Fotbal international

LIVE BLOG Cupa Spaniei sferturi de finală. Program, rezultate, informații de ultimă oră. Real Madrid, eliminată de Real Sociedad. Barcelona e şi ea out

06.02.2020 | 22:03
LIVE BLOG Cupa Spaniei sferturi de finala Program rezultate informatii de ultima ora Real Madrid eliminata de Real Sociedad Barcelona e si ea out
ADVERTISEMENT

Marți, 4 februarie, miercuri, 5 februarie și joi, 6 februarie, sunt programate meciurile din cadrul sferturilor de finală ale Cupei Spaniei, competiție care din acest sezon se desfășoară după un nou format.

UPDATE, 6 februarie, ora 23:56 / Athletic Bilbao a învins-o pe Barcelona, scor 1-0, după golul lui Inaki Williams din minutul 90+3.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 6 februarie, ora 22:00 / A început meciul Athletic Bilbao – FC Barcelona.

În primele partide din sferturi s-au înregistrat următoarele rezultate:

  • Granada – Valencia 2-1 (Soldado 3, 90+4 penalty / Rodrigo 40)
  • Mirandes – Villarreal 4-2 (Matheus Barrozo 17, Martin Merquelanz 45+3 penalty, Odei Onaindia 58, Antonio Sanchez 90+2 / Javi Ontiveros 32, Santi Cazorla 56 penalty)
  • Real Madrid – Real Sociedad 3-4 (Marcelo 59, Rodrygo 81, Nacho 90+4 / Odegaard 22, Isak 54, 56, Mikel Merino 69)
  • LIVE Athletic Bilbao – Barcelona 0-0


LIVE BLOG Cupa Spaniei sferturi de finală

Între cele opt echipe ajunse în această fază se află o singură formație din eșaloanele inferioare. Este vorba de divizionara secundă Mirandes, cea care a reușit în optimi un rezultat de senzație pe teren propriu în fața viitoarei adversare a lui CFR Cluj în 16-imile de finală ale Europa League, Sevilla. Mirandes i-a eliminat pe andaluzi cu un categoric 3-0, ratând și un penalty!

ADVERTISEMENT

Continuă să se joace numai după sistem de meci unic, cu reprize de prelungiri în caz de egalitate după 90 de minute și serii de lovituri de departajare dacă cele două echipe nu se departajează nici în 120 de minute. Un sistem care a fost foarte bine primit de public, pentru că jocurile în dublă manșă nu doar că lungeau competiția, dar o făceau și mai puțin atractivă.

Cupa Spaniei sferturi de finală. Singura echipă din Segunda, Mirandes, a eliminat Sevilla și acum așteaptă pe Villarreal

Mirandes vrea să continue seria miracolelor

Balul se deschide marți seară cu partida dintre Granada și Valencia. Valencia a trecut foarte greu în optimi, abia la lovituri de departajare, de echipa din a treia ligă Cultural Leonesa, iar sezonul acesta Granada a avut evoluții bune pe propriul teren, unde a pierdut puține puncte. Este un meci în care se poate întâmpla orice, iar pentru Granada ar fi o performanță să ajungă în semifinale, în timp ce Valencia e deținătoarea trofeului.

ADVERTISEMENT

Miercuri Mirandes speră într-un nou miracolîn fața propriilor suporteri. Vine Villarreal și scufundarea Submarinului galben ar însemna un rezultat extraordinar pentru echipa din a doua divizie, care în ultima etapă de campionat a remizat acasă cu Rayo Vallecano, 0-0, chiar cu echipa pe care a eliminat-o Villarreal cu 3-0 în optimi. Însă Mirandes a odihnit câțiva titulari în vederea partidei din Cupă, echipa stând fără griji la mijlocul clasamentului.

Real Madrid și Barcelona la examenul basc

Cele două mari puteri care se află și pe primele două locuri în La Liga, Real Madrid și Barcelona, joacă joi. Madrilenii vor evolua pe teren propriu în fața lui Real Sociedad și nu va fi deloc ușor deoarece echipa bască este redutabilă pe contraatac, iar Zinedine Zidane a anunțat că în Cupă va odihni măcar trei dintre titulari. În aceste condiții partida se anunță a fi mult mai echilibrată și oaspeții pot surprinde măcar o dată defensiva albilor.

ADVERTISEMENT

La Bilbao vine Barcelona lui Leo Messi, cea care în ultima etapă de campionat a învins cu 2-1 acasă pe Levante cu mult noroc, având în portarul ter Stegen cel mai bun jucător, ceea ce spune totul. Bascii au pierdut acasă cu Getafe și putem vorbi de o dispută între două echipe care nu se află într-un moment optim. În mod sigur și catalanii vor odihni măcar doi jucători, dar în rest vor merge pe cel mai bun unsprezece, la fel ca în optimi, cu Leganes, adică Messi și Pique nu vor lipsi.

Cupa Spaniei sferturi de finală. Deplasare periculoasă pentru Leo Messi și Barcelona la Athletic Bilbao joi, 6 februarie

Programul sferturilor de finală ale Cupei Spaniei

Marți, 4 februarie, ora 22:00

Granada – Valencia

Miercuri, 5 februarie, ora 22:00

Mirandes – Villarreal

Joi, 6 februarie

ora 20:00 Real Madrid – Real Sociedad

ora 22:00 Athletic Bilbao – Barcelona

ADVERTISEMENT