Fotbal intern

LIVE BLOG turneul final EURO U21. Program, rezultate, clasamente, ştiri. VIDEO. Germania e în semifinale, România se califică şi cu înfrângere la 2 goluri în faţa Franţei! Toate calculele

23.06.2019 | 23:59
LIVE BLOG turneul final EURO U21 Program rezultate clasamente stiri VIDEO Germania e in semifinale Romania se califica si cu infrangere la 2 goluri in fata Frantei Toate calculele

În perioada 16-30 iunie 2019 se desfăşoară turneul final al Euro U21, competiţie la care, după 20 de ani, participă şi naţionala României. FANATIK.RO vă va ţine la curent, cu multe informaţii în exclusivitate de la faţă locului de la trimişii noştri speciali, în special pe partidele echipei noastre naţionale, dar veţi beneficia în cel mai scurt timp de absolut toate informaţiile la cald privind întreaga competiţie găzduită în Italia şi San Marino.

UPDATE, 24 iunie / Danemarca – Serbia 2-0, iar Germania – Austria 1-1. Germania termină lider în grupa B şi e calificată în semifinalele EURO, iar Danemarca, pe 2, cu 6 puncte şi golaveraj 6-4, este sub Italia în clasamentul poziţiilor secunde. Ceea ce înseamnă că România, având avantajul golurilor mai multe marcate decât Italia, trebuie să nu piardă la mai mult de 2 goluri meciul cu Franţa, ca să ne calificăm în semifinale!

  1. România 8-3 golaveraj +5
  2. Italia 6-3 golaveraj +3
  3. Danemarca 6-4 golaveraj +2

1.44 e cota BETANO pentru ca Romania sa marcheze impotriva Frantei


UPDATE, 23 iunie, ora 20:30 / Duminică se dispută ultimele meciuri din Grupa B. Austria – Germania ( VEZI AICI LIVE DESFĂŞURAREA MECIULUI) se joacă de la ora 22:00, concomitent cu Danemarca – Serbia ( VEZI AICI LIVE DESFĂŞURAREA MECIULUI). Câştigătoarea Grupei B poate întâlni România în semifinale – vezi toate scenariile.

Clasamentul Grupei B înainte de ultima etapă
Clasamentul Grupei B înainte de ultima etapă

UPDATE, 22 iunie, ora 23:50 / VIDEO. Italia – Belgia 3-1, VIDEO. Spania – Polonia 5-0. După Polonia – Italia 1-0 şi Italia – Spania 3-1, clasamentul în trei al echipelor ce au adunat câte 3 puncte, arată astfel, calificarea în semifinale decizându-se la golaveraj:

  1. Spania 3 pct, 6-3 golaveraj
  2. Italia 3 pct, 3-2 golaveraj
  3. Polonia 3 pct, 1-5 golaveraj

Spania merge în semifinale, ca şi câştigătoare de grupă, în timp ce Italia aşteaptă cu 6 puncte adunate şi golaveraj 6-3, meciurile din celelalte 2 grupe pentru a vedea dacă va fi cea mai bine clasată echipă şi se va califica sau nu în semifinale. România este acum peste Italia, cu 6 puncte şi 8-3 golaveraj!


UPDATE, 22 iunie, ora 19:48 / Sâmbătă se dispută ultimele meciuri din Grupa A. Belgia – Italia ( VEZI AICI ÎN FORMAT LIVE TEXT DESFĂŞURAREA MECIULUI) se joacă de la ora 22:00, concomitent cu Spania – Polonia ( VEZI AICI ÎN FORMAT LIVE TEXT DESFĂŞURAREA MECIULUI). Câştigătoarea grupei A poate întâlni România în semifinalele competiţiei – vezi detalii aici 

Clasamentul Grupei A înainte de ultima etapă
Clasamentul Grupei A înainte de ultima etapă

8 este cota BETANO pentru ca România să câştige EURO U21


UPDATE, 20 iunie, ora 23:55. Germania a câștigat categoric meciul cu Serbia, scor 6-1, după ce la pauză era deja 3-1. Aici a fost desfășurarea liveTEXT a partidei Germania – Serbia


UPDATE. 20 iunie, ora 22:00. Istvan Kovacs este la centru la partida Germania – Serbia, din grupa B. Sârbii sunt obligați să câștige, după ce au pierdut în prima rundă cu 0-2 împotriva Austriei. Vezi aici desfășurarea liveTEXT a partidei Germania – Serbia


UPDATE. 20 iunie, ora 21:20. Danemarca a învins Austria cu 3-1 și a făcut uitată astfel înfrângerea suferită cu același scor împotriva Germaniei. Aici a fost desfășurarea liveTEXT a partidei Danemarca – Austria.


UPDATE. 19 iunie, ora 23:50. Se consemnează prima mare surpriză la acest turneu final al CE de tineret, în grupa A. Naţionala ţării gazdă, Italia, una dintre favoritele la câştigarea trofeului, este învinsă de Polonia, care astfel devine liderul grupei, cu 6 puncte! Unicul gol a fost marcat în prima repriză de Bielik, în minutul 40. Gazdele au marcat în minutul 45, prin Orsolini, dar după consultarea VAR arbitrul l-a anulat pentru ofsaid. În repriza secundă asediu italian, dar numai o bară a lui Pellegrini. Nicolo Zaniolo putea primi roşu, pentru o intrare de K1 asupra lui Szymanski, dar a scăpat doar cu galben. Polonia are şase puncte, Italia şi Spania câte trei, Belgia zero. În ultima etapă, pe 22 iunie, Italia – Belgia şi Polonia – Spania. Aici a fost desfăşurarea liveTEXT a partidei Italia – Polonia.


UPDATE, 19 iunie, ora 21:25. Spania s-a impus dramatic în faţa Belgiei, scor 2-1, cu un gol marcat în minutul 89. Aici a fost desfăşurarea liveTEXT a partidei Spania – Belgia


UPDATE, 19 iunie, ora 11:04 / Istvan Kovacs va conduce la centru partida Germania – Serbia, programată joi, la ora 22.00, la Trieste, în grupa B a Campionatului European de tineret. El va fi ajutat de asistenţii Vasile Florin Marinescu şi Ovidiu Artene. Arbitru de rezervă va fi englezul Paul Tierney, iar arbitrii pentru VAR spaniolii Ricardo De Burgos şi Xavier Estrada Fernandez.


UPDATE, 18 iunie, ora 23:55 / Franţa a câştigat meciul cu Anglia, scor 2-1, după un meci nebun. Englezii au condus cu 1-0, dar adversarii au întors scorul prin golurile marcate de Jonathan Ikone (89) şi Aaron Wan-Bissaka (90+5)-autogol. Selecţionata lui Sylvain Ripoll a mai ratat două penalty-uri şi a jucat în superioritate numerică din minutul 66. VEZI AICI VIDEO CU DESFĂŞURAREA MECIULUI. Miercuri se joacă meciurile Spania – Belgia şi Italia – Polonia.

4.85 ESTE COTA BETANO PENTRU MINIMUM 2 GOLURI MARCATE DE ROMANIA IMPOTRIVA ANGLIEI


UPDATE, 18 iunie, ora 23:23 / Franţa are ghinion în meciul cu Anglia din Grupa C. În prima repriză, Moussa Dembele a ratat o lovitură de la 11 metri, mingea fiind parată de Henderson. În minutul 66, selecţionata lui Sylvain Ripoll a beneficiat de al doilea penalty, însă de această dată Houssem Aouar a lovit bara. VEZI AICI DESFĂŞURAREA MECIULUI.


UPDATE, 18 iunie, ora 10:57 / O accidentare groaznică s-a petrecut luni la meciul Serbia – Austria 0-2. Cu un sfert de oră înainte de finalul întâlnirii, fundașul sârb Vukasin Jovanovic a avut o intrare criminală la Hannes Wolf, iar austriacul s-a ales cu piciorul rupt. Sârbul a fost eliminat după ce arbitrul a folosit sistemul VAR, dar pentru austriacul transferat recent de RB Leipzig turneul final s-a încheiat.

4.85 ESTE COTA BETANO PENTRU MINIMUM 2 GOLURI MARCATE DE ROMANIA IMPOTRIVA ANGLIEI


UPDATE, 17 iunie, ora 22:00 / Luni se dispută meciurile din Grupa B de la EURO 2019. Serbia lui Luka Jovic, noul atacant al Realului şi Austria, scor 0-2 – vezi detalii aici s-a jucat de la ora 19:30, în timp ce partida Germania – Danemarca 3-1 – vezi detalii aici – a fost programată de la ora 22:00.


Live Blog Euro U21. Program, Rezultate Live, Clasamente, Știri, Video

Competiţia va putea fi vizionată în întregime, meci cu meci, în exclusivitate pentru România, de postul naţional, pe TVR 1. În afara transmisiunilor în direct ale TVR aveţi şi posibilitatea de a intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări fiecare partidă în format LIVE VIDEO. Aşadar, începe turneul speranţelor fotbalului european, jucători până în 21 de ani, mulţi dintre ei socotiţi deja valori certe şi care, foarte probabil, după această competiţie vor face în această vară subiectul unor importante transferuri.

Live Update – Euro U21 – Toate rezultatele şi ştirile sunt aici

Este ediţia cu numărul 22 din istoria turneelor finale ale CE U21. Majoritatea partidelor vor avea loc în Italia, doar trei dintre meciurile din grupă fiind programate în San Marino, în grupa C, grupa României. Desemnarea Italiei şi San Marino ca organizatori s-a făcut la Congresul UEFA din 2016. Competiţia este importantă şi prin faptul că, fiind cu un an înainte de JO de vară de la Tokyo se asigură şi calificarea directă la Olimpiadă pentru echipele care vor ajunge în semifinale. Pentru că patru locuri din Europa vor fi astfel ştiute pentru Olimpiadă, unde însă, nu  va mai fi echipa U21 ci o reprezentativă U23, cu dreptul de a folosi şi trei jucători trecuţi de 23 de ani.

LIVE BLOG EURO U21. Naţionala Belgiei deschide turneul în faţa Poloniei

Programul complet al meciurilor – Rezultate live

Duminică, 16 iunie

Polonia – Belgia 3-2 (Zurkowski 26, Bielik 52, Szymanski 79 / Leya 16, Cools 84)

Spania – Italia 1-3 (Ceballos 9 / Chiesa 36, 64, Pellegrini 82 penalty)

Clasament Grupa A: 1. Italia – 3 puncte, 2. Polonia – 3 puncte, 3. Belgia – 0 puncte, 4. Spania – 0 puncte.

Luni, 17 iunie

Serbia – Austria ora 18:30 Trieste GRUPA B

Germania – Danemarca ora 21:00 Udine GRUPA B

Marţi, 18 iunie

ROMÂNIA – Croaţia ora 18:30 Serravale GRUPA C

Anglia – Franţa ora 21:00 Cesena GRUPA C

Miercuri, 19 iunie

Spania – Belgia ora 18:30 Reggio Emilia GRUPA A

Italia – Polonia ora 21:00 Bologna GRUPA A

Joi, 20 iunie

Danemarca – Austria ora 18:30 Udine GRUPA B

Serbia – Germania ora 21:00 Trieste GRUPA B

Vineri, 21 iunie 

Anglia – ROMÂNIA ora 18:30 Cesena GRUPA C

Franţa – Croaţia ora 21:00 Serravale GRUPA C

Sâmbătă, 22 iunie

Belgia – Italia ora 21:00 Reggio Emilia GRUPA A

Spania – Polonia ora 21:00 Bologna GRUPA A

Duminică, 23 iunie

Austria – Germania ora 21:00 Udine: GRUPA B

Serbia – Danemarca ora 21:00 Trieste GRUPA B

Luni, 24 iunie

Croaţia – Anglia ora 21:00 Serravale GRUPA C

Franţa -.ROMÂNIA ora 21 Cesena GRUPA C

Semifinale

27 iunie ora 18:00 Bologna învingătoare grupa A – loc 2 grupa B/C sau învingătoare grupa C

27 iunie ora 21:00 Reggio Emilia învingătoare grupa B – loc 2 grupa A sau învingătoare grupa C

Finala

30 iunie ora 21:45 Udine

Clasamente EURO U21

GRUPA A

Italia, Polonia, Spania, Belgia

GRUPA B

Germania, Danemarca, Serbia, Austria

GRUPA C

ROMÂNIA, Croaţia, Anglia, Franţa

Ştiri, informaţii – Live Blog

Turneul final are loc în cinci oraşe din Italia: Bologna, Udine, Cesena, Reggio Emilia şi Trieste şi pe stadionul Serravale din San Marino. Opt brigăzi de arbitri oficiază la acest turneu final. printre acestea aflându-se şi o brigadă din România, alcătuită din Istavan Kovacs la centru, Mihai Artene şi Vasile Marinescu. Pentru prima dată în istoria Euro U21 este utilizat sistemul VAR pentru arbitraj.

LIVE BLOG EURO U21. Germania este ultima câştigătoare a competiţiei

Prezenţa Angliei la acest turneu final, cu o naţională foarte puternică, având mari şanse să ajungă în semifinale, complică puţin problema celor patru calificate la JO de la Tokyo. Anglia nu poate participa la Olimpiadă ca ţară de sine stătătoare, fiind componentă a Regatului Unit al Marii Britanii şi în acest caz se va juca un baraj între două locuri 2 pentru a stabili a patra calificată pentru Tokyo. Oricum, cea mai bine clasată pe locul 2 merge în semifinale alături de câştigătoarele grupelor.