Fotbal intern

LIVE BLOG etapa 8 din Liga 2. Rezultatele, programul și clasamentul actualizat! Victorie pentru Farul

LIVE BLOG etapa 8 din Liga 2 Rezultatele programul si clasamentul actualizat Victorie pentru Farul

Etapa a 8-a din Liga 2 începe vineri, 20 septembrie, și se termină luni, 22 septembrie, iar FANATIK vă prezintă clasamentul actualizat, programul complet, rezultatele și toate informațiile în legătură cu meciurile care au loc în acest weekend în LIVE BLOG.


UPDATE, 23 septembrie, ora 18.56. S-a terminat partida dintre Farul şi Ripensia. Constănţenii au câştigat cu 1-0 (Antoche, min 12)


UPDATE, 23 sepembrie, ora 17.16. A început meciul zilei, Farul – Ripensia. Scorul este 1-0 în acest moment pentru constănţeni, gol marcat de Antoche în minutul 12.


UPDATE, 22 septembrie, ora 15:48 / La finalul jocului cu Gloria Buzău, tehnicianul giuleștenilor Daniel Pancu le-a transmis un mesaj dur contestatarilor: ”Nu cu cei din tribune am eu probleme. Nu lor le-am transmis acel mesaj. Cu alții sunt problemele, dar nu pot să spun mai multe! Până la urmă, de aceea vii pe stadion, ca să ai simpatii și antipatii. Eu știu foarte bine ce se întâmplă la această echipă, acum știu foarte bine potențialul fiecărui jucător, dar și al grupului și veți vedea că veți ajunge să-mi dați dreptate pentru ce am spus la începutul sezonului. S-a creat o impresie falsă că Rapid este o echipă slabă, dar noi avem jucători capabili să învingă orice echipă din Liga 2 și chiar din Liga 1”.

”Până una-alta, este o minune că avem puncte jucând pe gropile și mizeria asta de teren! Jucătorii ar trebui considerați niște eroi! Aș fi preferat să jucăm aici, în Regie, dar vom juca la Buzău, în Cupă, contra lui Poli Iași, fosta mea echipă. Numai că, mai apoi, următoarele meciuri acasă le avem cu UTA și cu Petrolul și avem nevoie de aportul publicului, așa că vom juca tot aici, în Regie. Nu știu ce vom face, vom aduce un sintetic, ceva și vom juca aici. Dar, sunt asigurări că totul va fi ok, pentru că avem nevoie de public”, a mai spus Pancu la Digi Sport.


UPDATE, 22 septembrie, ora 14.30. Rapid s-a impus în faţa celor de la Gloria Buzău, scor 3-2, iar formaţia antrenată de Daniel Pancu e pe 5, cu 16 puncte, la egalitate cu adversara Gloria Buzău, cu CS Mioveni şi UTA, dar gruparea din Arad are un joc în minus. Ultimul meci al rundei se joacă luni, 23 septembrie, ora 17.00.


UPDATE, 22 septembrie, ora 12.30. Acum se joacă:

  • Rapid – Gloria Buzău 3-2 (Hlistei 18, Drăghiceanu 59, Sefer 78/ Huiban 10, Munteanu 52)

UPDATE, 22 septembrie, ora 09.10. Azi, de la ora 12.30, are loc meciul dintre Rapid București și SCM Gloria Buzău. Gazdele au 13 puncte adunate în 7 etape, iar oaspeții sunt pe 3, cu 16 puncte.


UPDATE, 21 septembrie, ora 18:22 / Politehnica Timişoara şi CSM Reşiţa au terminat la egalitate, scor 0-0.


UPDATE, 21 septembrie, ora 16:30 / A început meciul Politehnica Timișoara – CSM Reșița.


UPDATE, 21 septembrie, ora 14:30 / S-au terminat primele șase meciuri ale zilei din etapa a 8-a din Liga 2. UTA a defilat înainte de meciul cu Dinamo din 16-imile Cupei României. Politehnica Timișoara – CSM Reșița va începe la 16:30.


UPDATE, 21 septembrie, ora 14:24 / S-a terminat partida dintre Concordia Chiajna și FC Argeș. Echipa antrenată de Nicolae Dică a scos doar un egal pe terenul Chiajnei. Pentru piteșteni a deschis scorul Vlad Motroc (15), iar Paul Batin a egalat pentru gazde (42).


UPDATE, 21 septembrie, ora 12:54 / S-au terminat primele cinci meciuri ale zilei din etapa a 8-a din Liga 2. UTA a defilat înainte de meciul cu Dinamo din 16-imile Cupei României. Concordia Chiajna – FC Argeş a început la 12:30.

  • Sportul Snagov – Csikszereda 0-1
  • CS Mioveni – Dunărea Călărași 1-1
  • Pandurii Târgu Jiu – UTA Arad 2-5
  • Daco Getica București – Metaloglobus 2-3
  • Turris Turnu Măgurele – Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2-0

UPDATE, 21 septembrie, ora 11:02 / Acum se joacă șase meciuri din etapa a 8-a din Liga 2.

  • Sportul Snagov – Csikszereda
  • CS Mioveni – Dunărea Călărași
  • Pandurii Târgu Jiu – UTA Arad
  • Daco Getica București – Metaloglobus
  • Turris Turnu Măgurele – Viitorul Pandurii Târgu Jiu
  • Concordia Chiajna – FC Argeș

UPDATE, ora 21.45. Două tinere care au mers pe stadion ca să o susțină pe Petrolul la meciul cu U Cluj au izbucnit în lacrimi la finalul partidei pierdute de lupi cu 4-0.

 

View this post on Instagram

 

INCREDIBIL. Fotbalul provoaca suferinta. Fanii Petrolului, in lacrimi dupa U Cluj – Petrolul 4-0 @petrolul.ploiesti.official @u_clujnapoca #petrolulploiesti #ucluj #lupiigalbeni #liga2 #fotbal #lacrimi #ultras #instasport #telekomsportromania

A post shared by Telekom Sport Romania (@telekomsportromania) on


UPDATE, ora 19.55. U Cluj s-a impus în fața celor de la Petrolul Ploiești, scor 4-0, iar echipa din Cluj Napoca a bifat a doua victorie din sezonul 2019 – 2020. Meciul nu a fost lipsit de evenimente neplăcute, după ce Flavius Stoican a fost eliminat pentru că a pătruns pe teren și a contestat penalty-ul acordat pentru gazde.


UPDATE, ora 18.00. Acum se joacă:

  • U Cluj – Petrolul 4-0 (Gavra 51, Florescu 76 penalty, Taub 85, Burghele 90+1)

LIVE BLOG etapa 8 din Liga 2. Vezi mai jos toate informațiile

Primul meci al etapei cu numărul 8 din Liga 2 are loc vineri, 20 septembrie, de la ora 18.00, atunci când U Cluj primește vizita celor de la Petrolul Ploiești. Gazdele trec printr-o perioadă dificilă și ocupă locul 19 în clasament, cu 3 puncte. De partea cealaltă, formația din Ploiești are 11 puncte și se află pe 8, la egalitate cu Concordia Chiajna și Viitorul Pandurii Târgu Jiu. ‘Lupii’ au 8 puncte în spatele liderului Turris Oltul Turnu Măgurele.

Cele mai multe meciuri din etapa a 8-a se joacă sâmbătă, 21 septembrie. De la ora 11.00 au loc Sportul Snagov – Csikszereda, CS Mioveni – Dunărea Călărași, Pandurii Târgu Jiu – UTA Arad, Daco Getica București – Metaloglobus București și Turris Oltul Turnu Măgurele – Viitorul Pandurii Târgu Jiu. De la ora 12.30 are loc Concordia Chiajna – Campionii FC Argeș, iar ultimul meci al zilei ASU Poli Timișoara – CSM Reșița, ora 16.30.

Laszlo Sepsi și Laurențiu Marinescu în meciul Petrolul - U Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
Laszlo Sepsi și Laurențiu Marinescu în meciul Petrolul – U Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu

Gloria Buzău țintește primul loc în clasamentul din Liga 2

Rapid București primește vizita celor de la SCM Gloria Buzău, duminică, 22 septembrie, ora 12.30, iar gazdele pot urca până pe locul 3, toate acestea dacă UTA Arad și CS Mioveni se împiedică. De de partea cealaltă, formația din Buzău are 16 puncte, ocupă locul 2, iar o victorie o poate duce aproape de prima poziție. Ultimul meci al rundei se joacă luni, 23 septembrie, de la ora 17.00, atunci când Farul Constanța o întâlnește pe Ripensia Timișoara.

Programul complet al etapei a 8-a din Liga 2:

Vineri, 20 septembrie

  • U Cluj – Petrolul, ora 18.00

Sâmbătă, 21 septembrie

  • Sportul Snagov – Csikszereda, ora 11.00
  • CS Mioveni – Dunărea Călărași, ora 11.00
  • Pandurii Târgu Jiu – UTA Arad, ora 11.00
  • Daco Getica București – Metaloglobus, ora 11.00
  • Turris Turnu Măgurele – Viitorul Pandurii Târgu Jiu, ora 11.00
  • Concordia Chiajna – Campionii FC Argeș, ora 12.30
  • ASU Poli Timișoara – CSM Reșița, ora 16.30

Duminică, 22 septembrie

  • Rapid – SCM Gloria Buzău, ora 12.30

Luni, 23 septembrie

  • Farul Constanța – Ripensia Timișoara, ora 17.00