UPDATE; 24 octombrie, ora 00.15. Rezultatele finale în meciurile serii. CLICK PE MECIURI PENTRU REZUMATE!

ADVERTISEMENT
  • Benfica – Lyon 2-1
  • Genk – Liverpool 1-4
  • Inter – Dortmund 2-0
  • Lille – Valencia 1-1
  • Salzburg – Napoli 2-3
  • Slavia Praga – Barcelona 1-2
  • Ajax- Chelsea 0-1
  • RB Leipzig – Zenit 2-1

UPDATE, 22 octombrie, ora 20:03 / Fanii lui RB Leipzig au făcut o coregrafie specială înaintea meciului cu Zenit Sankt Petersburg.

ADVERTISEMENT
LIVE BLOG Champions League 2019-2020 etapa a 3-a. Program, rezultate, clasamente, informații de ultimă oră. Coregrafie superbă a fanilor lui RB Leipzig
LIVE BLOG Champions League 2019-2020 etapa a 3-a. Program, rezultate, clasamente, informații de ultimă oră. Coregrafie superbă a fanilor lui RB Leipzig

UPDATE, 22 octombrie ora 23:55/ Rezultate finale: CLICK PE MECIURI PENTRU REZUMATE! 

  • Club Brugge – PSG 0-5
  • Galatasaray – Real Madrid 0-1
  • Juventus – Lokomotiv Moscova 2-1
  • Manchester City – Atalanta 5-1
  • Olympiacos – Bayern Munchen 2-3
  • Tottenham – Steaua Roșie Belgrad 5-0
  • Atletico Madrid – Leverkusen 1-0
  • Șahtar – Dinamo Zagreb 2-2

UPDATE 22 octombrie, ora 21:35 / Pep Guardiola a plătit 800.000 de euro pentru un ceas de lux, unicat, la care există doar 50 de astfel de modele. Bijuteria aleasă de antrenorul lui Manchester City se numește „Richard Mille ‘RM 27-01 Rafael Nadal”.

ADVERTISEMENT

UPDATE 22 octombrie, ora 18:52 / Forma slabă se resimte pe deplin la Tottenham, iar fanii nu mai sunt interesați de meciurile echipei. Finalista Champions League din ediția trecută nu va beneficia de suporul fanilor la meciul cu sârbii. Daily Mail anunţă că doar 20.000 de suporteri vor fi prezenţi la partidă. Capacitatea stadionului lui Tottenham este de 62.062, iar aproximativ 200 de suporteri vor veni din Serbia pentru a o susține pe Steaua Roșie Belgrad.


LIVE BLOG Champions League 2019-2020 etapa a 3-a

Primul care va intra în miezul acțiunii va fi marți Florin Andone, noul idol al galeriei lui Galatasaray, după ce a marcat weekendul trecut primele două goluri în campionat, contra lui Sivasspor, de la transferul la campioana Turciei. Galatasaray va juca acasă, în grupa A, cu disperata echipă a lui Zinedine Zidane, Real Madrid, cu un debut catastrofalpentru echipa cu cele mai multe trofee Champions League, 13, în palmares. Real a pierdut sec la Paris și a făcut, in extremis, 2-2 acasă cu Brugge, după ce oaspeții au avut 2-0! Madridul vine fără Toni Kroos, Asensio, Isco, Rodriguez și posibil Modric și Bale. În aceeași grupă PSG merge la Brugge fără Neymar, dar îi are refăcuți pe Mbappe și Cavani, iar Icardi pare a se integra tot mai bine.

ADVERTISEMENT

În grupa B Bayern Munchen plonjează în infernul grec, pentru meciul cu Olympiakos, dar când îi dai șapte goluri lui Tottenham la Londra eși clar favorit și la Pireu. Tottenham va încerca acasă prima victorie, în fața sârbilor de la Steaua Roșie Belgrad. În grupa C un meci are loc de la ora 19:55 și se anunță foarte echilibrat, la Harkov, între Șahtior Donețk și Dinamo Zagreb, practic o posibilă primă manșă a finalei pentru locul 2, în condițiile în care Atalanta are 0 puncte după primele două meciuri și abia acum întâlnește pe Ettihad Stadium pe Manchester City, deci șanse minime de a scoate primul punct.

Champions League etapa a 3-a. Florin Andone a dat primele două goluri la Galatasaray și acum așteaptă pe Real Madrid

Napoli riscă enorm la Salzburg

Ziua de marți se încheie cu partidele din cadrul grupei D. Una se joacă în deschidere, de la ora 19:55, pe stadionul ultimei finale de Champions League, Wanda Metrpolitano din Madrid. Atletico, formația căreia îi aparține arena, primește un Bayer Leverkusen la 0 puncte și care pare a trece printr-o perioadă proastă, dovadă că în ultima etapă de campionat a pierdut cu 3-0 la Frankfurt. În schimb, Juventus nu poate avea probleme acasă cu rușii de la Lokomotiv Moscova, chiar dacă aceștia, în meciul anterior jucat în deplasare, au obținut o neașteptată victorie la Leverkusen.

Ziua de miercuri e dedicată echipelor din grupele E – H. În grupa E Ianis Hagi va avea parte de o vizită extrem de simandicoasă la Genk. După 0-0 pe teren propriu cu Napoli Ianis și colegii lui vor trebui să treacă, dacă vor putea, examenul de engleză în fața deținătoarei trofeului, Liverpool. Acesta ar fi cel mai important meci din carieră la echipa de club pentru fiul lui Gică Hagi. În aceeași grupă meci de 1X2 în Austria, Salzburg – Napoli, iar după ce gazdele au fost aproape de a detona runda trecută bomba pe Anfield Road, revenind de la 0-3 la 3-3 cu Liverpool, dar primind spre final încă un gol se anunță viața grea pentru elevii lui Carlo Ancelotti.

Champions League etapa a 3-a. Nicolae Stanciu va fi față în față cu Leo Messi în Slavia Praga – Barcelona

Inter, obligată să bată Borussia Dortmund

Grupa F este tot grupa unui internațional român. Vorbim despre cei care au șanse mari să se afle pe teren, nu de cei care doar fac parte din lot la alte echipe. Nicolae Stanciu a pierdut cu Slavia Praga pe teren propriu în fața Borussiei Dortmund iar acum se va duela cu cel mai bun fotbalist al anului 2019, vedeta Barcelonei, Lionel Messi. Catalanii sunt favoriți, dar sigur Slavia va da tot ce poate. În celălalt meci, la Milano, Inter e obligată, fără Alexis Sanchez, să aducă primul eșec Borussiei Dortmund, orice alt rezultat decât victoria complicând enorm șansele echipei lui Antonio Conte de a merge în primăvară.

Și în grupa G avem un român, dar unul care nu a intrat nici un minut în acest sezon. Portarul Ciprian Tătărușanu, altfel impecabil la echipa națională, e doar rezerva permanentă a lui Anthony Lopes la Lyon, echipă care joacă la Lisabona, pe terenul Benficăi. Lyon e clar echipă de deplasare, ucigătoare pe contraatac, dovadă succesul din etapa precedentă, de la Leipzig. Germanii au din nou meci acasă, acum cu liderul grupei, Zenit Sankt Petersburg, de la ora 19:55 și dacă nu bat se pot socoti afară de la lupta primelor două locuri.

Champions League etapa a 3-a. Deși e un portar excelent Ciprian Tătărușanu a făcut doar poza de prezentare la Lyon, pentru că de jucat nu a jucat nici un minut

Răzvan Marin, șanse minime să joace cu Chelsea

În fine, în grupa H Răzan Marin a fost trecut pe linie moartă la Ajax, deși a costat 12 milioane de euro în vară. Nici acum nu sunt perspective să îl vedem pe teren, de la ora 19:55 în meciul derby al grupei, pe teren propriu, contra lui Chelsea, cel mult pe banca de rezerve, pentru că au fost și situații când nu a prins lotul. Al doilea meci din grupă e Lille – Valencia, în care se poate întâmpla orice.

ADVERTISEMENT