Fotbal intern

LIVE BLOG etapa 3 din Liga 1. Program, rezultate și informații de ultima oră. Toate reacţiile de la Botoşani: Hervin Ongenda nu ar lucra niciodată cu Becali!

LIVE BLOG etapa 3 din Liga 1 Program rezultate si informatii de ultima ora Toate reactiile de la Botosani Hervin Ongenda nu ar lucra niciodata cu Becali

FANATIK vă oferă un LIVE BLOG pentru etapa a 3-a din Liga 1, sezonul 2019 – 2020. Runda s-a terminat cu  partida dintre echipele FCSB și FC Botoșani, care a adus prima victorie din istoria clubului din Moldova în faţa roş-albaştrilor!


UPDATE, 29 iulie, ora 22:30/ FC Botoșani a obținut prima victoria contra FCSB-ului din istoria echipei moldave în Liga 1. La Pitești, botoșănenii au fost cei care au controlat partida în majoritatea timpului, iar golurile marcate de Răzvan Andronic, în minutul 18 și Ongenda, cu 4 minute înaintea pauzei, au adus echipei pregătite de Marius Croitoru prima victorie contra vicecampioanei. După meci, cei care au decis jocul de la Pitești au analizat punctele cheie ale disputei cu FCSB. Mai mult, Hervin Ongenda nu ar merge la “roș-albaștrii”, indiferent ce ofertă ar primi din partea lui Gigi Becali.


M-am antrenat foarte mult pentru acest moment, e ceva extraordinar. Mulțumesc domnului Croitoru si soției dumnealui pentru că m-au ajutat enorm. Domnul Marius Croitoru este un antrenor incredibil, ne dă încredere. Nu mă gândesc să plec la FCSB, eu vreau să îmi fac treaba aici, după aștept oferte.“, a declarat vârful Răzvan Andronic, marcatorul primului gol.


Am jucat foarte bine tactic, a fost foarte bine pentru noi. A fost cel mai bun meci al meu de când sunt la Botoșani. Ne-am antrenat toată săptamâna pentru joc, am muncit împreună și e meritul echipei că am câștigat. Nu e problema mea ce zice Gigi Becali, eu mă gândesc la ce am de făcut la FC Botoșani. Eu joc pentru mine, pentru clubul meu. Dacă mi-ar da ofertă nu aș merge. Aș rămâne aici“, a declarat mijlocașul Hervin Ongenda.


Fundașul stânga al celor de la Botoșani, Aristides Soiledis, a vorbit despre posibilitatea de a merge la FCSB, dar și despre victoria istorică înregistrată luni de echipa sa: “Am jucat foarte bine, am făcut un joc de posesie, e clar că am meritat victoria. Pentru noi nu a fost o surpriză că am câștigat. Nu am primit nicio o ofertă oficală de la FCSB. Dacă mă doresc, să vorbească cu conducerea. Sunt cel mai bun fundaș stânga.”, a spus fundașul grec.


Din punctul meu de vedere, tot meciul a fost la discreția noastră, scorul nu arată realitatea din teren, noi vrem să ne chinuim la antrenament ca sa fim fericiți la meci, nu invers. În fotbal nu mi-e frică de absolut nimeni, le-am cerut jucătorilor să nu respecte pe nimeni pe teren, dar vreau o luptă fair-play. Știam că putem câștiga, ei au avut deplasare lungă, program greu, chiar dacă au calitate, era clar că nu puteau fi mai proaspeți decât noi”, a transmis antrenorul de la FC Botoșani, Marius Croitoru.


UPDATE, 29 iulie, ora 21.00. Cei aproximativ 2500 de fani prezenţi în tribunele stadionului Nicolae Dobrin din Piteşti i-au huiduit copios pe jucătorii lui Bogdan Andone în timp ce aceştia se îndreptau spre vestiare, aceştia fiind conduşi cu 2-0 la pauză de Botoşani. “La mănăstire cu voi!” le-au strigat fanii fotbaliştilor roş-albaştri după prestaţia extrem de slabă din prima repriză. Bălaşa şi Planic au fost principalii vizaţi. De asemenea, fluierăturile s-au repetat şi la intrarea pe teren pentru repriza secundă.


UPDATE, 29 iulie, ora 19:10/ Bogdan Andone a prefațat meciul pe care formația sa îl dispută contra FC Botoșani. Tehnicianul a explicat deciziile luate în alcătuirea primului 11 de la FCSB, unde Diogo Salomao joacă fundaș stânga. Mai mult, Andone a fost nevoit să improvizeze și în atac, după accidentarea de duminică a lui Ioan Hora.

Salomao e a patra soluție de fundaș stânga din acest sezon, dar am vorbit cu el și nu are nicio problemă să joace acolo, a mai jucat. Atacul e format din jucatori de calitate, sunt cei care au dus greul în a doua repriză cu Alashkert. De voie, de nevoie, trebuie să joace acolo după accidentarea lui Ioan Hora. “, a declarat Bogdan Andone, înainte de FCSB – FC Botoșani.


UPDATE, 27 iulie, ora 22:14 / Dan Petrescu și-a lăsat câteva vedete în afara lotului la meciul cu Dinamo, printre aceștia fiind Damjan Djokovic și Juan Emmanuel Culio. Mijlocașul croat a făcut show în pauza meciului și s-a pozat cu fanii la pauza meciului. În schimb, oficialii clubului CFR Cluj, Marius Bilașco și Marin Copilu, au fost huiduiți de fani pentru că le-au permis suporterilor dinamoviștoi să intre în stadion deși sunt interziși. Cei doi au părăsit tribuna oficială și au urmărit finalul primei reprize de la nivelul gazonului.


UPDATE, 27 iulie, ora 21:10/ Înainte de primul fluier al meciului, jucătorii lui Dinamo au prezentat un mesaj prin care își arată susținerea pentru fostul lor antrenor, Eugen Neagoe. 

Mesajul jucătorilor lui Dinamo pentru Eugen Neagoe
Mesajul jucătorilor lui Dinamo pentru Eugen Neagoe

UPDATE, 27 iulie, ora 21:00/  Înainte de startul meciului CFR – Dinamo, când jucătorii celor două formații erau la încălzire, Florin Prunea a stat la marginea terenului alături de George Țucudean și Ciprian Deac. Fostul atacant al “câinilor”, indisponibil din cauza unor probleme la inimă, i-a urat “baftă” actualului manager de la Dinamo, după care cei doi au bătut palma.

Florin Prunea, alături de George Țucudean, înainte de CFR - Dinamo
Florin Prunea, alături de George Țucudean, înainte de CFR – Dinamo

UPDATE, 27 iulie, ora 17:27 / Corneliu Papură a surprins din nou asistența la conferința de presă înaintea meciului Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște. ”Ne aşteaptă un meci important. Am început bine şi trebuie să rămânem concentraţi, dacă vrem să reuşim mai mult decât în sezonul trecut. Este un meci împotriva unei echipe ambiţioase. A pierdut pe nedrept poate cu Viitorul. Sper să fim la un potenţial fizic bun şi să facem un meci bun pentru a câştiga. Nu va fi un meci uşor. Singurul lucru la care ne gândim, trebuie să câştigăm. Suprafaţa de joc se prezintă mai bine decât la meciul trecut. Oricum s-ar prezenta suprafaţa, şi dacă ninge, trebuie să câştigăm. Avem nevoie mare de cele trei puncte. Meciul ăsta este important din toate punctele de vedere şi trebuie să fim foarte atenţi să vedem ce facem să câştigăm”, a spus tehnicianul oltenilor.

? #LIVE: Conferința de presă premergătoare meciului Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște. Participă Corneliu Papură și Alexandru Mihai Roman ➡️ ucv1948.ro/cumpara-bilete#SustineStiinta#AsaELaCraiova#CampioniLaSuporteri

Gepostet von Universitatea Craiova am Samstag, 27. Juli 2019


UPDATE, 27 iulie, ora 16:28 / CFR Cluj a anunțat că pune în vânzare bilete în sectorul rezervat oaspeților, dar nu va permite accesul persoanelor cu niciun fel de însemn al echipei Dinamo București la meci. ”Ca urmare a deciziei luate de Comisia de Disciplină a FRF referitoare la sancţionarea clubului FC Dinamo 1948 cu interzicerea pentru cinci jocuri a galeriei la jocurile disputate de echipă în deplasare, anunţăm faptul că la meciul din această seară împotriva echipei FC Dinamo 1948, în sectorul destinat în mod normal ospeţilor (Sectorul 28, Peluza 1) oricine îşi poate achiziţiona bilete de la casele de la Stadion (deschise la intrarea în Sectorul 28). Persoanelor care vor dori să îşi achiziţioneze bilete în Sectorul 28, Peluza 1 nu li se va permite accesul cu niciun fel de însemn al echipei FC Dinamo 1948 (fulare, tricouri, sepci, bannere, etc). Totodată, CFR 1907 Cluj anunţă faptul că persoanele care îşi achiziţionează bilete în Sectorul 28 vor fi supuse unui control corporal amănunţit, iar în acest sens le rugăm să vină din timp la stadion pentru a evita aglomeraţia de la porţi. Un bilet în Sectorul 28 costă 10 lei, iar casa de bilete de la intrarea în Sectorul 28 va fi deschisă astăzi începând cu ora 17:30. O persoană va putea achiziţiona cu un singur buletin maxim 4 bilete”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al campioanei.


UPDATE 26 iulie, ora 23:00. FC Voluntari a pierdut cu 1-2 meciul de pe teren propriu cu Astra Giurgiu. Căpățână a deschis scorul în minutul 10 pentru gazde, însă oaspeții au reușit prima victorie din acest sezon datorită golurilor marcate de Alibec (42) și Gheorghe (56).


UPDATE 26 iulie, ora 19:00. În primul meci al etapei, Poli Iași s-a impus cu 2-0 în fața Academicii Clinceni. Ambele goluri au fost marcate în repriza secundă de Horșia (47) și Bălan (78 pen.). Cu acest succes, echipa lui Mihai Teja urcă pe primul loc în Liga 1.


LIVE BLOG etapa 3 din Liga 1. Programul, rezultatele și toate informațiile le ai pe FANATIK

Primul meci al rundei cu numărul 3 are loc vineri, 26 iulie, de la ora 18:00, atunci când Poli Iași primește vizita celor de la Academica Clinceni. În aceeași zi, dar de la ora 21:00, se joacă și meciul dintre formațiile FC Voluntari și Astra Giurgiu, pe stadionul Anghel Iordănescu. Runda continuă sâmbătă, 27 iulie, atunci când au loc alte două partide extrem de interesante.

De la ora 18:00, Gaz Metan Mediaș primește vizita celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, formație care nu a marcat, dar nici nu a primit vreun gol în primele două runde. Însă, derby-ul acestei runde se va disputa de la ora 21:00, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”. Campioana CFR Cluj, cu un moral excelent după succesul cu Maccabi Tel-Aviv, va întâlni ”lanterna roșie” Dinamo București. Dan Petrescu a anunțat deja că va odihni câțiva titulari pentru returul din Israel. În tabăra ”câinilor” este deranj maxim: antrenorul Eugen Neagoe a avut mari probleme medicale, suporterii fac scandal în continuu, Florin Prunea se bălăcărește pe la televizor cu Mircea Rednic, Ionuț Negoiță zice că vinde clubul, iar jucătorii nu au marcat niciun gol și au încasat șapte în primele două etape.

Galeria echipei Dinamo la meciul cu Universitatea Craiova de pe Arena Națională

Final de etapă dedicată echipelor din Europa League

Ziua de duminică este rezervată pentru două dintre echipele care ne reprezintă în Europa League. De la ora 18:00, Universitatea Craiova va da piept pe teren propriu cu nou promovata Chindia Târgoviște. De la ora 21:00, FC Viitorul va juca și ea acasă împotriva formației FC Hermannstadt, scăpată în ultimul moment de retrogradare în sezonul precedent.

Etapa cu numărul 3 se va încheia pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitești, acolo unde vicecampioana FCSB va juca împotriva celor de la FC Botoșani. Elevii lui Bogdan Andone au prima șană la victorie, mai ales că moldovenii nu învins niciodată vicecampioana Ligii 1, scoțând doar două remize în cele 13 partide directe.

Iată programul complet:

Vineri, 26 iulie
Ora 18:00 Poli Iași – Academica Clinceni
Ora 21:00 FC Voluntari – Astra Giurgiu
Sâmbătă, 27 iulie
Ora 18:00 Gaz Metan Mediaș – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe
Ora 21:00 CFR Cluj – Dinamo București
Duminică, 28 iulie
Ora 18:00 FC Viitorul – FC Hermannstadt
Ora 21:00 Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște
Luni, 29 iulie
Ora 20:00 FCSB – FC Botoșani.