Fotbal international

LIVE BLOG Copa America 2019! Program, rezultate, clasamente, informații de ultimă oră! Argentina, calificare în sferturi cu un punctaj ruşinos

24.06.2019 | 00:01
LIVE BLOG Copa America 2019 Program rezultate clasamente informatii de ultima ora Argentina calificare in sferturi cu un punctaj rusinos

FANATIK.RO a pregătit pentru dumneavoastră special acest Live Blog dedicat celui mai important eveniment din această vară la nivel de echipe naționale: Copa America, întrecerea reprezentativelor de pe continentul sud-american, care se va desfășura în perioada 14 iunie – 7 iulie în Brazilia, cu participarea a 12 echipe naționale, dintre care două sunt invitate. Nu mai participă nici Mexic, nici SUA, care au venit de mai multe ori la ultimele ediții. Oaspeții sunt două naționale surpriză: Japonia și Qatar, gazda viitorului turneu final al CM, în 2022. Toate partidele vor fi transmise în exclusivitate în România de canalele Eurosport.

UPDATE, 24 iunie, ora 00:02 / Argentina a învins Qatar, scor 2-0, graţie golurilor marcate de Martinez (4) şi Aguero (82). Echipa lui Lionel Messi s-a calificat în sferturile de finală de pe locul 2. Columbia a trecut de Paraguay cu 1-0, cu reuşita lui Cuellar (31).

Clasamentul Grupei B după meciurile din ultima etapă
Clasamentul Grupei B după meciurile din ultima etapă

UPDATE, 23 iunie, ora 22:00 / Au început meciurile Columbia – Paraguay ( VEZI AICI LIVE DESFĂŞURAREA MECIULUI) şi Qatar – Argentina ( VEZI AICI LIVE DESFĂŞURAREA MECIULUI)


UPDATE, 23 iunie, ora 20:20. Se joacă în această seară ultimele două partide din cadrul grupei B: Argentina – Qatar şi Columbia – Paraguay. Argentina e cu spatele la zid şi e obligată să învingă o naţională modestă, invitată la Copa America, dar care a evoluat neaşteptat de bine şi a făcut egal cu Paraguay şi a cedat la limită în faţa Columbiei. Totuşi, Argentina, cu Leo Messi pe teren, se poate impune şi obţine accesul în sferturile de finală. Orice alt rezultat poate compromite accesul în sferturi.

Vezi aici meciul Argentina – Qatar

În al doilea meci se poate orice. Columbia, cu două victorii, e deja calificată, Paraguay are două remize şi dacă bate termină pe locul 2, cu 5 puncte, înaintea Argentinei, care dacă bate s-ar califica totuşi pe baza regulii celor mai bune două locuri 3.

Vezi aici meciul dintre Columbia şi Paraguay


UPDATE, 23 iunie, ora 00:15 / Brazilia și Venezuela sunt primele echipele calificate în sferturi la Copa America 2019, în timp ce Peru așteaptă rezultatele meciurilor din celelalte două grupe. Brazilienii vor juca în sferturi cu Japonia sau Qatar. Brazilia a terminat grupa A fără gol primit, după ce a spulberat Peru în ultima etapă cu 5-0 – VIDEO. În celălalt meci, Venezuela a învins Bolivia cu 3-1 – VIDEO și merge la rândul său în faza eliminatorie.

Clasament final grupa A
Clasament final grupa A

UPDATE, 22 iunie, ora 21:04 / Sâmbătă se joacă meciurile decisive pentru calificarea în sferturile de finală din Grupa A. De la ora 22:00 se joacă Peru – Brazilia ( VEZI AICI ÎN FORMAT LIVE TEXT DESFĂŞURAREA MECIULUI) şi Bolivia – Venezuela (VEZI AICI ÎN FORMAT LIVE TEXT DESFĂŞURAREA MECIULUI).

Clasamentul Grupei A înainte de ultima etapă
Clasamentul Grupei A înainte de ultima etapă

UPDATE, 17 iunie, ora 08:18 / Meciul Uruguay – Ecuador 4-0 a oferit un autogol de senzaţie. În minutul 78, Gaston Pereiro a încercat să retrimită mingea spre un coleg al său, însă balonul a ajuns la Arturo Mina care şi-a învins spectaculos propriul portar.


UPDATE, 16 iunie, ora 08:30 / Lionel Messi a reacţionat după ce Argentina a fost învinsă de Columbia, scor 0-2, în primul meci de la Copa America 2019. “Nu avem scuză. Trebuie să scoatem lucrurile pozitive şi să ne gândim la următorul meci. Încă avem şanse să ne calificăm în sferturi. Când controlam jocul, ei au marcat. Nu ne doream să începem aşa competiţia. Este un semnal de alarmă pentru ceea ce urmează”, a declarat Lionel Messi.


UPDATE, 15 iunie, ora 12:03 / Un fan al Braziliei a reuşit să fie actor principal într-un clip care a devenit viral. Brazilianul a adormit în timpul meciului cu Bolivia şi a fost filmat de amici. Chiar dacă pe stadionul “Morumbi” din Sao Paulo gălăgia era la cote maxim, suporterul şi-a continuat somnul.


UPDATE, 15 iunie, ora 08:00 / Brazilia a învins Bolivia, scor 3-0, în primul meci de la Copa America 2019. Coutinho (50, 53) şi Everton (85) au fost marcatorii golurilor selecţionatei pregătite de Tite. VEZI AICI DESFĂŞURAREA MECIULUI ŞI REZUMATUL VIDEO.


Live Update –  Copa America – Toate rezultatele și știrile sunt aici

Presa braziliană pune o presiune uriaşă asupra echipei naţionale, cerând pur şi simplu, mai ales că naţionala auriverde este şi gazdă a competiţiei câştigarea trofeului. Brazilienii, pentru care fotbalul este ca o religie, sunt extrem de afectaţi nu atât de eliminarea echipei în faza sferturilor de finală la CM 2018, în faţa Belgiei, cât de faptul că pentru a doua oară după 1950 au pierdut pe teren propriu în mondial, iar ceea ce s-a întâmplat în semifinala cu Germania, cel mai negru meci din istoria Braziliei, când au primit 7 goluri acasă, nu a fost uitat, nici iertat, iar rănile sunt la fel de deschise pentru orgoliul unei ţări cu cinci titluri mondiale.

Programul complet al meciurilor – Rezultate live

Sâmbătă. 15 iunie

Brazilia – Bolivia ora 03:00 Sao Paolo GRUPA A
Venezuela – Peru ora 22:00 Porto Alegre GRUPA A

Duminică, 16 iunie

Argentina – Columbia ora 01:00 Salvador GRUPA B
Paraguay – Qatar ora 22:00 Maracana Rio de Janeiro GRUPA B

Luni, 17 iunie

Uruguay – Ecuador ora 01:00 Belo Horizonte GRUPA C

Marți, 18 iunie

Japonia – Chile ora 02:00 Sao Paolo GRUPA C

Miercuri, 19 iunie

Bolivia – Peru ora 00:30 Rio de Janeiro GRUPA A
Brazilia – Venezuela 03:30 Salvador GRUPA A

Joi, 20 iunie

Columbia – Qatar ora 00:30 Sao Paolo GRUPA B
Argentina – Paraguay ora 03:30 Belo Horizonte GRUPA B

Vineri, 21 iunie

Uruguay – Japonia ora 02:00 Porto Alegre GRUPA C

Sâmbătă, 22 iunie

Ecuador – Chile ora 02:00 Salvador GRUPA C
Peru – Brazilia ora 22:00 Sao Paolo GRUPA A
Venezuela – Bolivia ora 22:00 Belo Horizonte GRUPA A

Duminică, 23 iunie

Qatar – Argentina ora 22:00 Porto Alegre GRUPA B
Columbia – Paraguay ora 22:00 Salvador GRUPA B

Marți, 25 iunie

Uruguay – Chile ora 02:00 Rio de Janeiro GRUPA C
Ecuador – Japonia ora 02:00 Belo Horizonte GRUPA C

Sferturi de finală

28 iunie ora 03:30 Porto Alegre câștigătoarea grupa A – loc 3 B/C
28 iunie ora 22:00 Rio de Janeiro loc 2 grupa A – loc 2 grupa B
29 iunie ora 02:00 Sao Paolo loc 1 grupa B – loc 2 grupa C
29 iunie ora 22:00 Salvador loc 1 grupa C – loc 3 A/B

Semifinale

03 iulie ora 03:30 Belo Horizonte învingător sfert 1- învingător sfert 3
04 iulie ora 03:30 Porto Alegre învingător sfert 2 – învingător sfert 4

Finala mică (locul 3)

06 iulie ora 22:00 Sao Paolo

Finala

07 iulie ora 23:00 Rio de Janeiro

Clasamente Copa America

GRUPA A
Brazilia, Venezuela, Bolivia, Peru

GRUPA B
Argentina, Qatar, Paraguay, Columbia

GRUPA C
Uruguay, Chile, Japonia, Ecuador

Știri, informații – Live Blog

Ediția din acest an este cea de-a 46-a din istoria Copa America și ultima care se va juca în acest format. Începând din 2020 și Copa America va intra în funcțiune după modelul turneului final al Campionatului European. Brazilia este gazdă ca urmare a faptului că i s-a aprobat de către CONMEBOL să inverseze rolurile cu Chile. Având turneul final al CM 2014 și JO 2016 Brazilia a cerut să preia locul de gazdă al Chile din 2019 și chilienii să organizeze în 2016, ceea ce s-a și întâmplat.

Live blog Copa America. Chile a câştigat ultimele două ediţii ale competiţieiCopa America se joacă în cinci orașe din Brazilia: Rio de Janeiro cu vestita Maracana, unde are loc øi finala, Sao Paolo, Belo Horizonte, Porto Alegre şi Salvador. Chile este câştigătoarea ultimelor două ediţii, dar, evident, după ratările de la CM 2014 şi 2018 Brazilia e disperată să câştige un trofeu, la fel ca şi Argentina, Lionel Messi neavând până acum nici o performanţă notabilă la echipa naţională, în afara locului 2 la CM 2014.

Ce cotă are Leo Messi la câştigarea Copa America

Dar Brazilia va avea marele handicap de a-şi fi pierdut starul, pe Neymar, accidentat în timpul unui meci amical, dar care oricum era şi foarte marcat de uriaşul scandal de viol în care este acuzat de un fotmodel din Ţara Cafelei. În aceste condiţii Brazilia are acum cotă 2,25 pentru câştigarea trofeului, de la 1,80. Argentina lui Leo Messi are cotă 4,50, Urugujay cotă 8, ţinând cont că atacantul Barcelonei, Luis Suarez a fost recuperat, Columbia cotă 9, iar câştigătoarea ultimelor două ediţii, Chile, cotă 12. Qatar are cele mai mici şanse, cotă 80, iar dintre sud-americane Bolivia, cotă 35.