Fotbal intern

LIVE BLOG FCSB – Dinamo. Informaţii de ultimă oră despre Derby de România. Meme Stoica, bucurie alături de foştii jucători ai FCSB. 30.000 de spectatori

LIVE BLOG FCSB  Dinamo Informatii de ultima ora despre Derby de Romania Meme Stoica bucurie alaturi de fostii jucatori ai FCSB 30000 de spectatori
ADVERTISEMENT

Meciul FCSB – Dinamo din penultima etapă a turului în Casa Pariurilor Liga 1 s-a terminat 1-1. A fost un meci peste media campionatului nostru, cu extrem de multe faze de poartă. Şi în tribune au fost 30.000 de oameni, record egalat în acest sezon, la fel ca la Craiova – FCSB.


UPDATE, 22.34. Cifra oficială: 30.000 de oameni au fost în tribune


UPDATE; ora 21.21. Meme Stoica a fost prezent şi el la meci, în tribuna oficială a Arenei Naţionale. Meme a fost alături de Vlad Chiricheş şi de Alex Chipciu şi aproape că i-au dat lacrimile când FCSB a reuşit egalarea prin Florinel Coman. Surpriză a fost că şi fostul director al celor din Ştefan cel Mare, Daniel Stanciu, care a stat în apropierea lui Meme, s-a ridicat la golul marcat de Coman!

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 20.19. Florentin Petre, fostul căpitan al celor de la Dinamo, a fost prezent pe Arena Naţională. Actualul antrenor al Brăilei a ales să stea în peluza dinamovistă, cântând alături de galeria “câinilor”.

UPDATE, ora 20.10. Gazonul de pe Arena Naţională a început să se “rupă” chiar de la încălzire. Jucătorii celor de la FCSB au început să aibă probleme cu el, iar stafful roş-albaştrilor a început chiar să încerce să-l “repare” pe loc.

ADVERTISEMENT


UPDATE, ora 19.39. Cele două galerii îşi pregătesc desfăşurarea de forţe, pe măsură ce stadionul începe să se populeze. În peluza dinamovistă se văd deja steguleţe negre, jos. şi bannere în roşu, alb şi negru care vor coborî pe întreaga peluză. În cea roş-albastră e pregătit un banner imens.

Peluza Roş-Albastră înainte de meci

 


UPDATE, ora 18.56. Cele două echipe au ajuns la Arena Naţională, Autocarul FCSB a fost aşteptat la intrarea jucătorilor de aproximativ 100 de suporteri, care au ţinut să-i încurajeze pe fotbaliştii lui Bogdan Argeş Vintilă înainte de partidă. “Hai, băieţii! Pe ei!” au fost încurajările fanilor pentru fotbaliştii roş-albaştrilor.

ADVERTISEMENT

Gepostet von Fanatik.ro am Samstag, 5. Oktober 2019


UPDATE, ora 16:50. Câțiva zeci de suporteri sunt la casele de bilete de la Arena Națională cu 3 ore și jumătate înainte de meci pentru a-și lua tichetele pentru derby. Aproximativ 30.000 de fani sunt așteptați în tribune.


UPDATE, ora 15.30. Dario Bonetti, Ionuț Nedelcearu  Paul Anton, Aljosa Vojnovic și Jaime Penedo le-au transmis mesaje elevilor lui Dusan Uhrin înaintea derby-ului FCSB – Dinamo. VEZI VIDEO MAI JOS!

ADVERTISEMENT

MOBILIZAREA!

INFORMATII IMPORTANTE! Haideti sa ii dedicam cu totii ziua de maine Unicului Capitan si sa participam activ la asta!Programul zilei, sambata, 5 octombrie:- 10:00 – adunarea la intrarea in Peluza noastra de la Arena Nationala. Vom aranja coregrafia. Este nevoie de cat mai multi Caini;- 14:00 – de la intrarea in Peluza (Arena) vom pleca grupati spre Branesti. Vom merge la cimitir (14:30), apoi acasa la nea Marin Hildan;- 17:00 – adunare de socializare in zona Pantelimon, inainte de meci;- 19:00 – intram in stadion.Programul caselor de bilete:Dinamo (10:00 – 17:00)Arena – intrarea Pierre de Coubertin (10:00 – 20:30)IN NUMELE UNICULUI CAPITAN, MOBILIZAREA!PS: Toata echipa de handbal va fi prezenta in Peluza, alaturi de noi.#FamiliaDinamo

Gepostet von Peluza Catalin Hildan-Dinamo am Freitag, 4. Oktober 2019

Un salut tradițional din partea lui Vojnovic și o întrebare pentru Radu Neom:Promiți să te speli pe dinți dacă vom fi mai mult de 1500 în peluză în seara asta?Îi încurajăm pe câini să-și cumpere bilete și la tribune, în sectoarele dinspre PCH."Hai să le arătăm ăstora ce înseamnă Dinamo!"

Gepostet von Peluza Catalin Hildan-Dinamo am Samstag, 5. Oktober 2019


UPDATE, ora 14.10. LPF  a anunțat că va fi lansat imnul oficial al Casei Pariurilor Liga 1 chiar înaintea meciului dintre FCSB și Dinamo. Acesta se numește “România, te iubesc!”și va fi

Sâmbătă, 5 octombrie 2019, pe Arena Naţională , în deschiderea derby-ului dintre FCSB şi Dinamo Bucureşti, contând pentru etapa a 12-a din Casa Liga 1, vom fi martorii unui eveniment de excepţie. Iar asta pentru că va fi lansat imnul oficial al competiţiei, intitulat „România, te iubesc!”, compus şi interpretat de către Ştefan Stan. Astfel, Imnul îşi va începe, sperăm, un drum către inimile fanilor, putând fi apoi ascultat la toate meciurile competiţiei Casa Liga 1, care se alătură astfel unor importante întreceri din fotbalul european, care au imn oficial, dintre care Serie A e cea mai cunoscută”, este anunţul făcut de Liga Profesionistă de Fotbal.


UPDATE, ora 12.00. Mihai Stoica s-a despărțit de FCSB de aproape două luni, dar fostul director sportiv al formației patronate de Gigi Becali e alături de vicecampiona României înaintea derby-ului cu Dinamo. Acesta a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram prin care i-a taxat pe dinamoviști. “Încă o serie de 6 începe diseară. Nu pe Netflix, pe Arena Națională”. Mihai Stoica a făcut referre la seria de șase victorii consecutive obținute de FCSB în fața rivalilor de la Dinamo, în perioada mai 2011 – august 2013.

Postarea lui Mihai Stoica de pe pagina sa de Instagram
Postarea lui Mihai Stoica de pe pagina sa de Instagram

UPDATE, ora 10.45. FCSB și Dinamo se duelează pentru cele trei puncte puse în joc în etapa 12 din Casa Pariurilor Liga 1, dar doar formația antrenată de Bogdan Argeș Vintilă are șanse să urce pe loc de play-off după această partidă de pe Arena Națională. Vicecampioana României are 14 puncte, iar dacă se impune în fața rivalei din Ștefan cel Mare ar ajunge la 17 puncte și ar urca pe locul 6, după ce FC Botoșani a remizat cu Sepsi OSK, scor 1-1, dar prezenta FCSB-ului în zona de play-off depinde și de rezultatul din meciul Astra Giurgiu – Hermannstadt, de luni, 7 octombrie, ora 20.30.

Astra Giurgiu ocupă locul 8 în clasament, cu 15 puncte, iar în cazul în care se va impune în fața celor de la Hermannstadt ar face 18 puncte și ar unca pe 6, la egalitate cu Gaz Metan și Poli Iași. Astfel, FCSB trebuie să spere că echipa lui Dan Alexa va remiza cu Hermannstadt pentru a putea urca pe ultimul loc de play-off și pentru a se apropia la un punct de gruparea din Copou.

De partea cealaltă, Dinamo București are 13 puncte înaintea derby-ului cu FCSB, iar o victorie în fața vicecampioanei României ar duce-o până pe locul 7, cu 16 puncte, dar și ea depinde de rezultatul din meciul Astra Giurgiu – Hermannstadt. Dacă echipa lui Dan Alexa câștigă cu formația din Sibiu și Dinamo o bate pe FCSB, atunci Astra urcă pe 6, iar Dinamo pe 8. Totodată, dacă FCSB se impune și Chindia o bate pe FC Voluntari, atunci Dinamo pică pe 11.

Clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1:

  1. CFR Cluj – 24 puncte – 11 meciuri
  2. U Craiova – 23 puncte – 12 meciuri
  3. Viitorul – 21 puncte – 11 meciuri
  4. Gaz Metan – 18 puncte – 11 meciuri
  5. Poli Iași – 18 puncte – 12 meciuri
  6. FC Botoșani – 16 puncte – 12 meciuri
  7. Sepsi – 15 puncte – 12 meciuri
  8. Astra – 15 puncte – 11 meciuri
  9. FCSB – 14 puncte – 11 meciuri
  10. Dinamo – 13 puncte – 11 meciuri
  11. Chindia – 12 puncte – 11 meciuri
  12. Hermannstadt – 10 puncte – 11 meciuri
  13. Clinceni – 9 puncte – 11 meciuri 
  14. Voluntari – 5 puncte – 11 meciuri

UPDATE, 10.00. Bogdan Argeș Vintilă a decis să oprească un singur atacant în lot pentru meciul cu Dinamo București, iar acela este Harlem Gnohere, atacant care a trecut proba cântarului înaintea derby-ului. Astfel, digisport.ro anunță că Ioan Hora și Juvhel Tsoumou au fost lăsați în afara lotului pentru meciul care are loc în această seară.


LIVE BLOG FCSB – Dinamo

Partida FCSB – Dinamo se joacă sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 20:30, pe Arena Naţională, dar accesul la porţi se va face cu câteva ore mai înainte, pentru a se evita orice dezordine. Este pentru prima dată după mulţi ani când nici una dintre cele două protagoniste nu se află nu pe podium, dar nici măcar între cele şase formaţii care ocupă locuri de play-off. Dinamo a ratat în ultimii doi ani accesul în play-off, însă la ora derbyului FCSB se afla mereu în primele locuri.

Ambele echipe ţintesc, în mod evident, cele trei puncte, scopul fiind ajungerea cât mai rapid pe poziţii de play-off. Dinspre tabăra FCSB veştile care vin privind starea de sănătate a jucătorilor sunt din ce în ce mai bune. Au revenit la pregătire normală Lucian Filip, Dragoş Nedelcu şi Marko Momcilovic, ultimul după o lungă perioadă de absenţă. Doar Mihai Pintilii nu e apt, iar aceste informaţii îi pot permite antrenorului Bogdan Vintilă să aleagă cel mai bun unsprezece, dar şi să aibă o bancă de rezerve de calitate.

FCSB – Dinamo. Meci de mare tradiţie în fotbalul românesc, de fapt eternul Steaua – Dinamo rebranduit

Vizită surpriză în cantonamentul dinamoviştilor

Şi la Dinamo există o veste bună. Atacantul Popa a revenit la antrenamente şi se pregăteşte la un loc cu echipa, ceea ce înseamnă că ar putea reprezenta o soluţie pentru cehul Duşan Uhrin. Mobilizarea este exemplară. Vedetele echipei, Dan Nistor, Mattia Montini şi Ante Puljic au răspuns pozitiv la ideea de a participa la vânzarea biletelor pentru suporteri.

Mai mult, fanii dinamovişti, cei care au creat în această ediţie de campionat cele mai multe probleme peste tot pe unde au fost datorită comportamentului lor agresiv şi a manifestărilor la care s-au dedat, au fost în vizită în cantonamentul echipei, acolo unde, surpriză plăcută, au venit şi handbaliştii, cei care la ora actuală reprezintă clar emblema clubului şi pe plan intern şi internaţional.

FCSB – Dinamo. Mattia Montini, unul dintre starurile câinilor a vândut şi bilete fanilor pentru ca aceştia să facă o atmosferă specială la derby

Se joacă exact la 19 ani de la tragica dispariţie a lui Cătălin Hâldan

Cuvântul de ordine în ambele tabere este victoria. Gigi Becali, după ce echipa a reuşit să adune 7 puncte din 9 posibile cu trei echipe de pe podium, Viitorul, Craiova şi CFR Cluj, iar în ultima rundă s-a impus lejer la Clinceni, a şi trasat ordinul ca până la Crăciun FCSB să treacă pe primul loc. Misiune foarte grea, dacă nu imposibilă, într-un interval de timp atât dec scurt, pentru că sunt nu mai puţin de 10 puncte distanţă de liderul CFR Cluj!

FCSB – Dinamo. Derbyul are loc la exact 19 ani de la dispariţia lui Cătălin Hâldan, unicul căpitan al câinilor

Pentru Dinamo acest meci pus exact pe data de 5 octombrie nu cade deloc bine, pentru că exact cu 19 ani în urmă se producea drama morţii lui Cătălin Hâldan, în timpul unui amical jucat la Olteniţa. Suporterii pregătesc special pentru comemorarea momentului o coregrafie cu totul specială cu prilejul partidei de sâmbătă seară de pe Arena Naţională. Ultima lor victorie pe terenul FCSB sau cu FCSB gazdă datează tocmai din 2012.

ADVERTISEMENT