Fotbal international

Live Blog Champions League, optimi de finală. Gasperini, atac furibund după eșecul cu Real Madrid

25.02.2021 | 10:33
Live Blog Champions League optimi de finala Gasperini atac furibund dupa esecul cu Real Madrid
Antrenorul echipei Atalanta Bergamo, Gian Piero Gasperini, consideră că arbitrul german Tobias Stieler a distrus meciul cu Real Madrid prin eliminarea mijlocaşului Remo Freuler în minutul 18 al partidei. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Disputate pe parcursul a două săptămâni, partidele tur din optimile de finală ale Ligii Campionilor ne-au oferit deja prime indicii despre formațiile care vor merge mai departe. PSG, Liverpool, Manchester City, Chelsea, Real Madrid, Bayern și Dortmund sunt ca și calificate în „sferturi”, în timp ce Juventus mai are de așteptat returul pentru a face acest pas.

Programul optimilor de finală din Champions League

Miercuri, 24 februarie

  • Atalanta – Real Madrid 0-1 (Mendy 86) – VEZI VIDEO

Min. 18: Freuler, de la Atalanta, a văzut direct cartonașul roșu pentru un fault comis asupra lui Mendy în postură de ultim apărător.

ADVERTISEMENT

Min. 22: Casemiro a văzut un cartonaș galben pentru un fault asupra lui Zapata și va fi suspendat la meciul retur.

Min. 86: Mendy este eroul lui Real Madrid în meciul cu Atalanta. După ce a „scos” eliminarea lui Freeuler, fundașul stânga al „galacticilor” a reușit să deschidă scorul cu un șut superb, din afara careului.

ADVERTISEMENT

  • Monchengladbach – Manchester City 0-2 (B. Silva 28, Jesus 65) – VEZI VIDEO

Marți, 23 februarie

  • Atletico Madrid – Chelsea 0-1 (Giroud 70) – VEZI VIDEO

Min. 70: Chelsea a deschis scorul pe Arena Națională prin Giroud, care a marcat fabulos din foarfecă. Inițial, reușita a fost anulată pentru offside, dar s-a revenit asupra deciziei după consultarea VAR.

Echipele de start:

  • Lazio – Bayern Munchen 1-4 (Correa 49 / Lewandowski 9, Musiala 24, Sane 43, Acerbi 47 aut.) – VEZI VIDEO
ADVERTISEMENT

Echipele de start:

Miercuri, 17 februarie

  • Sevilla – Borussia Dortmund 2-3 (Suso 7, de Jong 84 / Dahoud 19, Haaland 27, 43) – VEZI VIDEO

Echipele de start:

  • Porto – Juventus 2-1 (Taremi 2, Marega 46 / Chiesa 82) – VEZI VIDEO

Echipele de start:

Marți, 16 februarie

  • Barcelona – PSG 1-4 (Messi 27-pen / Mbappe 32, 65, 84 Kean 70) – VIDEO AICI

Echipele de start:

  • RB Leipzig – Liverpool 0-2 (Salah 53, Mane 58) – VEZI VIDEO

Echipele de start


Gasperini atacă arbitrajul după înfrângerea cu Real Madrid

UPDATE, 25 februarie, ora 10:34 / Antrenorul echipei Atalanta Bergamo, Gian Piero Gasperini, consideră că arbitrul german Tobias Stieler a distrus meciul cu Real Madrid prin eliminarea mijlocaşului Remo Freuler în minutul 18 al partidei.

ADVERTISEMENT

”Poate am fi pierdut oricum în faţa lui Real Madrid, dar cel puţin ni s-ar fi permis să jucăm. Ceea ce rămâne este amărăciunea că nu am putut ajunge să jucăm meciul pe care îl aşteptam. În afară de rezultat, satisfacţia a fost de a juca împotriva lui Real Madrid în Liga Campionilor.

Nu ştiu care ar fi fost rezultatul dacă jucam în 11, dar meciul a fost complet distrus de un incident care a fost judecat în mod excesiv. Calificarea ne pune într-un fel în cea mai bună poziţie posibilă, deoarece trebuie doar să câştigăm şi nu ne putem gândi la altceva. În retur sperăm la un rezultat diferit şi, mai presus de toate, la un alt meci.

Am fost aproape de un rezultat bun, dar am primit un gol din piciorul drept al lui Mendy, aşa că este cam ciudat, aproape o întâmplare. E păcat. Având în vedere modul în care a evoluat jocul, un rezultat cu 0-1 nu este chiar atât de rău, dar regretăm că nu ni s-a oferit ocazia de a juca”, a declarat Gasperini, conform Sky Sport Italia.


Florin Răducioiu îi critică pe fanii Atalantei: „Au murit zeci de mii de oameni!”

UPDATE, 24 februarie, ora 21:45 / Fanii Atalantei s-au adunat în apropierea stadionului din Bergamo înaintea duelului cu Real Madrid. Ei au aprins torțe și au cântat înaintea duelului din optimile Ligii, fapt ce a stârnit furia lui Răducioiu. Fostul jucător al lui Dinamo și al lui AC Milan a criticat dur atitudinea fanilor, dar și reacția forțelor de ordine.

„E inadmisibil că au venit fanii celor de la Atalanta în număr mare în preajma stadionului. Înțeleg importanța meciului, înțeleg că e prima dată când vine Real Madrid la Atalanta, dar să nu uităm că tot aici au murit zeci de mii de oameni din cauza coronavirusului și nu înțeleg de ce poliția nu a făcut ceva mai mult în această privință”, a spus Răducioiu la Telekomsport.

Nu este prima oară când suporterii italieni ignoră total restricțiile impuse în contextul pandemiei de coronavirus. Și la derby-ul din weekend dintre AC Milan și Inter Milano fanii ambelor echipe s-au adunat în jurul arenei San Siro, fără a respecta vreo măsură de distanțare socială.


Jurgen Klopp ar putea deveni selecționerul Germaniei

UPDATE, 24 februarie, ora 19:25 / În vârstă de 53 de ani, Jurgen Klopp este deja o legendă pe Anfield Road, unde a reușit să aducă Liga Campionilor și titlul de campioană a Angliei, după 30 de ani de așteptare. Numai că echipa a intrat în declin, iar neamțul a început să ia în calcul noi variante pentru viitorul său. Nemții de la Bild anunță că tehnicianul lui Liverpool ar urma să plece de pe Anfield în vara lui 2022 și să ia o pauză de șase luni înainte de a deveni selecționerul Germaniei! Nemții îl vor pentru Europeanul din 2024, organizat chiar ăn Germania. Klopp ar urma să îl înlocuiască pe Joachim Low după Mondialul qatarez din 2022.


Toate drumurile duc la Haaland. Cât vrea Abramovich să investească în transferuri în vară

UPDATE, 24 februarie, ora 17:10 / Roman Abramovich este convins că trebuie să continue să investească sume impresionante în transferuri, după ce vara trecută i-a adus pe Timo Werner, Kai Havertz, Hakim Ziyech sau Ben Chilwell pe sume importante. The Sun anunță că rusul vrea să îi pună la dispoziție 300 de milioane de euro lui Thomas Tuchel, iar ținta principală este Erling Haaland, vârful Borussiei Dortmund. Nemții au anunțat că nu se vor împotrivi dacă norvegianul va vrea să plece. Chelsea vrea să aducă, de asemenea, și un fundaș central.


Messi și Ronaldo nu mai sunt în Top 10 al cotei de piață

UPDATE, 24 februarie, ora 14:25 / Firma de audit KPMG a stabilit că atacantul echipei Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, este cel jucătorul cu cea mai mare cotă de piață la acest moment.

Internaționalul francez este cotat la 185 de milioane de euro, cu 15 milioane de euro mai puțin decât la ultima analiză. În top 10 se regăsesc nu mai puțin de cinci fotbaliști englezi, Harry Kane, Raheem Sterlin, Jadon Sancho, Marcus Rashford și Trent Alexander-Arnold.

Surprinde absența dintre primi zece a superstarurilor LIonel Messi și Cristiano Ronaldo, însă aceștia sunt dați în spate de faptul că sunt spre final de carieră, ambii fiind trecuți bine de 30 de ani.

Live Blog Champions League, optimi de finală


Mircea Lucescu l-a vrut pe Lewandowski la Șahtior

UPDATE, 24 februarie, ora 12:20 / Antrenorul echipei Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, a dezvăluit că a vrut să-l transfere pe atacantul Robert Lewandowski în perioada când o pregătea pe Șahtior Donețk, dar polonezul a preferat să meargă în Bundesliga.

”L-am vrut pe Robert Lewandowski. Am realizat imediat că este un jucător excepțional. Voiam să-l iau la Șahtior, simțeam că va fi o lovitură. Sigur, asta se întâmpla când el nu ajunsese încă la Borussia Dortmund. Am făcut totul pentru acest transfer, și eu, și clubul meu, dar n-am putut. Pur și simplu, pentru că Lewandowski a preferat să joace în Germania.

Nu ar avea sens să regret. Sunt încântat că Robert s-a dezvoltat atât de frumos. Nu sunt doar antrenor, ci și un fan al fotbalului. E extraordinar să vezi cât a progresat, ce jucător fantastic a devenit”, a declarat tehnicianul român, conform Sportowe Fakty.


Gabi Balint, critici dure pentru Simeone

UPDATE, 24 februarie, ora 10:53 / Fostul atacant Gabi Balint l-a criticat pe antrenorul echipei Atletico Madrid, Diego Simoene, pentru tactica defensivă aplicată în meciul cu Chelsea de la București.

”Sunt echipe de valori apropiate. Păi și atunci de ce Atletico trebuie să intre atât de temătoate, atât de defensivă? N-a pus autobuzul în poartă, a pus un tren cu 6 vagoane la un moment dat. Cobora și Correa lângă ei la un moment dat. De aia nu îmi place Simeone. E cel mai bine plătit antrenor din lume, e unul dintre cei mai buni din lume, dar ăsta nu e fotbal.

De asta îmi place Bayern, Real, Barcelona, echipe care joacă. Sau Chelsea, în seara asta, mi-a plăcut. E greu când ai un cordon în fața ta, o barieră, e greu să o străpungi. Dar a jucat fotbal, a avut posesie, a urcat pe margini, și-a creat situații, nu mari ocazii.

A tras pe poartă de 5 ori. Atletico a tras zero. Păi tu vrei să joci fotbal? Dacă îl întrebi pe Simeone de ce a jucat așa, ar zice că probabil lua 3 și ți-ar închide gura”, a declarat Balint la emisiunea Fotbal European de la Digi Sport.


Ștefan Radu, trist că nu poate evolua în Lazio – Bayern

UPDATE, 23 februarie, ora 21:33 / Fundașul român Ștefan Radu nu poate evolua pentru Lazio în partida cu Bayern din cauza unei operații de hernie inghinală, suferită în urmă cu puțin timp.

„Din păcate, nu joacă Radu Ștefan la Lazio. Am vorbit aseară cu el și mi-a spus că a simțit ceva la încălzire ceva. S-a și operat de hernie inghinală, dar doctorii i-au spus că în două săptămâni revine. Era trist… Era acasă, ieșise din spital după operație, deja începuse să se antreneze. Tonus bun, dar se gândea la meci. Sunt și unii jucători care au ghinion. Eu sunt de părere că Lazio îi va propune prelungirea contractului”, a declarat Ioan Adone la Telekomsport.


Kun Aguero, dorit de patru cluburi uriașe ale Europei

UPDATE, 23 februarie, ora 20:05 / Atacantul lui Manchester City, Kun Aguero, este dorit de FC Barcelona, PSG, Juventus și Internazionale Milano, conform Mirror. Argentinianul în vârstă de 32 de ani este cel mai bun marcator din istoria lui Man. City, cu 256 de goluri, și joacă pe Etihad încă din 2011, când a fost adus pentru aproximativ 40 de milioane de euro de la Atletico Madrid. Englezii susțin că Aguero nu va mai rămâne la City și din vară, englezii fiind sătuli de inconstanța sa. Argentinianul a fost mai mult accidentat pe parcursul actualei stagiuni. El vrea să se retragă de la Independiente, din Argentina, dar ar vrea să mai joace în Europa pentru câțiva ani. Contractul lui Aguero cu Manchester City expiră în iunie, astfel că atacantul ar putea fi adus gratis de orice echipă.


Kylian Mbappe l-a amenințat pe Jordi Alba: „Pe stradă te-aș omorî!”

UPDATE, 17 februarie, ora 19:20 / Kylian Mbappe nu a fost doar „extraterestru” pe Camp Nou, ci și „bad boy”. În timpul unui duel la un corner, cu Jordi Alba, atacantul lui PSG a avut un schimb dur de replici cu spaniolul.

„Nu mă atinge”, a replicat Kylian Mbappe, moment în care Alba a intervenit. „Ți-a cerut scuze”, a zis fotbalistul Barcelonei, care l-a și certat pe Mbappe: „Ești un îngâmfat!”.

Starul campioanei Franței s-a enervat și i-a transmis lui Jordi Alba că „pe stradă l-ar omorî”. În zonă a apărut și Pique, care l-a întrebat pe Mbappe: „Pe cine o să omori?”.


Kylian Mbappe, cifre fabuloase la 22 de ani

UPDATE, 17 februarie, ora 17:50 / Francezul Kylian Mbappe a fost decisiv pentru PSG în victoria cu 4-1 din fața Barcelonei. Parizienii aproape că și-au asigurat calificarea încă din prima manșă a optimilor Ligii Campionilor. Hattrickul lui Kylian Mbappe l-a ajutat pe francez să devină mai bun decât Lionel Messi și Cristiano Ronaldo la vârsta de 22 de ani. Este vorba, firește, despre performanțele din UEFA Champions League. Reușitele lui Mbappe sunt absolut impresionante și îl plasează peste cele două vedete ale fotbalului mondial, din orice punct de vedere.


La ce se gândește Erling Haaland când aude „UEFA Champions League”

UPDATE, 17 febraurie, ora 15:17 / Atacantul lui Dortmund, Erling Haaland, a oferit un interviu pentru UEFA.com înaintea meciului cu Sevilla din manșa tur a optimilor Champions League.

Întrebat ce înseamnă pentru el UEFA Champions League, norvegianul, care a înscris șase goluri până acum în competiție, a răspuns savuros. „Pentru mine e un meci de mijlocul săptămânii. Întotdeauna mi-am dorit să joc astfel de meciuri. De ce? Pentru că mereu, pentru mine, zilele de marți și miercuri au însemna UEFA Champions League. Antrenamentul oficial, imnul, mingea oficială de joc, totul e special și diferit față de un meci normal de campionat. Când aud ‘UEFA Champions League’ mă gândesc imediat la cum bag mingea în poartă”.


Khabib Nurmagomedov, ironii pentru FC Barcelona în timpul meciului cu PSG

UPDATE, 17 februarie, ora 12:10 / FC Barcelona a fost umilită de PSG chiar pe Camp Nou, iar rusul Khabib Nurmagomedov a profitat de situație pentru a-i ironiza pe Messi și colegii săi. Mare fan al lui Real Madrid, luptătorul retras din UFC a postat înaintea și în timpul partidei mesaje prin care își exprima susținerea pentru francezi. El s-a ales cu tricourile lui Kylian Mbappe și Keylor Navas. Merg spre stadionul Camp Nou. hai PSG! #HalaMadrid”, scris Nurmagomedov pe Instagram înaintea partidei. După meci, el a postat imagini în care apărea alături de Navas și ținând în mână tricoul semnat de Mbappe, eroul parizienilor pe Camp Nou.


Ce a spus Koeman după Barcelona – PSG 1-4

UPDATE, 17 februarie, ora 08:53Antrenorul lui FC Barcelona, Ronald Koeman, a ținut să felicite echipa adversă pentru victoria obținută, însă, speră ca formația sa să revină în partida retur. Acesta consideră că este datoria întregii echipe să evolueze constant, fără a lăsa presiunea doar pe umerii lui Messi: “Nu ne-am prezentat bine, este clar că nu am prins o zi bună. Cei de la PSG au jucat în viteză, au avut alt ritm, iar Mbappe a prins o zi fabuloasă.

Nu putem să aruncăm prosopul, trebuie să mergem înainte. Trebuie să ne ridicăm de la podea. Mai avem un meci de jucat și trebuie să dăm totul. Astfel de meciuri pot fi câștigate numai de către echipe, nu de către jucători. Avem un jucător precum Leo Messi, care poate decide singur multe meciuri, dar la acest nivel este nevoie de înteaga echipă. PSG a controlat centrul terenului, pot doar să-i felicit pentru rezultatul obținut”, a declarat Koeman.


Messi și Pique au ajuns primii la stadion pentru meciul cu PSG

UPDATE, 16 februarie, ora 20:39 / Lionel Messi și Gerard Pique sunt nerăbdători să joace împotriva lui PSG. Cei doi fotbaliști ai Barcelonei au ajuns primii la stadion.


Jurgen Klopp nu renunță: „Nu am nevoie de o pauză!”

UPDATE, 16 februarie, ora 19:10 / Jurgen Klopp nu traversează o perioadă foarte bună pe banca tehnică a lui Liverpool după ce în sezonul trecut de Premier League „cormoranii” nu au avut emoții în privința câștigării titlului.

Acum, Klopp a comentat situația echipei sale și anunță că nu renunță la lupta pentru niciun trofeu, pe care Liverpool îl mai poate câștiga în actualul sezon. Totodată, a spus și că nu are nevoie de o pauză, după decesul mamei sale:

Nu simt nevoia să primesc încurajări aparte, dar un banner făcut de un fan pentru mine a fost drăguț. Ce zvonuri au mai fost? Am fost dat afară sau am plecat de unul singur? Niciuna dintre variante.

Nu am nevoie de o pauză. Ultimul lucru pe care vreau să-l fac este să vorbesc despre problemele personale într-o conferință de presă, dar toată lumea știe că am trecut prin niște momente dure.

Nu a fost vorba doar de acum trei săptămâni, ci de mai multă vreme. Noi încercăm să rezolvăm totul ca o familie.

Am 53 de ani. Am fost implicat în fotbal de 30 de ani. Am fost antrenor de 20 de ani. Pot să împart situațiile. Pot să mă axez mai mult pe un lucru și mai puțin pe altul la un anumit moment. Nu îmi pasă mult de ce se întâmplă în jurul meu. Dacă sunt privat, atunci sunt privat.

Sigur, sunt influențat de ce s-a întâmplat, dar nu trebuie nimeni să se îngrijoreze de starea mea. Sunt plin de energie, chiar dacă nu pare”

„Sunt responsabil 100% de rezultatele echipei și îi înțeleg și pe cei care nu sunt mulțumiți de ele!”, a mai spus Jurgen Klopp.


Neymar, mesaj emoționant înainte de Barcelona – PSG

UPDATE, 16 februarie, ora 15:18 / Neymar a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare după ce s-a confirmat că va absenta din partida pe care echipa sa PSG o va disputa împotriva Barcelonei. “Top 3 meciuri în care aș fi vrut să joc”, a postat starul brazilian al lui PSG. Meciul va reprezenta capul de afiș al zilei de marți, din optimile de finală UEFA Champions League.


Jucătorii lui PSG, deranjați de fanii Barcelonei

UPDATE, 16 februarie, ora 14:41 / Fanii echipei FC Barcelona au mers în miez de noapte la hotelul unde este cazată delegația celor de la PSG și au făcut un adevărat show pirotehnic.

Suporterii catalani au ținut în mod expres să-i deranjeze pe jucătorii formației franceze, să nu-i lase să se odihnească înaintea partidei capitale din optimile de finală ale Champions League.


Știre inițială, 16 februarie, ora 13:42

Pentru că bogații din Champions League încep cu o fază mai înaintată decât cei din Europa League partidele din cea mai importantă competiție europeană intercluburi au loc în grupe de câte două meciuri, marți și miercuri, turul pe 16/17 februarie și 23/24 februarie, respectiv returul pe 9/10 martie și 16/17 martie.

Sunt foarte multe meciuri foarte interesante și atracția în jurul acestor partide este sporită în cazul echipelor engleze de faptul că încă o dată COVID 19 a mai lovit puternic, numeroasele infecții cu noua tulpină descoperită în Marea Britanie ducând la mutarea partidelor ambasadoarelor Albionului chiar și pentru echipele ce urmau să joace prima manșă în deplasare. În această situație se află multe meciuri: Leipzig – Liverpool la Budapesta, Monchengladbach – Manchester City tot în capitala Ungariei, în timp ce Atletico Madrid și Chelsea au fost de acord ca Arena Națională din București să le găzduiască partida tur.

Live Stream Barcelona – PSG

Este de departe cea mai aștetpată confruntare din optimi, mai ales că parizienii visau de mult o revanșă după acea incredibilă eliminare în optimi în 2017, după 4-0 pe teren propriu urmând un neverosimil 1-6 pe Nou Camp, ce e drept și imensul ajutor al arbitrului german Denis Aytekin. Pe atunci Neymar era unul dintre diavolii care ucideau Parisul, dar chiar din vara lui 2017 el a trecut în capitala Franței pentru suma record de 222 milioane euro, clauza sa de eliberare.

Și acum când toată lumea aștepta cu mare curiozuitate primul duel ca inamici al prietenilor Neymar și Messi brazilianul s-a accidentat în Cupa Franței la Caen și va lipsi din ambele manșe. Alături de el un alt nume important care îi va lipsi lui Mauricio Pochettino pe Nou Camp va fi mijlocașul argentinian Angel di Maria. Partida va fi condusă de olandezul Kuipers.

Live Stream Leipzig – Liverpool

Jocul se va desfășura la Budapesta. Cei doi antrenori, Julian Nagelsmann și Jurgen Klopp, se cunosc din Bundesliga, dar de fapt singura lor ciocnire nu a avut loc în campionatul german, ci în cupele europene, Liverpool – Hoffenheim, cormoranii mergând mai departe.

Acum lucrurile stau foarte prost pentru campioana în exercițiu din Premier League. Liverpool e la ani lumină de evoluția din sezonul precedent și însuși Jurgen Klopp a recunoscut că titlul s-a dus. În plus nu se mai termină problemele cu accidentările, pentru acest meci fiind nouă jucători out: van Dijk, Milner, Fabinho, Matip, Gomez, Jota, Origi, Kelleher și Keita fiind cel mult spectatori în fața micilor ecrane.

Live Stream Porto – Juventus

Partida are loc miercuri seară pe uriașul stadion al dragonilor albaștri. Juventus nu trece chiar prin cel mai bun moment din punct de vedere al forței compartimentului ofensiv, unde dacă nu înscrie veteranul Cristiano Ronaldo nu mai marchează nimeni. Un lucru care evident îl preocupă pe antrenorul Andrea Pirlo.

Italienii au și ceva probleme de lot. În afara lui Dybala, de mai multă vreme indisponibil și a lui Ramsey s-au adăugat acum după partida de Serie A pierdută la Napoli și Cuadrado și Arthur, astfel că lui Pirlo îi va fi destul de greu să alcătuiască linia mediană, având oameni limitați numeric.

Live Stream Sevilla – Borussia Dortmund

Una dintre cele mai echilibrate confruntări din această fază. Spaniolii par a fi însă mult mai în formă decât oponenții lor, dovadă că în ultima etapă au câștigat cu 1-0 acasă cu Huesca și își mențin locul 4 în La Liga, în timp ce germanii abia au putut scoate un 2-2 pe teren propriu cu Hoffenheim, după ce cu o etapă în urmă au pierdut la Freiburg.

Sevilla are un atac foarte bun, din care lipsește doar Ocampos, accidentat, însă De Jong și En Nesyri au avut evoluții foarte bune. În iarnă Sevilla s-a întărit mult prin aducerea exeperimentatului Papu Gomez de la Atalanta. Doar cu norvegianul Haaland în avanposturi străduindu-se mereu să înscrie va fi greu Borussiei Dortmund la Sevilla.

Live stream Atletico Madrid – Chelsea

Meciul nu a putut avea loc la Madrid, autorităţile spaniole neacceptând intrarea echipei engleze pe teritoriul iberic, urmare a apariţiei unei tulpini de coronavirus în Marea Britanie. Dintre oraşele propuse ca gazdă pentru joc antrenorul lui Atletico, Diego Simeone, a optat imediat pentru Bucureşti, pentru că aici a obţinut primul său trofeu în 2012, cu los colchoneros, 3-0 în finala Cupei UEFA cu Athletic Bilbao.

Atletico vine după două meciuri proaste în La Liga, 1-1 la Levante şi 0-1 acasă cu aceeaşi echipă. Din fericire dintre jucătorii infectaţi cu COVID 19 a mai rămas doar Herrera indisponibil, dar Gimenez şi Carrasco sunt accidentaţi şi nu fac deplasarea. La londonezi, unde antrenorul Thomas Tuchel s-a certat cu Calum Hudson Odoi sunt accidentaţi Abraham, Mount, Pulic şi Tiago Silva. Arbitrează germanul Felix Brych.

Live stream Lazio – Bayern Munchen

Nici nu se putea tragere mai nefericită pentru echipa lui Simone Inzaghi. Pe Olimpico vine deţinătoarea trofeului, care de curând s-a aureolat şi cu succesul de la CM al cluburilor. Lazio are doi absenţi, ambii în apărare, Luiz Felip şi ŞTEFAN RADU, ultimul recent operat de hernie inghinală şi absent minim o lună.

Bayern vine după două rezultate care ies din tiparul de metronom al colosului german, egal acasă cu Arminia Bielefeld şi eşec la Frankfurt. Tolisso şi Diego Costa sunt accidentaţi, Pavard e bolnav. Necunoscutele se numesc Gnabry, pe care medicii se luptă să îl recupereze, dar are şanse de maxim 30 la sută şi Thomas Muller, ultimul abia revenit din Qatar, unde a rămas după CM al cluburilor, pozitiv la coronavirus. Meciul va fi condus de israelianul Grinfield.

Live stream Atalanta – Real Madrid

La exact un an după celebrul meci din Champions League Atalanta – Valencia, pe care experţii în sănătate l-au considerat bomba epidemilogică pentru răspândirea coronavirusului în Lombardia şi în Spania, pentru că au fost 40.000 de oameni în tribune, o nouă echipă spaniolă poposeşte la Bergamo, dar de această dată pe un stadion gol.

Dacă la gazde antrenorul Gasperini are două probleme, Hateboer şi Maehle fiind accidentaţi la Real Madrid situaţia e chiar dramatică, fiind nouă jucători în infirmierie: Benzema, Sergio Ramos, Carvajal, Marcelo, Militao, Hazard, Rodrygo, Valverde şi Odriozola. Va arbitra germanul Stieler, recunoscut pentru numărul mare de cartonaşe pe care le dă.

Live stream Borussia Monchengladbach – Manchester City

Alt meci mutat de la matca lui, în Germania, urmare a faptului că ar fi intrat în ţară o echipă din Anglia. Jocul se va disputa la Budapesta, pe stadionul Ferenc Puskas. La prima vedere este unul dintre cei mai mari solişti ai acestei faze, pentru că echipa lui Pep Guardiola efectiv pare de play-station, ajungând la incredibila cifră de 18 victorii consecutive!

Gladbach a reuşit să se califice dintr-o grupă cu Real Madrid şi Inter, marele perdant fiind echipa italiană, însă în faţa lui City e cu totul altceva. Germanii vin după 1-2 acasă cu Mainz în Bundesliga şi majoritatea pariorilor văd un succes lejer pentru liderul detaşat din Premier League, cu handicap de minim două goluri. Arbitrează portughezul Soares Dias.

ADVERTISEMENT