Fotbal intern

Live Blog Dinamo – FCSB. Suporterii “câinilor” au luat foc când au văzut primul “11”: “E o glumă” / “5 ne dă”

03.02.2021 | 19:30
Live Blog Dinamo  FCSB Suporterii cainilor au luat foc cand au vazut primul 11 E o gluma  5 ne da
ADVERTISEMENT

Dinamo – FCSB se va disputa miercuri, de la ora 20:45, în etapa a 21-a din Liga 1. FANATIK îţi prezintă toate informaţiile despre episodul 180 din “Derby de România”.

Înaintea derby-ului, FCSB ocupă primul loc în clasament, în timp ce Dinamo este abia pe locul 9. Cele două rivale sunt despărţite de 20 de puncte în acest moment. Liderul din Liga 1 are cel mai bun atac din prima ligă a României, cu 47 de goluri marcate în 20 de meciuri.

ADVERTISEMENT

Suporterii lui Dinamo critică primul “11” ales de Jerry Gane pentru derby-ul cu FCSB

UPDATE, 3 februarie, ora 19:31 / La scurt timp după ce au fost anunţate echipele de start pentru derby-ul Dinamo – FCSB, fanii “câinilor” au luat cu asalt pagina de Facebook a clubului şi au criticat deciziile luate de Jerry Gane pentru primul “11”.

“Sper că e glumă cu Creţu”, “A improvizat fix axum”, “Gane e un prost! De ce nu a jucat cu aceeaşi echipă ca la Arad”, “Ne dă 5 FCSB cu echipa asta”, “Slab antrenor”, “Din păcate, cu echipa asta e 2 solist”, “Cel mai prost atac”, “Bejan? Acolo trebuia să fie Ehmann” sau “Ne-a semnat sentinţa”, au fost câteva dintre comentariile fanilor lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

PCH, clip motivaţional pentru jucătorii lui Jerry Gane

UPDATE, 3 februarie, ora 19:20 / Înainte de meciul cu FCSB, fanii din PCH au postat un clip motivaţional pentru jucătorii lui Jerry Gane.

Fanii FCSB, spectacol la baza din Berceni

UPDATE, 3 februarie, ora 18:49 / Fanii FCSB au venit la baza din Berceni înainte ca jucătorii să plece spre stadionul “Dinamo”. Ultraşii au aprins torţe, i-au încurajat pe favoriţi şi i-au înţepat şi pe rivalii din “Groapă”.

ADVERTISEMENT

“Faceti cheta să jucaţi / De liga a 2-a nu scăpaţi”, a fost mesajul fanilor FCSB de pe un baner adus la baza din Berceni.

Live Blog Dinamo – FCSB, episodul 180 din “Derby de România”

Derby-ul Dinamo – FCSB se joacă pe 3 februarie, zi în care Cătălin Hîldan ar fi împlinit 45 de ani. După patru ani, meciul dintre cele două rivale din campionat se joacă din nou în timpul săptămânii. Precedentul derby disputat în afara weekend-ului s-a disputat pe 1 mai 2017.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV derby-ul Dinamo – FCSB

Meciul Dinamo – FCSB va fi transmis la TV de Digi Sport 1, Telekom Sport şi Look Sport+. Derby-ul poate fi urmărit şi în format LIVE TEXT pe FANATIK.

Cine arbitrează meciul Dinamo – FCSB

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe Sebastian Colţescu la derby-ul Dinamo – FCSB. Va fi a doua oară când arbitrează un meci între cele două rivale, după partida disputată pe 10 mai 2013, când formaţia roş-albastră a câştigat, scor 2-0.

Sebastian Colţescu va fi ajutat la cele două tuşe de Daniel Mitruţi şi Mihai Marius Marica. Ionuţ Coza va fi arbitrul de rezervă pentru derby-ul Dinamo – FCSB.

Unde se joacă Dinamo – FCSB

Dacă în tur, când liderul din Liga 1 a fost gazdă, meciul s-a jucat pe Arena Naţională, acum se va disputa pe stadionul “Dinamo” din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Palmaresul din derby-ul Dinamo – FCSB

Meciul de pe 3 februarie va fi derby-ul cu numărul 180 din istorie. În campionat, Dinamo şi FCSB s-au duelat de 147 de ori. “Câinii” au obţinut 49 de victorii, în timp ce “roş-albaştrii” au câştigat de 44 de ori. Alte 54 de derby-uri s-au terminat la egalitate.

La nivelul tuturor competiţiilor, FCSB are 62 de victorii, în timp ce Dinamo a câştigat 60 de partide. 57 de meciuri între cele două rivale s-au terminat la egalitate. Pe lângă Liga 1, “Derby de România” s-a mai jucat în Cupa României, Cupa Ligii şi Supercupa României. Dinamo – FCSB se va mai juca o dată, pe 10 octombrie, în optimile de finală ale Cupei României.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 3,55 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT