Sport

LIVE BLOG FCSB – Alashkert Erevan preliminarii Europa League. “Roș-albaștrii” s-au calificat în turul 3, dar au fost învinși pe teren propriu!

01.08.2019 | 23:18
LIVE BLOG FCSB  Alashkert Erevan preliminarii Europa League Rosalbastrii sau calificat in turul 3 dar au fost invinsi pe teren propriu

FCSB a avut parte de un sparring-partner în primul tur preliminar al Europa League, moldovenii de la Milsami Orhei şi nu sunt departe de acelaşi standard şi în al doilea tur preliminar, pentru că vor avea în faţă echipa armenă Alashkert Erevan. Roş-albaştrii s-au impus în manşa tur cu scorul de 3-0, iar armenii au câștigat returul cu 3-2. Golurile roș-albaștrilor au fost înscrise de Florin Tănase (min. 10) și Florinel Coman (min. 59), iar pentru Alashkert și-au trecut numele pe tabela de marcaj Marmentini (min. 23 și 28) și Galvao (min. 45). Mihai Bălașa a fost eliminat în minutul 59, iar Marmentini în 63. Echipa lui Bogdan Andone s-a calificat în turul 3 preliminar al Europa League, acolo unde se va duela cu Mlada Boleslav. VEZI MAI JOS MAI MULTE INFORMAŢII DESPRE MECIUL FCSB – ALASHKERT!


UPDATE, 1 august, ora 22.15. FCSB este decimată! Moutinho s-a “rupt” în meciul jucat de vicecampioana României cu Alashkert, iar gruparea roș-albastră a ajuns la 9 jucători accidentați. Mai mult, patru dintre aceștia s-au “rupt” în mai puțin de o săptămână.

Iată lista jucătorilor accidentați de la FCSB:

  • Marko Momcilovic
  • Mihai Pintilii
  • Dragoș Nedelcu
  • Olimpiu Moruțan
  • Mihai Roman
  • Harlem Gnohere
  • Ioan Hora
  • Dennis Man
  • Thierry Moutinho

 VEZI AICI VIDEO MECIUL FCSB – ALASHKERT DIN TURUL 2 PRELIMINAR AL EUROPA LEAGUE!

UPDATE, 1 august, ora 20.15. Jucătorii FCSB-ului au ajuns la stadionul Marin Anastasovici. Cu echipa lui Bogdan Andone au făcut deplasarea și Ionuț Panțîru și Lukasz Gikiewicz. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

#uel #fcsbalashkert Roș-albaștrii au ajuns la stadion!

Gepostet von FCSB am Donnerstag, 1. August 2019


UPDATE, 1 august, ora 18:50. FCSB şi-a aflat adversara din turul 3 preliminar din Europa League. Va juca împotriva cehilor de la Mlada Boleslav care s-au impus în deplasare, scor 3-2. Aici a fost liveTEXT Ordabasy – Mlada Boleslav.


UPDATE, 1 august, ora 09:27 / Abraham Khashmanyan, antrenorul lui Alashkert, a prefaţat meciul retur cu FCSB într-o conferinţă de presă. Tehnicianul de 51 de ani a susţinut că echipa lui are 1% şanse să producă o minune şi să obţină calificarea, însă a anunţat că echipa lui nu a venit în vacanţă. “Trebuie să fim realişti, FCSB are 99% şanse să se califice în următorul tur. Noi mai avem 1% şanse şi vom da totul pentru a încerca să mergem mai departe. Singurul nostru obiectiv este să jucăm bine şi să obţinem un rezultat bun. Suntem o echipă profesionistă, nu suntem turişti. Respectăm fotbalul din România, dar cei care au urmărit meciul tur pot spune că scorul nu a fost unul corect. Am avut câteva şanse bune să marcăm. Am uitat deja meciul tur”, a declarat antrenorul armenilor.


UPDATE, 31 iulie, ora 18.10. UEFA a decis cine va arbitra meciul dintre FCSB şi Alashkert din turul 2 preliminar al Europa League. Duelul care are loc pe stadionul “Marin Anastasovici” care este programată, joi, 1 august, ora 21.30, va fi condus la centru de slovacul Peter Kralovic, iar acesta va fi ajutat de asistenţii Jan Pozor şi Erik Weisssi.


UPDATE, 31 iulie, ora 17.00. FCSB se pregăteşte de returul cu Alashkert, meci care are loc joi, 1 august, de la ora 21.30, pe stadionul Marin Anastasovici. “Roş-albaştrii” au efectuat antrenament oficial de dinaintea returului din turul 2 preliminar al Europa League miercuri dimineaţa, iar Bogdan Andone a luat o hotărâre importantă după antrenament. Tehnicianul roş-albaştrilor a decis să îi lase pe jucătorii săi să aibă după-amiaza liberă, aceştia urmând să se prezinte la baza de la Berceni pe seară. Acesta este un lucru neobişnuit pentru fotbaliştii de la FCSB, toate acestea deoarece până acum au fost băgaţi în cantonament imediat după antrenamentele oficiale.

Bogdan Andone a avut la dispoziţie la antrenamentul oficial nu mai puţin de 19 jucători, iar dintre ei doar 18 sunt eligibili pentru returul cu Alashkert. Fundaşul Sorin Şerban nu este trecut pe lista UEFA. Antrenorul a avut parte şi de o surpriză importantă. Alexandru Stan (30 de ani) a revenit după o accidentare care l-a ţinut departe de teren 5 luni. Bogdan Andone i-a avut la dispoziţie pe: Andrei Vlad, Cristian Bălgrădean, Toma Niga, Alexandru Stan, Mihai Bălaşa, Bogdan Planic, Sorin Şerban, Claudiu Belu. Ovidiu Perianu, Adrian Niţă, Laurenţiu Ardelean, Thierry Moutinho, Diogo Salomao, Florin Tănase, Ionuţ Vînă, Răzvan Oaidă, Lucian Filip, Ovidiu Popescu şi Florinel Coman.


UPDATE, 25 iulie, ora 22:08. Bogdan Andone, antrenor FCSB: „Mă așteptam la o partidă dificilă, cu un adversar agresiv. Nu putem vorbi despre oboseală în prima repriză. Se întâmplă la fotbal, nu poți să domini mereu. Nu a surprins deloc schimbarea lui Hora la pauză. E un atacant care are nevoie de spațiu. Voiam să avem o echipă mai mobilă în partea secundă. De Nooijer e un jucător de valoare, exact pe stilul pe care noi vrem să-l jucăm. Sper să vină și mâine, dar acum rămâne de văzut. Avem nevoie în ambele benzi de jucători care să-și știe foarte bine poziția” – a spus Bogdan Andone la Pro X. 


UPDATE, 25 iulie, ora 22:05. Florin Tănase, FCSB, a vorbit după victoria 3-0 cu Alashkert: „Am făcut o primă repriză foarte slabă. Eu zic că din cauza oboselii s-a întâmplat acest lucru. Am stat mult în aeroport. E bine că am înscris în repriza secundă. Pe dânsul (n.r. Bogdan Andone) poate l-a ajutat așteptarea în aeroport, dar pe noi noi. A fost foarte obositor. Știam însă că armenii nu vor rezista fizic în repriza a doua. 99 la sută suntem calificați. Îmi doresc Mlada Boleslav în următorul tur, e o deplasare mai scurtă. Avem un lot subțire ca să jucăm din trei în trei zile, dar ne vom mobiliza și cred că avem șanse să ne calificăm în grupe” – a spus Tănase la Pro X.


UPDATE, 25 iulie, ora 21:56. FCSB a câștigat cu 3-0 partida jucată în deplasare cu Alashkert, golurile fiind marcate de Tănase (60), Cristea (68) și Coman (82). Vezi AICI defășurarea completă a meciului și rezumatul VIDEO


UPDATE, 25 iulie, ora 17:56. Echipa de start a lui Bogdan Andone. FCSB (4-3-3): Vlad – Popescu, Cristea, Planic, Filip – Vînă, Nedelcu, Tănase – Man, Hora, Coman.

Echipa de start FCSB

UPDATE, 25 iulie, ora 15.25. Angajații celor de la Alashkert pun la punct toate detaliile înaintea meciului cu FCSB din turul 2 preliminar al Europa League. Astfel, aceștia au mers la stadion pentru a verifica starea gazonului și au dat drumul la aspersoare pentru a uda iarba. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Angajații clubului Alashkert se ocupă de întreținerea gazonului înaintea meciului cu FCSB
Angajații clubului Alashkert se ocupă de întreținerea gazonului înaintea meciului cu FCSB

UPDATE, 25 iulie, ora 08.50. Partida dintre Alashkert și FCSB va fi arbitrată de un profesor de religie. Irlandezul Robert Harvey a fost delegat la meciul tur din turul 2 preliminar al Europa League, iar acesta va fi ajutat de asistenții Wayne McDonnell și Mark Gavin, în timp ce al patrulea arbitru a fost ales Bernard Connolly. Interesant este faptul că Robert Harvey (30 de ani) predă religie, dar și limba engleză la Castleknock College, o școală înființată în 1835 care este dedicată în exclusivitate băieților.


UPDATE, 24 iulie, ora 18.00. Delegația FCSB-ului a ajuns la hotelul din Erevan.

#armenia #erevan #alashkertfcsbRoș-albaștrii au ajuns la Erevan, unde urmează să efectueze, începând cu ora locală 20:00 (19:00 ora României), antrenamentul oficial dinaintea partidei cu FC Alashkert.

Gepostet von FCSB am Mittwoch, 24. Juli 2019


UPDATE, 24 iulie, ora 15.40. Delegația FCSB-ului va ajunge în Erevan în jurul orei 18.00, toate acestea după ce jucătorii au stat nu mai puțin de 6 ore în aeroport din cauza unor probleme. Astfel, tot programul FCSB-ului a fost dat peste cap înaintea meciului cu Alashkert. “Roș-albaștrii” au decis să plece către Erevan în cursul dimineții pentru a lua prânzul și a se odihni la hotelul ales de oficialii vicecampioanei, iar apoi să efectueze antrenamentul oficial înaintea duelului cu Alashkert. Cum au stat 6 ore în aerport și vor ajunge târziu în Erevan, șansele ca oficialii să anuleze conferința de presă sunt mari, deoarece Bogdan Andone nu are suficient timp să pună la punct ultimele detalii înainte de meci, anunță sport.ro.


UPDATE, 24 iulie, ora 14.45. Jucătorii de la FCSB au decolat de-abia acum spre Erevan! Treziţi la 6 dimineaţa, fotbaliştii lui Bogdan Andone au ajuns în aeroportul Henri Coandă din Bucureşti pentru a decola aşa cum era stabilit, în jurul orei 9.00. Acolo li s-a spus că vor pleca de-abia undeva spre 11, 11-30. Mihai Stoica chiar se arăta exasperat de aceste probleme, afirmând că nu e posibil ca, după ce au dat 100.000 de euro, să aibă parte de astfel de probleme. Într-un final, decolarea a fost la 14.40, ceea ce înseamnă că roş-albaştrii au petrecut aproape 6 ore în aeroport!


LIVE BLOG FCSB – Alashkert turul 2 preliminar Europa League

Alashkert a obţinut calificarea în turul 2 după o dublă victorie în faţa macedonenilor de la Makedonija, 3-1 şi 3-0, în timp ce FCSB a câştigat cu 2-0 acasă şi 2-1 în deplasare meciurile cu Milsami Orhei. Diferenţa de valoare dintre cele două echipe este mare, chiar şi dacă Alashkert a reuşit această calificare autoritară în turul 2 preliminar.

Din 2017 clubul armean, care iniţial s-a format şi a activat o bună perioadă de timp în oraşul Martuni, care la un moment dat a dispărut din peisajul fotbalului armean şi a reapărut în 2011 graţie actualului proprietar, Bagrat Navoyan, un important om de afaceri. Din 2017 Alashkert este în parteneriat cu două cluburi braziliene, Botafogo şi Fluminense.

FCSB – Alashkert. Armenii au pierdut anul trecut cu CFR Cluj cu 2-0 şi 5-0

FCSB are mari probleme în apărare

FCSB are probleme de lot, dar şi aşa lotul de care dispune Bogdan Andone este mult peste ce au armenii, care sezonul trecut au jucat cu altă echipă din România în preliminariile Europa League, CFR Cluj, de care au fost eliminaţi cu scorul general de 7-0, după 0-2 la Erevan şi 0-5 în Gruia. Chiar şi fără Mihai Pintilii, Marko Momcilovic, Alexandru Stan, iar în ultimele zile Claudiu Belu şi Mihai Roman, în timp ce Harlem Gnohere e încă în refacere, FCSB pleacă clar cu prima şansă.

FCSB s-a întărit cu Ionuţ Vână, Thierry Moutinho şi Diogo Salomao, dar problemele cele mai importante sunt legate de sistemul defensiv, acolo unde nu are decât trei jucători valizi: Bogdan Planic, Iulian Cristea şi Mihai Bălaşa. Meciul tur are loc joi, 25 iulie, de la ora 20:00 la Erevan, returul pe 1 august, de la ora 21:30.