Fotbal international

LIVE BLOG Cupa Ligii Angliei sferturi de finală. S-au tras la sorți meciurile din semifinale. City – United, cel mai tare duel

18.12.2019 | 21:56
Manchester City - Manchester United. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Marți, 17 decembrie și miercuri, 18 decembrie, au avut loc partidele din cadrul sferturilor de finală ale Cupei Ligii Angliei. Cel mai tare meci a fost chiar cel de marți, dintre Aston Villa și Liverpool (5-0). Miercuri s-a jucat Everton – Leicester, Oxford – Manchester City și Manchester United – Colchester.

UPDATE, 19 decembrie, ora 00:05 / S-au tras deja meciruile pentru semifinalele competiției:

  • Manchester City – Manchester United
  • Aston Villa – Leicester

UPDATE, 18 decembrie, ora 23:50 / S-au terminat ultimele trei meciuri din sferturile Cupei Ligii Angliei:

  • Everton – Leicester 2-2 După lovituri de la 11 metri (3-4) 
  • Oxford – Manchester City 1-3 
  • Manchester United – Colchester 3-0
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 23:36 /  Puștii lui Liverpool nu au făcut față în fața jucătorilor cu experiență ai celor de la Aston Villa. Micii ”cormorani” au cedat la scor, 0-5, în sferturile de finală din Cupa Ligii Angliei.

Cu ocazia acestui meci, obligată fiind de împrejurări, Liverpool a trimis în teren contra lui Aston Villa cea mai tânără echipă din istoria clubului: 19 ani și 186 de zile a fost media echipei de start. Recordul era de 21 de ani și 296 de zile.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 21:45 / A început primul meci din sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei.


LIVE BLOG Cupa Ligii Angliei sferturi de finală

După cum se vede cele două grupări din Manchester au avut foarte mult noroc la tragerea la sorți și ar trebui să se producă o imensă surpriză ca să nu le vedem pe amândouă intrând în careul care se va bate pentru trofeu. Mai mult, United va evolua și pe teren propriu, ceea ce, l-a determinat pe antrenorul Ole Gunnar Solskjaer să anunțe că va odihni câțiva titulari și va oferi spațiu unor jucători tineri.

Everton – Leicester este un meci deschis oricărui rezultat. Asta pentru că Leicester va folosi și vreo doi-trei jucători care au evoluat mai puțin, iar Everton va forța calificarea, jucând pe teren propriu, mai ales că în Premer League a doua echipă din Liverpool e departe de un obiectiv al cupelor europene.

ADVERTISEMENT

Liverpool, cu echipa U23 la Birmigham

Meciul cel mai tare ar fi trebuit să fie la Birmingham, acolo unde sosește invincibila Liverpool, dar un Liverpool în variantă U23, pentru că Jurgen Klopp a deplasat lotul cu cei mai buni jucători la CM al Cluburilor, unde miercuri va juca împotriva mexicanilor de la Monterrey..

În aceste condiții și cotele la casele de pariuri au luat o schimbare dramatică, în sensul în care victoria pentru Aston Villa a ajuns să valoreze doar 1,25, pentru că echipa din Birmigham va intra pe teren cu cel mai bun unsprezece, având o șansă nesperată în alte condiții de a intra în semifinale.

ADVERTISEMENT

Programul sferturilor de finală ale Cupei Ligii Angliei

Marți, 17 decembrie, ora 21:45

Aston Villa – Liverpool

Miercuri, 18 decembrie, ora 21:45

Everton – Leicester

Oxford – Manchester City

ora 22:00 Manchester United – Colchester

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri