Fotbal intern

Live Blog Dinamo – FCSB. Fanii ”câinilor”, mesaje grosolane pe rețelele socializare

10.02.2021 | 23:19
Live Blog Dinamo  FCSB Fanii cainilor mesaje grosolane pe retelele socializare
ADVERTISEMENT

Partida Dinamo – FCSB se dispută miercuri, 10 februarie, începând cu ora 20:30 și contează pentru optimile de finală ale Cupei României. FANATIK îţi prezintă în continuare toate informaţiile despre episodul 181 din „Derby de România”.

Suporterii lui Dinamo, atacuri suburbane la adresa rivalilor

UPDATE, 10 februarie, ora 23:20 / Fanii echipei Dinamo au postat două mesaje grosolane la adresa rivalilor de la FCSB, după victoria din Cupa României.

ADVERTISEMENT

”O NOUĂ ZI A DREPTĂȚII. Dinamo elimină fcsb din Cupa României, după un joc dominat de la un capăt la altul. Victoria este cu atât mai importantă cu cât am jucat împotriva unui adversar pentru care nu există aceleași reguli ale jocului.

Anul trecut au avut dreptul să evolueze cu un portar suspendat. De când a început pandemia, pentru ei nu există carantină, teste covid. Pentru ei nu controlul anti-doping este de fiecare dată anunțat din timp. Le-am scos AERELE din cap (și de pe unde și le-au mai băgat)! Sărbătorim cu DDBeer și REDhotDOG, care sunt disponibile până mâine pe bilete.ro.

ADVERTISEMENT

Încă nu au apărut acele declarații despre lipsa lor de interes față de Cupa României. Dar suntem siguri că previzibilul meme și stăpânul său vor da declarații prin care vor spune că nu i-a interesat Cupa. DACĂ IUBEȘTI DINAMO, dacă ai simțit până în străfundul inimii victoria de astăzi, NU POȚI SĂ STAI DEPARTE DE www.programddb.ro”, este primul mesaj al suporterilor.

Live Blog Dinamo - FCSB

”AVEM PRIMELE REZULTATE de la testele efectuate după meci. S-a făcut testul cu urină. Rezultat: NE-AM PIȘAT PE EI! Ovidiu Neanderthal Popescu a fost supus unui test de I.Q. Rezultat: NEGATIV. Meme a solicitat test de sarcină. După fața pe care o afișează în poza de mai jos, bănuim rezultatul”, este a doua postare.

ADVERTISEMENT

Live Blog Dinamo - FCSB


Jucătorii lui Dinamo au sărbătorit pe teren victoria cu FCSB

UPDATE, 10 februarie, ora 22:30 / Jucătorii echipei Dinamo au sărbătorit pe teren victoria în fața rivalilor de la FCSB, în optimile de finală ale Cupei României.

Fotbaliștii lui Jerry Gane au mers în fața tribunei oficiale, acolo unde au fost întâmpinați de câțiva fani care au văzut întâlnirea din stadion.

ADVERTISEMENT

Gane l-a certat pe Hațegan

UPDATE, 10 februarie, ora 21:41 / Antrenorul echipei Dinamo București, Jerry Gane, l-a certat pe arbitrul Ovidiu Hațegan pentru un cartonaș galben acordat lui Jonathan Morsay în startul reprizei secunde.

Reporterul FANATIK prezent la meci a surprins nemulțumirea lui Gane: ”De fiecare dată dai galben. Ovidiule, s-a ridicat imediat. De ce ai dat galben?”. Morsay, care a intrat la pauză în locul lui Magaye Gueye, a primit cartonașul galben după două minute.


Gazonul stadionului Dinamo are bine înainte de derby

UPDATE, 10 februarie, ora 20:18 / Gazonul stadionului din Șoseaua Ștefan cel Mare se prezintă în condiții bune pentru meciul din optimile de finală ale Cupei României. Gluma serii este că gazonul arată ca cele din Champions League, în ciuda faptului că Dinamo se confruntă cu mari probleme financiare.

Cu o săptămână în urmă, pe același stadion, cele două formații s-au întâlnit în campionat, iar gazonul a fost execrabil.

Live Blog Dinamo - FCSB


Fanii FCSB, mesaje dure pentru rivale

UPDATE, 10 februarie, ora 20:13 / Suporterii echipei FCSB au fost la cantonamentul favoriților de la Berceni și, deși nu au putut intra în bază, au afișat câteva bannere ironice la adresa rivalilor de la Dinamo.

”Umblați cu cutia milei și tot sperați / Tot de șahiști și spanioli cârpiți o să fiți reprezentați”, ”Griji, frustrări și acuze de dopaj / dd-n B, o unealtă ieftină de autosabotaj”, ”Împrumutați clubul, vă vedeți finanțatori / Socios ddB? Ce glumă! Program-impostor!” și ”Vindeți bilete, umpleți stadioane imaginare / Realitatea o știu toți, e plină de nerușinare”, au fost mesajele celor 200 de fani roș-albaștri pentru rivali.

Live Blog Dinamo - FCSB


Liniște înainte de derby-ul Dinamo – FCSB

UPDATE, 10 februarie, ora 19:05 / Este liniște pe străzile din preajma șoselei Ștefan cel Mare, acolo unde se va disputa derby-ul dintre Dinamo și FCSB. Între timp, a sosit la stadion și autocarul „câinilor” care a fost reparat.


Fanii lui Dinamo îl amenință pe Ovidiu Popescu înainte de „Derby de România”

UPDATE, 2 februarie 17:59 / Ovidiu Popescu a fost amendat de către Liga Profesionistă de Fotbal înaintea partidei cu Dinamo din Cupă, după ce la meciul din campionat, jucătorul lui FCSB a distrus un banner inscripționat cu numele clubului din Ștefan cel Mare și al programului DDB.

De altfel, Peluza Cătălin Hîldan a reacționat după ce fotbalistul a declarat că nu va plăti daunele pentru acel banner distrus: „’Vădaț seama’ că dacă încearcă să-l rupă din nou, nu mai iese din stadion”, a fost reprica ultrașilor din PCH, care l-au ironizat pe mijocașul transformat în fundaș de către Toni Petrea.

BĂIEȚII DIN PCH AU ACOPERIT URMELE DE COPITE

Un panou vechi se poate înlocui cu unul nou. Un obiect stricat poate fi…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Miercuri, 10 februarie 2021

Ba, mai mult, suporterii lui Dinamo au reparat banner-ul de deasupra tunelului care duce spre vestiare și au postat pe pagina oficială de Facebook următorul mesaj: „Băieţii din PCH au acoperit urmele de copite. Un panou vechi se poate înlocui cu unul nou. Un obiect stricat poate fi reparat, spre deosebire de un caracter stricat, care rămâne așa cum e, oricât gel i-ai pune în cap”, a fost replica ultrașilor, care au fost iritați de declarația lui Popescu: „Nu cred că se pune problema să plătim acea pancartă”.


ȘTIRE INIȚIALĂ: 10 FEBRUARIE, 16:46

În turul anterior al acestei competiții, Dinamo a trecut fără emoții de Viiotorul Constanța, scor 3-0, în timp ce FCSB s-a calificat la „,masa verde” în dauna Gloriei Buzău, echipă care nu a fost programată din cauze de coronavirus.

Live Blog Dinamo – FCSB, episodul 181 din „Derby de România”. Suporterii gazdelor, aproape de un nou sold-out pe Arena Națională

Pentru meciul cu FCSB din cadrul „optimilor” Cupei României, suporterii lui Dinamo au pus din nou în vânzare bilete virtuale și sunt aproape de al treilea sold-out consecutiv pe Arena Națională. Cu câteva ore înainte de meci, fanii „alb-roșii” au anunțat că mai sunt disponbile circa 2.300 de tichete, ceea ce înseamnă că s-au vândut până acum peste 50.000 de bucăți.

Cum prețul unui bilet virtual este de 5 RON (1 euro), DDB a strâns și de data aceasta peste 50.000 de euro, bani care vor fi folosiți pentru achitarea datoriile urgente ale clubului.

„NE APROPIEM DE AL TREILEA SOLD OUT CONSECUTIV pe cel mai mare stadion al țării! Mai sunt 2300 de bilete.

Numai Câinii puteau fi în stare să epuizeze 3 Arene, adică 165.000 de bilete într-un timp atât de scurt. Au încercat și alți suporteri să ne imite. Alții care au stadion nou, modern, care au o echipă ce se bate la titlu. Tot la un meci cu Fcsb. Au vândut mai puțin de 1.000 de bilete.

CÂINII SUNT ALTFEL DE SUPORTERI. Nu se dau bătuți. Așa cum ne-am obișnuit, în orele dinaintea meciului, începe vânătoarea locurilor care au mai rămas libere prin diferite sectoare.

Atunci când a fost proiectată Arena Națională, nimeni nu a luat în calcul că se vor organiza evenimente la care nu va mai rămâne nici măcar un scaun liber.

CÂINE, tu ți-au ocupat locul? Ți-ai luat bilete? Nu lăsa treaba asta pentru ultima oră! Fii printre cei care scriu ISTORIA SALVĂRII LUI DINAMO!

Un bilet costă 5 RON. E puțin, dar poate fi PREȚUL EXISTENȚEI NOASTRE! Intră aici și alegeți din biletele care au mai rămas: https://www.bilete.ro/cupa-romaniei-dinamo-vs-fcsb/”, este mesajul postat de suporteri pe pagina oficială a clubului Dinamo.

NE APROPIEM DE AL TREILEA SOLD OUT CONSECUTIV pe cel mai mare stadion al țării! Mai sunt 2300 de bilete.

Numai Câinii…

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Miercuri, 10 februarie 2021

Cine transmite la TV derby-ul Dinamo – FCSB

Meciul Dinamo – FCSB va fi transmis la TV de Digi Sport 1, Telekom Sport şi Look Sport+. Derby-ul poate fi urmărit şi în format LIVE TEXT pe site-ul FANATIK.RO.

Unde se joacă Dinamo – FCSB

La fel ca și partida din campionat din urmă cu o săptămână, meciul Dinamo – FCSB din optimile de finală ale Cupei României se va disputa și acum tot pe stadionul “Dinamo” din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Cine arbitrează meciul Dinamo – FCSB

Partida Dinamo – FCSB va fi condusă la centru de arbitrul Ovidiu Hațegan, care va fi ajutat la cele două linii de Octavian Șovre și Vladimir Urzică. Rezervă va fi Andrei Antonie, iar observatori Aron Huzu și Octavian Goga.

  • 165.000 de euro este suma strânsă de fanii lui Dinamo din vânzarea biletelor virtuale la ultimele 3 partide, toate sold-out pe Arena Națională

  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 1,98 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT