Fotbal international

LIVE BLOG Europa League etapa a 5-a. Program, rezultate, clasamente, informații de ultimă oră. Keşeru, gol pentru Ludogoreţ! Celtic, victorie lejeră și locul 1 în grupa CFR-ului

28.11.2019 | 23:39
LIVE BLOG Europa League etapa a 5a Program rezultate clasamente informatii de ultima ora Keseru gol pentru Ludogoret Celtic victorie lejera si locul 1 in grupa CFRului
ADVERTISEMENT

Etapa a 5-a, penultima, a grupelor Europa League are loc joi, 28 noiembrie. Sunt cunoscute deja unele dintre echipele care au obținut accesul în 16-imi, în primăvara anului viitor iar acum de asemeni un important număr de echipe pot face pasul decisiv, printre care și CFR Cluj, dacă va obține cel puțin un egal la Roma, cu Lazio.


UPDATE, 28 noiembrie, ora 22:02 / De la ora 22:00 s-au jucat meciurile:

  • Lazio – CFR Cluj 1-0
  • Arsenal – Frankfurt 1-2
  • Celtic – Rennes 3-1
  • Dudelange – APOEL 0-2
  • Guimaraes – Standard 1-1
  • Lugano – FC Copenhaga 0-1
  • Malmo – Dinamo Kiev 4-3
  • Rosenborg – LASK Linz 1-2
  • Sevilla – Qarabag 2-0
  • Sporting – PSV 4-0
ADVERTISEMENT

UPDATE, 28 noiembrie, ora 21:26 / Claudiu Keșeru a deschis scorul în meciul ȚSKA Moscova – Ludogoreț Razgrad. Internaționalul român a reluat din 6 metri cu piciorul drept o minge pasată de Wanderson. VEZI AICI GOLUL


UPDATE, 28 noiembrie, ora 21:11 / Partida Basaksehir – AS Roma, din grupa J a Europa League, condusă la centru de Ovidiu Hațegan, a fost întreruptă timp de 5 minute în repriza secundă.

ADVERTISEMENT

Jucătorul oaspeților, Lorenzo Pellegrini, a fost lovit în cap de un obiect aruncat din tribune și a avut nevoie de intervenția medicilor, după ce a sângerat abundent.

Partida din Turcia a fost reluată după cinci minute de întrerupere, perioadă în care Ovidiu Hațegan s-a consultat cu oficialii meciului. De asemenea, s-a făcut un apel la stația de amplificare pentru a se opri aruncarea cu obiecte din tribune.

ADVERTISEMENT


UPDATE, 28 noiembrie, ora 19:43 / De la ora 19:55, alte 10 partide se joacă în etapa a 5-a a grupelor Europa League. În Rusia, Claudiu Keșeru și Dragoș Grigore sunt titular, iar Cosmin Moți e pe bancă, la meciul ȚSKA Moscova – Ludogoreț.

Rezultatele meciurilor jucate de la 19:55:

  • Alkmaar – Partizan 2-2
  • Basaksehir – AS Roma 0-3
  • Besiktas – Slovan Bratislava 2-1
  • Braga – Wolves 3-3
  • Ferencvaros – Espanyol 2-2
  • Feyenoord – Rangers 2-2
  • Oleksandriya – Wolfsburg 0-1
  • St. Etienne – Gent 0-0
  • ȚSKA Moscova – Ludogorets 1-1
  • Wolfsberger – Monchengladbach 0-1
  • Young Boys – FC Porto 1-2
ADVERTISEMENT

UPDATE, 28 noiembrie, ora 19:12 / Partida din Kazahstan din Grupa L a Europa League, Astana – Manchester United, a oferit una dintre ratările sezonului. În minutul 55, englezii puteau face 0-2, însă Tahith Chong a trimis peste cu poarta goală.


UPDATE, 28 noiembrie, ora 17:45 / S-au jucat de la ora 17:50:

  • FC Astana – Manchester United 2-1
  • FK Krasnodar – FC Basel 1-0
  • Trabzonspor – Getafe 0-1

UPDATE, 28 noiembrie, ora 16:58 / Suporterii echipelor Wolverhampton Wanderers și Standard Liege s-au bătut la Porto, înaintea meciurilor pe care favoriții le joacă în Portugalia cu Sporting Braga și Vitoria Guimaraes. Poliția portugheză a fost nevoită să folosească gloanțe de cauciuc pentru a-i dispersa pe scandalagii. Fanii au produs pagube la terasele din oraș, iar 15 dintre ai au fost identificați de forțele de ordine.


LIVE BLOG Europa League etapa a 5-a

Iată care sunt echipele deja calificate în primăvară încă de la finalul rundei a patra: Sevilla în grupa A, Basel în grupa C, Celtic Glasgow în grupa E, grupa lui CFR Cluj, Espanyol Barcelona în grupa H și Manchester United în grupa L, formații care de acum pot să joace doar cu rezervele ultimele două etape.

În grupa A, odată ce Sevilla și-a făcut rondul de promenadă, în fața unor adversari net inferiori, Apoel Nicossia, Qarabag și Dudelange, se mai discută care din aceste trei echipe mult sub valoarea altora din celelalte grupe, va reuși să pătrundă în primăvară. Se vor juca Dudelange – Apoel și Sevilla – Qarabag.

Europa League etapa a 5-a. Sevilla e deja calificată

Copenhaga, Dinamo Kiev și Malmo se bat în grupa B

În grupa B trei echipe se bat pentru calificare: Copenhaga și Dinamo Kiev au câte 6 puncte, Malmo cu unul mai puțin. Se joacă Malmo – Dinamo Kiev și Lugano – Copenhaga, marele dezavantaj al suedezilor fiind că ei au terminat de o lună campionatul și nu mai au meciuri în picioare.

În grupa C Basel e calificată și joacă la Krasnodar, care se bate cu Getafe pentru locul 2 în grupă. Spaniolii merg la Trabzon, unde turcii chiar nu contează, având un singur punct. În grupa D trei echipe au 7 puncte: Sporting Lisabona, PSV Eindhoven și LASK Linz. Rosenborg e cu zero și primește vizita austriecilor, derbyul fiind clar Sporting – PSV.

Europa League etapa a 5-a. meci pe viață și pe moarte Malmo – Dinamo Kiev

Arsenal își poate asigura calificarea

În grupa E, grupa marilor noastre speranțe, Celtic e cu biletele acontate pentru primăvară și joacă acasă cu eliminata Rennes. CFR Cluj are șase puncte peste Lazio și cu un egal pe Olimpico a rezolvat problema, dacă nu trebuie să nu piardă acasă, în ultima etapă, cu scoțienii.

În grupa F Arsenal are 10 puncte și primește vizita lui Frankfurt, 6 puncte, la fel ca Standard Liege. Belgienii merg la Guimaraes, codașa grupei, cu un punct. În grupa G totul e posibil: Young Boys și Glasgow Rangers au câte 7 puncte, Porto și Feyenoord câte 4. Se joacă Young Boys – Porto și Feyenoord – Rangers.

Europa League etapa a 5-a. Arsenal are nevoie de un egal acasă cu Frankfurt

Basaksehir – Roma, meciul serii în grupa J

În grupa H Espanyol, codașă în La Liga, și-a asigurat calificarea. Pentru locul 2 se bat Ludogoreț, 6 p și Ferencvaros 5. Ungurii primesc pe Espanyol, iar bulgarii joacă la Moscova, ȚSKA având doar un punct. În grupa I Gent, lider cu 8 puncte, joacă la Saint Etienne, iar Wolfsburg, locul 2, 5 puncte, merge în Ucraina, la Oleksandria. Ucrainenii și francezii au câte 3 puncte.

În grupa J Basaksehir, liderul grupei, cu 7 puncte, primește vizita Romei, 5 puncte, care a spulberat-o în tur cu 4-0. Borussia Monchengladbach, 5 puncte, se deplasează în Austria, pentru revanșa cu Wolfsberger, austriecii, 4 puncte, producând o imensă surpriză când s-au impus cu 4-0 în Germania.

Europa League etapa a 5-a. Basaksehir – Roma, meci important pentru ambele echipe

Braga și Wolves o pot da la pace

În grupa K Braga primește vizita lui Wolverhampton. Lusitanii au 10 puncte, englezii 9 și un egal le califică pe amândouă. Slovan Bratislava, 4 puncte, merge la codașa Beșiktaș, fără punct și mai poate avea de doi bani speranță doar dacă bate și pierde Wolves.

În grupa L Manchester United, calificată, joacă la ultima clasată, Astana, echipa lui Dorin Rotariu, 0 puncte și un gol înscris. Alkmaar primește acasă pe Partizan Belgrad, meci decisiv pentru locul 2, olandezii având nouă puncte și sârbii patru. Un egal și Alkmaar e calificată.

Europa League etapa a 5-a, Manchester United e deja calificată

Programul etapei a 5-a din grupele Europa League

Joi, 28 noiembrie

GRUPA A, ora 22:00

Sevilla – Qarabag

Dudelange – Apoel Nicossia

GRUPA B, ora 22:00

Lugano – Copenhaga

Malmo – Dinamo Kiev

GRUPA C, ora 17:50

Trabzonspor – Getafe

Krasnodar – Basel

GRUPA D, ora 22:00

Rosenborg – LASK Linz

Sporting – PSV Eindhoven

GRUPA E, ora 22:00

Celtic – Rennes

Lazio – CFR Cluj

GRUPA F, ora 22:00

Arsenal – Frankfurt

Guimaraes – Standard Liege

GRUPA G, ora 20:00

Young Boys – Porto

Feyenoord – Glasgow Rangers

GRUPA H, ora 20:00

Ferencvaros – Espanyol

ȚSKA Moscova – Ludogoreț

GRUPA I, ora 20:00

Saint Etienne – Gent

Oleksandria – Wolsburg

GRUPA J, ora 20:00

Basaksehir – Roma

Wolfsberger – Monchengladbach

GRUPA K, ora 22:00

Braga – Wolverhampton

Beșiktaș – Slovan Bratislava

GRUPA L

ora 17:50 Astana – Manchester United

ora 20:00 Alkmaar – Partizan

Clasamente înaintea etapei a 5-a din grupele Europa League

clasamente europa league etapa a 5-a grupele A – D
clasamente europa league etapa a 5-a grupele E – H
clasamente europa league etapa a 5-a grupele I – L

 

 

 

ADVERTISEMENT