Fotbal intern

LIVE BLOG FCSB – CFR Cluj în etapa 10 din Casa Pariurilor Liga 1. Alex Pașcanu, debut în fotbalul românesc. Asistență de 15.877 de spectatori la derby

LIVE BLOG FCSB  CFR Cluj in etapa 10 din Casa Pariurilor Liga 1 Alex Pascanu debut in fotbalul romanesc Asistenta de 15877 de spectatori la derby

FCSB primește vizita celor de la CFR Cluj, duminică, 22 septembrie, de la ora 20.30, în etapa a 10-a din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020. Derby-ul rundei a 10-a se vede la Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK. Vezi mai jos toate informațiile despre meciul FCSB – CFR Cluj!


UPDATE, 22 septembrie, ora 22:07 / S-a anunțat oficial că derby-ul FCSB – CFR Cluj asistă 15.877 de spectatori.


UPDATE, 22 septembrie, ora 22:01 / Fundașul echipei CFR Cluj, Alex Pașcanu, debutează oficial în fotbalul românesc la meciul cu FCSB. Internaționalul de tineret a intrat pe teren în repriza a doua în locul accidentatului Valentin Costache.


UPDATE, 22 septembrie, ora 21:31 / La derby-ul de pe Arena Națională este prezent și Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali la FCSB.


UPDATE, 22 septembrie, ora 20:47 / Niciun suporter al echipei CFR Cluj nu a venit la marele derby cu FCSB de pe Arena Națională. De partea cealaltă, “roș-albaștrii” au parte de susținerea a aproape 20 de mii de fani.


UPDATE, 22 septembrie, ora 20:40/ Aproximativ 15.000 de mii de suporteri sunt prezenți în tribunele stadionului.


UPDATE, 22 septembrie, ora 20:31 / La marele derby sunt prezenți și foștii antrenori ai ”roș-albaștrilor” Cosmin Olăroiu și Mirel Rădoi.


UPDATE, 22 septembrie, ora 20:00/ Cu jumătate de oră înaintea primului fluier, aproximativ 4.000 de spectatori sunt în tribunele stadionului național. Gazonul de pe Arena Națională arată nesperat de bine, având în vedere că suprafața de joc a dat semne de slăbiciune etapa trecută, la jocul Dinamo – FC Botoșani. Pâna la startul partidei sunt așteptați aproximativ 10.000 de oameni.

Gazonul de pe Arena Națională
Gazonul de pe Arena Națională

UPDATE 22 septembrie, ora 19:12 / Câteva zeci de fani stau la coadă pentru a-și cumpăra bilete la FCSB – CFR Cluj.


UPDATE 22 septembrie, ora 16:02 / S-au vândut peste 10.000 de bilete pentru duelul dintre FCSB şi CFR Cluj, iar oficialii vicecampioanei României se aşteaptă la peste 15.000 de susţinători până la ora meciului.


LIVE BLOG FCSB – CFR Cluj în etapa 10 din Casa Pariurilor Liga 1

Meciul dintre FCSB și CFR Cluj se va juca pe Arena Națională. Roș-albaștrii vor evolua pentru prima dată în sezonul 2019 – 2020 pe cel mai mare stadion din România, după ce au fost nevoiți să joace meciurile din Casa Pariurilor Liga 1 pe ‘Nicolae Dobrin’ din Pitești și pe ‘Marin Anastasovici’ din Giurgiu pentru că pe Arena Națională au avut loc două concentre și a jucat echipa națională a României cu Spania în preliminariile EURO 2020.

FCSB țintește a 3-a victorie consecutivă în Casa Pariurilor Liga 1. După ce a început foarte prost sezonul 2019 – 2020 și chiar ajunsese pe ultimele locuri în clasament, echipa antrenată de Bogdan Argeș Vintilă a învins Viitorul Constanța pe teren propriu, scor 2-1, și s-a impus în Bănie cu 1-0, în fața celor de la Universitatea Craiova. De partea cealaltă, CFR Cluj va încerca să își consolideze prima poziție în clasament și să ajungă la 23 de puncte, după ce a adunat 20 de puncte din 9 meciuri.

Mate Males și Florin Tănase în meciul FCSB - CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
Mate Males și Florin Tănase în meciul FCSB – CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu

FCSB și CFR Cluj s-au impus în etapa 9

În runda precedentă, FCSB a reușit să se impună în fața celor de la Universitatea Craiova, scor 1-0, pe stadionul ‘Ion Oblemenco’, în fața a peste 30.000 de spectatori, după golul înscris de Juvhel Tsoumou în minutul 89. Și CFR Cluj a obținut cele trei puncte puse la bătaie în etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1, după ce a făcut show pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Formația din Gruia s-a impus cu scorul de 5-0 în fața celor de la FC Voluntari și a urcat pe prima poziție în clasament.

  • 2.22 este cota pentru o victorie a CFR-ului în meciul cu FCSB

Înaintea etapei a 10-a, CFR Cluj se află pe prima poziție în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1, cu 20 de puncte, la două în fașa celor de la Viitorul și Gaz Metan. Echipa lui Dan Petrescu a bifat 6 victorii, două egaluri și o înfrângere în 9 meciuri. De partea cealaltă, FCSB este pe 11, cu 10 puncte, la egalitate cu Hermannstadt, Dinamo și Sepsi și are trei victorii, o remiză și cinci eșecuri.

Djokovic se duelează cu Dennis Man în meciul jucat de FCSB cu CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
Djokovic se duelează cu Dennis Man în meciul jucat de FCSB cu CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu

CFR Cluj, favorită să câștige cu FCSB

Casele de pariuri o dau favorită pe CFR Cluj în derby-ul de pe Arena Națională cu FCSB. Formația din Gruia are cota 2.22 să se impună pe cel mai mare stadion din România, în timp ce gruparea antrenată de Bogdan Argeș Vintilă are 3.40. O remiză între cele două rivale din Casa Pariurilor Liga 1 este cotată la 3.25.

Tags: