Fotbal international

Live Blog Europa League, optimi de finală. Seară de gală pentru Hagi și Stanciu în Slavia Praga – Rangers. Toate rezultatele

Live Blog Europa League optimi de finala Seara de gala pentru Hagi si Stanciu in Slavia Praga  Rangers Toate rezultatele
ADVERTISEMENT

Joi, 11 martie, s-au jucat meciurile din manşa tur a optimilor de finală ale Europa League. Manşa retur se va juca peste o săptămână, pe 18 martie. Partida românilor din meciul Slavia Praga – Rangers s-a terminat la egalitate, 1-1, după ce Ianis Hagi și Nicu Stanciu au fost decisivi pentru echipele lor. Mai jos aveți toate rezultatele serii de Europa League.

Programul optimilor de finală din Europa League

Joi, 11 martie

  • Granada – Molde 2-0 (J. Molina 26, R. Soldado 76)

GRA

  • Tottennham – Dinamo Zagreb 2-0 (H. Kane 25, 70)

TOT

  • Olympiakos Pireu – Arsenal 1-3 (Y. El Arabi 57 / M. Odegaard 34, Gabriel 79, M. Elneny) 

PLY

  • AS Roma – Şahtior Doneţk 3-0 (Pellegrini 23, S. El Shaarawy 73, G. Mancini 77)

ROM

  • Ajax – Young Boys Berna 3-0 (Klaassen 62, Tadic 82, Brobbey 90+2)

aja

  • Slavia Praga – Rangers 1-1 (Stanciu 7 / Helander 36) – VEZI VIDEO

Min. 76 – Stanciu a ieșit și el de pe teren. În locul său a intrat Lingr.

Min. 63 – Ianis Hagi a fost înlocuit cu Arfield.

Min. 36 – GOOOL Rangers!!! Campioana Scoției restabilește egalitatea prin Helander, din pasa lui Ianis Hagi.

ADVERTISEMENT

Min. 7 – GOOOL Slavia Praga!!! Nicolae Stanciu deschide scorul cu o execuție în stilul lui Del Piero.

sla

  • Manchester United – AC Milan 1-1 (Diallo 50 / Kjaer 90+2) – VEZI VIDEO

man

  • Dinamo Kiev – Villarreal 0-2 (Torres 30, Albiol 52)

din


De ce amână Bruno Fernandes prelungirea contractului cu Manchester United

UPDATE, 11 martie, ora 15:38 / Deși mai are contract până în vara anului 2025, oficialii clubului Manchester United au început discuțiile pentru prelungirea înțelegerii cu mijlocașul Bruno Fernandes, dar acesta nu este atât de convins să semneze.

ADVERTISEMENT

Conform The Sun, portughezul în vârstă de 26 de ani ar urma să primească un salariu dublat, 200.000 de lire sterline pe săptămână, dar acest lucru nu l-a convins, el dorind să știe planurile de viitor ale clubului.

Înainte de a semna prelungirea contractului, Bruno Fernandes ar vrea să știe că englezii sunt pregătiți să investească în noi transferuri de top care să întărească formația pentru a putea reveni în top în Premier League și Europa.

ADVERTISEMENT

Edinson Cavani va pleca de la Manchester United, pentru a fi alături de logodnica sa însărcinată

UPDATE, 11 martie, ora 14:00 / Uruguayanul Edinson Cavani pare convins să o părăsească pe Manchester United. Deși s-a adaptat foarte bine pe Old Trafford, fostul vârf al lui Napoli și PSG vrea să se întoarcă în America de Sud. Acolo va putea fi alături de Jocelyn Burgardt, prietena sa. Cei doi urmează să aibă încă un cppil, care se va naște în luna iunie. Cavani și iubita sa vor neapărat să fie prezenți în Uruguay în acel moment, anunță The Sun. Atacantul lui Manchester United ar vrea să se transfere, în cele din urmă, la Boca Juniors, în Argentina, acolo unde evoluează și Marcos Rojo, un alt fost „diavol”.


Nicolae Stanciu versus Ianis Hagi, duelul românilor în optimile de finală ale Europa League

Sunt opt meciuri de real interes, în competiţie rămânând şi patru români, dintre care doi se vor afla chiar acum faţă în faţă. Este vorba de Nicolae Stanciu şi Ianis Hagi. Doar unul dintre ei va surâde la finalul celor două manşe şi va obţine prezenţa în primele opt echipe.

ADVERTISEMENT

Slavia Praga, formaţia lui Stanciu, a furnizat una dintre surprizele 16-imilor de finală după ce a reuşit să pună la colţ ocupanta locului 3 din Premier League, Leicester. A fost 0-0 în tur la Praga, însă la Leicester cehii au jucat perfect şi au învins fără dubii, absolut meritat, cu scorul de 2-0, Stanciu având o contribuţie importantă la un gol.

Glasgow Rangers, proaspăta campioană a Scoţiei cu multe etape înainte de finiş, care a spart astfel hegemonia de ani de zile a lui Celtic, a ajuns aici după două meciuri cu belgienii de la Antwerp, ambele partide având ca numitor comun cifra 7 în dreptul golurilor marcate şi faptul că au fost două victorii pentru Rangers: 4-3 şi 5-2.

Acum, Ianis Hagi va ajunge la Praga pentru un meci în care echipa lui Steven Gerrard va trebui să se mobilizeze exemplar pentru a scoate un rezultat bun, pentru că multe echipe de top au căzut în capitala Cehiei în faţa Slaviei, Sevilla şi Leverkusen fiind două nume dintre victimele recente.

Dinamo Kiev – Villarreal, meci foarte greu pentru echipa lui Mircea Lucescu

Un meci foarte greu îl are echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev. Ucrainenii susţin pe teren propriu prima manşă a dublei cu spaniolii de la Villarreal.

Dinamo a trecut de belgienii de la Club Brugge, cu victorie decisivă în deplasare, dar în condiţiile în care adversarul a avut opt jucători infectaţi cu coronavirus. Villarreal, echipă pregătită de Unai Emery, şi-a arătat forţa, cu un dublu succes în faţa lui Salzburg.

Se anunță spectacol în Manchester United – AC Milan, duelul „diavolilor” pe Old Trafford

Marele spectacol al optimilor este războiul diavolilor de pe Old Trafford. Manchester United primeşte vizita lui Milan după un supermoment în Premier League, fiind echipa care a oprit la 19 seria de meciuri fără eşec a vecinilor de la City. Un meci le mai trebuia oamenilor lui Pep Guardiola pentru a stabili un nou record, însă United a spus nu.

Fie şi din acest punct de vedere meciul cu Milan pune pe Manchester United în postura echipei favorite, mai ales că italienii nu au fost deloc impresionanţi în dubla cu Steaua Roşie Belgrad. Din păcate, Ciprian Tătăruşanuva rămâne doar pe bancă, rezerva lui Gigi Donnarumma.

Molde – Granada se joacă la Budapesta

Alte întâlniri care promit spectacol par a fi Ajax – Young Boys Berna, AS Roma – Şahtior Doneţk, Paul Fonseca, antrenorul gazdelor fiind pus faţă în faţă cu trecutul, şi Olympiakos Pireu – Arsenal.

Meciul Molde – Granada nu are loc în Norvegia, urmând a fi găzduit de stadionul Ferenc Puskas din Budapesta, refugiul pentru aproape toate echipele care nu îşi pot exercita statutul de gazde.

ADVERTISEMENT