Fotbal intern

LIVE BLOG Craiova – FCSB. Valentin Mihăilă, Bale de Oltenia! Faza meciului: cursă fantastică în banda stângă. VIDEO

LIVE BLOG Craiova  FCSB Valentin Mihaila Bale de Oltenia Faza meciului cursa fantastica in banda stanga VIDEO

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în derby-ul etapei a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1. Rivalitatea dintre cele două formații și revenirea lui Victor Pițurcă în fotbalul românesc au creat o emulație fantastică înaintea duelului de pe Ion Oblemenco, care va găzdui duminică seară aproape 30 de mii de spectatori, record pentru acest sezon al primului eșalon.


UPDATE, ora 22:10/ Valentin Mihăilă a oferit faza meciului. Tânărul mijlocaș a avut o cursă incredibilă în banda stângă a atacului craiovean, finalizată cu o execuție ce a trecut pe lângă poarta lui Bălgrădean. Faza a fost trasă la indigo precum cea făcută de Bale în urmă cu 5 ani, în finala Cupei Spaniei. Diferenţa a făcut-o finalizarea: atacantul lui Real Madrid a marcat – vezi video mai jos, în timp ce puştiul Mihăilă a tras pe lângă 🙂


UPDATE, ora 21:32 / Îngrijorare la FCSB din cauza unei posibile accidentări a lui Mihai Pintilii. Bogdan Vintilă, antrenorul FCSB, îl întreabă disperat, în repetate rânduri: ”Mai poți?”


UPDATE, ora 21.05/ Florinel Coman a căzut în careul Craiovei în minutul 8, însă Istvan Kovacs i-a arătat cartonașul galben pentru simulare. Reluările fazei au confirmat că arbitrul central a luat decizia corectă.


UPDATE, ora 20:30/ Cosmin Contra şi Mirel Rădoi, selecţionerii naţionalei mare şi cea de tineret, au venit împreună la meci.


UPDATE, ora 20:00/ Un fan al FCSB-ului este plimbat de către forțele de ordine pe la porțile de acces ale stadionului. Manuel Dogaru, prezență constantă la toate meciurile roș-albaștrilor, chiar dacă este din Craiova, iar jucătorii conduși de Bogdan Argeș Vintilă consideră că le poartă noroc. Dogaru are bilet la Tribuna 1 pentru meciul de azi, iar stewarzii nu l-au putut îndruma către poarta de acces corectă.

Suporter FCSB, plimbat de către stewarzi de la o poartă de acces la alta
Suporter FCSB, plimbat de către stewarzi de la o poartă de acces la alta

Mihai Rotaru, controlat de stewarzi la intrarea în stadion

Mihai Rotaru, patronul Craiovei, a fost controlat de stewarzi la intrarea în stadion. Forțele de ordine au verificat biletul finanțatorul Universității.

Mihai Rotaru, la intrarea în stadion
Mihai Rotaru, la intrarea în stadion

Coregrafie pe tot stadionul pregătită de olteni

Suporterii Universității Craiova au pregătit o coregrafie cu adevărat spectaculoasă pentru derby. “Știința 1948” va apărea scris la Tribuna a doua, plus peste 28 de mii de folii albastre și argintii, pe laturile tribunelor.

Cor de fluierături la sosirea “roș-albaștrilor”

Delegația celor de la FCSB a ajuns la stadionul Ion Oblemenco, într-o atmosferă ostilă. Crainicul din Fan Zone a anunțat la microfon sosirea roș-albaștrilor într-un mod original: “A venit FCSB pe vulcanul de pe Oblemenco. Bine ai venit în iad!”

Crainicul Fan Zone derby Universitatea Craiova FCSB. "A venit FCSB pe vulcanul de pe Oblemenco. Bine ai venit în iad!"

Gepostet von Fanatik.ro am Sonntag, 15. September 2019

Ultrașii fac ultimele pregătiri pentru coregrafie

Ultrașii din Peluza Nord a Universității Craiova fac ultimele pregătiri pentru derby-ul cu FCSB. Cu peste 3 ore pâna la startul jocului, suporterii pun la punct ultimele detalii pentru coregrafie.

Ultimele pregătiri pentru coregrafie
Ultimele pregătiri pentru coregrafie

Gazonul nu se ridică la nivelul derby-ului Craiova – FCSB

Ca și în alte nenumărate ocazii, se pare că și la derby-ul etapei a 9-a gazonul de pe Ion Oblemenco va da bătăi de cap jucătorilor celor două formații. Pâna la schimbarea care se va efectua, cel mai probabil, în luna octombrie, jucătorii lui Victor Pițurcă sunt nevoiți să joace pe o suprafață de joc care nu se ridică la nivelul noului stadion Ion Oblemenco.

Gazonul de pe Ion Oblemenco, cu doar câteva ore înainte de Craiova - FCSB
Gazonul de pe Ion Oblemenco, cu doar câteva ore înainte de Craiova – FCSB

Primii fani au ajuns la stadion

Cu peste 3 ore înaintea primului fluier, câțiva fani ai Universității Craiova au ajuns la stadionul Ion Oblemenco. Clubul a organizat un Fan Zone în fața stadionului, populat deja de către suporteri ( Vezi poze în galeria foto). În acest spațiu vor veni și doi jucători ai Craiovei: Alex Ioniță, care este accidentat, așa cum FANATIK a anunțat în exlusivitate și Elvir Koljic.

Tineri suporteri se pregătesc pe console pentru marele derby

Cei mai tineri suporteri ai Universității sunt la stadion cu 3 ore înainte de startul derby-ului cu FCSB. Înainte de a-și vedea favoriții confruntându-se cu roș-albaștrii pe gazon, puștii se duelează în Fifa, joc al cărei viitoare ediție va avea toate formațiile din Casa Pariurilor Liga 1. Console și televizoare au fost instalate de organizatori în afara stadionului, în Fan Zone.

Cei mai tineri suporteri ai Craiovei se dueleză în Fifa
Cei mai tineri suporteri ai Craiovei se dueleză în Fifa